انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
ای بابا من از ایشون برای اولین بار تو عمرم سرور خریداری کردم الان رفتم تو اکانت قدیمیم . اون موقع زیاد به این چیزا وارد نبودم واقعا بد ترین اتفاقیه که میتونه سره هر کسی بیفته ! مدام سرورشون خراب میشد یعنی بنده کلی برنامه میریختم یهو خراب میشد ، سیپیو و رمش تمیدیدی بود : | یعنی باید هر دفعه زیاد ازشون استفاده کنی دوباره یه پولی بهشون بدی تا بتونی از قدرت اصلی سیپیو بهره ببری ، اینو به هر کس میگفتم خندش میگرفت . رمز سرورت یادت میرفتم بهت نمیگفتن : | و هزاران بالایای طبیعی دیگه .... کلا اگه دوست دارین انواع و اقسام کلاه برداری ها ازتون بشه یا تازه کارین حتما بهتونOvh-Web.inتوصیه میشه یه درس بزرگی میگیرین در خرید سرور ها![]()
من نمیدونم ایشون چرا اخراج شده ولی الان یوزری نداره که از خودش حمایت کنه ، بنده از ایشون سرور داشتم و kvm هم بود ، خیلی هم فروش خوبی داشتن ، نمیدونم چرا این مسائل براشون پیش اومده ، بهتره بهشون تیکت بدید
سلام و درود.
Farssub عزیز,مدیر ovh-web اخراج شدن؟الان دیدم :D
الان چند روزه سرویس ها قطع هستن.خط هاشون هم که خاموشه.کسی شماره ای چیزی داره از ایشون؟
میترسم سرویس ها از بین رفته باشه(انشالله نرفته باشه).کلی زحمت کشیدیم خدایی.الان که رو سایت خودشون نوشتن از دیتاسنتر هستش که فردا درست میشه.
منتظرم تماسشون هستم یا اطلاعات تماس اگه کسی داره یا خودشون اگه هستند.
تشکر.
داداش من یک ماه از این یارو سرویس داشتم واسه یک کار خیلی ساده . اصلا واسم مهم نبود محتویاتش که صد در صد میدونستم اورسل هست سرور هاش .
تعجب میکنم هنوز از سرویساش استفاده میکنی . یک ادم کاملا بی مسئولیت و بیتربیت . د.ز.د سر گردنه پول که جهنم ولی اگه اطلاعات مهم داری سریع منتقل کن
یک لحظه هم از سرویس هاش استفاده نکن .
والا از اونجایی که تو این انجمن زیاد سر و صدا انچنانی نمیشه اگر بشه یک جوری جلوشو میگیرن .
افرادی که میان یک مدت هستن بد جم میکنن میرن به ریش ما میخندن رو نمیشناسیم (بازم بر میگردنا خیلی دیگه راحته واسشون ) بد کاربرای جدید که بی اطلاع هستن از سابقه رنگارنگ اینجور افراد
به دامشون میفتن
ویرایش توسط Cr0w : October 29th, 2017 در ساعت 19:24
My mother told me I'd grow up to be a good man
بزرگترین انجمن گیمینگ ایرانی /// AmazonGame.iR
-----------------------------------------------------------------------------
Haj_Milat@
سلام داداش گلم.چطوری؟چه عجب اینجا دیدمت
سایت تیم رو سرورشونه.خدایی تا یک ماه پیش خوب بود.حداقل برای من.مشکلم رو حل می کردن.اما یهو بعد از تغییر سرور فرانسه به آلمان,همه چی برگشت.حالا سایت رو باز کردن و دنبال یک سرور خوب هستم.
دیگه تیم و سایت های زیرمجموع رو سرورشونه.جایی رو اگه داری بهم معرفی کن برای سرور.
فدات.
شرکت میزبان داده اطلس خلیج فارس
Telegram ID : arminghazanfarpour - website : https://onlinemizban.net
کانال رسمی whmcs فارسی در تلگرام
whmcsiran@
با سلام پیرو پیام بالا و عدم تحویل سرور بعد از 4 روز از زمان خرید ( سرور میکروتیک بدون هیچ کانفیگی ) توسط ایشان به هیچ عنوان خرید از ایشون توصیه نمیشه
بنده که از خرید پشیمان و منصرف شدم گرچه پول توسط افرادی مثل ایشان برگشت داده نمیشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)