سلام
با ایمیل billing@alborzgostar.com
در تماس باشید
سلام
با ایمیل billing@alborzgostar.com
در تماس باشید
بیشتر از 24 ساعت هست که ایمیل زدم ولی هنوز جوابی نرسیده لطفا ویپیاس را با مشخصات توافق شده ارسال کنید سرور قبلی حذف شده(ایپی پینگ نداره ) ولی سرور با مشخصات توافقی هنوز بدستمان نرسیده اطلاعاتش ( وی پی اس هلند)
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
پشتیبانی شما نیست بعداز 24 ساعت ایمیل جواب نمیدن پس کجا و چطوری باید بهتون خبر بدیم
دوست عزیز جوک تعریف میکنی یا فیلم هندی بابت چی باید بلاک بشه ایپی که هیچی هنوز بجز ویندوز خام هیچی روش نیست شما میتونید اپی جدید بزنید و بدین به یکی از مدیران که ببیند بجز خود ویندوز حتی 1 کیلو بایت هم هیچ گونه نر افزار یا مورد دیگه روش نیست و به جای هم وصل نشده
اون 8 ساعت هم که میفرماید من چند ساعت بعداز تحویل دیدم که مشخصات چیزی نیتس که توافق کردیم که ایمیل زدم و گفتم تغیر بدین که همچنان منتظر تغیر هستم
ظهر ساعت 1 توی مسنجر هم صحبت کردم گفتید الان شروع به نصب میکنم که با مشخصات توافقی نصب مجدد میکنم دد که تا این لحضه هنوز هیچ اطلاعاتی دستم نرسیده
درسته سیاه هستیم ولی هندی که نیستم
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
سلام.
دیگه نمیفروشیم !! من تو این 5 سال کارم تا حالا کاربر اینجوری نداشتم ! 24 ساعته نمیشه در اختیار شما
باشم ! بنده خدایی پول میریزه وی پی اس میگیره 5 دقیقه بعد 10 تا ایمیل جدا جدا میده پول من پس بدید
کلی هم .... میده ! دلیل دلیل میپرسم جواب نمیدند بعد از 4 ماه میاد میگه کلاه بردارید پوا منو پس بدید
دیگه هر کاربری قبول نمیکنیم
سلام
دوستان که تهیه کردند راضی بودند ؟ پشتیبانی چطوره ؟؟؟
میشه کاری کرد که سایت هایی که تعریف میکنیم ردایرکت شن به دامنه ای که ما میخوایم ؟مثلا کسایی که فیس بوک رو باز میکنن ردایرکت بشن با سایت خودم !؟
با دروود
می توانید از کش dns و یا dns های ویژه ا یاستفاده نمایید تا هر زمان که دامنه ای درخواست شد،به آی پی مورد نظر شما برگردانده شود.
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
سلام
من با mirror.babylon@gmail.com چند روز پیش برای سرور مبلغی رو به حسابتون واریز کردم.
اگر سرور مجازی مورد نظر رو می توانید ارائه کنید خوشحال می شم از شما خرید داشته باشم.
در صورت نداشتن سرور لطفا مبلغ رو برگشت دهید تا از دیگر سرویس دهندگان تهیه کنم.
مسائل مطرح شده بالا برای من اهمیتی ندارند فقط در حال حاضر نیاز به یک سرور مجازی دارم.
با تشکر. م.ب
ویرایش توسط hate_of_girlz : April 20th, 2011 در ساعت 17:18
من ؟؟؟ بگم تعریف کن ! گفتم نطر بدید . واقیت هم بگید !!! نه که دروغ بگید من نمیتونم با شما بحث کنم مثل بچه ها از این بیشتر از جواب دادن به شما معذورم
---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
سلام دوست عزیز دارم تلاش میکنم بهتون سرور هلند بدم تا 1 ساعت دیگه خبری نشد من همون المان بهتون میدم من معذرت میخوام از شما و خوشحال هستم که یه کاربر حرفه ای هستید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)