صفحه 7 از 12 نخستنخست ... 34567891011 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 120

موضوع: نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! |‌ سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن hpnn.wm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

پیش فرض پاسخ : نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! |‌ سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !

نقل قول نوشته اصلی توسط mboveiri نمایش پست ها
    1 - بله آسمون باز شده و فقط شما شرکت دارید و ما هم همه بیسواد هستیم.
    متاسفانه ظاهرا اسمون باز شده و شما فکر می کنید که همینطوری بدون هیچ دلیل و مدرکی حرف بزنید و این نشون از بیسوادی هست
    همونطور که قبلا گفتم من فقط حرف های شما رو کوت می کردم و پاسخ می دادم در حالی که شما حتی نمی تونی یه مسیر مستقیم گفت و گو رو دنبال بکنی !

نقل قول نوشته اصلی توسط mboveiri نمایش پست ها
    2 -
    از اونجایی که هر اجازه منوط به امضا و ثبت دفتری هست هزینه ها و زمان هایی هم گرفته می شه !

بنابراین برای ما به صرفه نیست که برای هر درخواست برگشت وجه (چه کوچیک و چه بزرگ) بیاییم و مراجعه متوالی به دفتر اسناد رسمی بریم و هزینه بکنیم و ....

همین خط فقط نشون میده که شما احتمالن سنت بین 15 تا 18 سال هست و ادامه صحبت با شما بی فایده ، فقط دلم برای پدر و مادر شما میسوزه که باید ایلون و ویلون دادسراها باشه و رضایت گرفتن از شکات.

این تاپیک اگر باز بمونه مراحل رسیدگی به شکایت از شما تا لحضه ی دستگیری درش درج میشه و به هیچ وجه به بیراهه نمیره.
    همین یک خط شما نشانه های ای از محمل بافی بیش از اندازه شما رو داره - باز هم بدون اینکه اصلا پاسخی داده بشه که چرا این دو خطی که نوشته شده مشکل داره باز هم فرار از مطلب کردید
    ولی من برعکس شما برای هر گفته ام دلیل و مدرک دارم الان هم دلیل و مدرکی که گفته شما یک محمل فانتزی است رو می گم

دوست عزیز من از 2010 فعال هستم در اینجا قبلا با نام تجازی vpsco مشغول به فعالیت بودم ! و اگر اینطور باشه که شما می فرمایید بنده از سن 7 تا 10 سالگی داشتم اینجا فعالیت می کردم و سرور می فروختم و چه بچه نابغه ای بودم من !
    بهتون توصیخ می کنم قبل از اینکه حرف بزنید حتی اگر نمی خواهید بهش فکر هم بکنید لاقل یه مزمزی بکنید ببنید اخه چی می گید
    اگر اینطوری جلو پلیس و دادگاه حرف بزنید شاید روند دادسری کلا به راه دیگری بره و کلا خودتون به مشکل بربخورید
    لطفا یا حرف نزنید یا حرف می زنید درست و حسابی حرف بزنید که نه خودتون خراب بشید و نه وقت ما گرفته بشه

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    9 پست

پیش فرض پاسخ : نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! |‌ سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !

در مورد سن ایشون منم مثل شما فکر میکنم ، البته این مساله اهمیتی نداره گاهی بچه 10 ساله تفکر و درکش از یک آدم 50 ساله بیشتره و اصلا دلیلی بر ترحم به خاطر سن پایین وجود نداره
    منم موافقم لطفا تاپیک باز باشه تا همه چیز رو اینجا درج کنیم تا ی تجربه ای هم باشه برای دیگران

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    115
    تشکر تشکر شده 
    49
    تشکر شده در
    43 پست

سلام
    دوست عزیز من نه حوصله این توجیح تراشی شما را دارم و نه وقت برای اینکه بخونم.شماره کارت براتون اعلام شده.شما سرویسی تحویل ندادی.سفارش ما هم جمعه هفته پیش بوده.پیش اون چند روز کاری که مد نظرتون است داره طی میشه.لطفا برگشت بزنید تا دردسری برای کسی ایجاد نشود.
    من الله توفیق

تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

ما دقیقا همین رو می گیم لطفا درخواست بدید براتون برگشت می خوره ! نیازی به کار اضافه نیست و نیازی به دردسر اضافه ای نیست !

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    115
    تشکر تشکر شده 
    49
    تشکر شده در
    43 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hpnn.wm نمایش پست ها
    ما دقیقا همین رو می گیم لطفا درخواست بدید براتون برگشت می خوره ! نیازی به کار اضافه نیست و نیازی به دردسر اضافه ای نیست !
    بزرگوار من جمعه هفته پیش سفارش دادم نه امروز و دیروز.پول از حساب شرکت بخواد بیرون بیاد کار دو تا سند حسابداری است البته اگر شرکت وجود خارجی داشته باشد.
    بعدشم شما روال چیه که برای خودت چیدی و روال ،روال باز گذاشتید.اگر من خریدارم و شما فروشنده هر کدام به نوبه خودمون وظایفی داریم.
    شما میتونید هزینه را بدید یا سرویس با کیفیت عالی.ما هم بشیم جزء اون 3500 مشتری که دارید.چطور میشه یکی دیگه مشتری راضی به جمع شما اضافه شود!؟

تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mehriz نمایش پست ها
    بزرگوار من جمعه هفته پیش سفارش دادم نه امروز و دیروز.پول از حساب شرکت بخواد بیرون بیاد کار دو تا سند حسابداری است البته اگر شرکت وجود خارجی داشته باشد.
    بعدشم شما روال چیه که برای خودت چیدی و روال ،روال باز گذاشتید.اگر من خریدارم و شما فروشنده هر کدام به نوبه خودمون وظایفی داریم.
    شما میتونید هزینه را بدید یا سرویس با کیفیت عالی.ما هم بشیم جزء اون 3500 مشتری که دارید.چطور میشه یکی دیگه مشتری راضی به جمع شما اضافه شود!؟
    دوست عزیز ببینید روال روال که می گم فقط برای بنده نیست - شما خیلی ساده می تونید تشریف ببرید از یک دیتاسنتر ایرانی یک سرویس خریداری بکنید و سپس کنسل بکنید سفارشتون چه قبل از تحویل و چه بعد از تحویل
    همونطوری که گفتم شما باید مد نظر داشته باشید که فقط دو تا سند حساب داری نیست و اونطوری که شما فکر می کنید نیست !
    ما واقعا خوشحال می شدیم که کار شما رو راه اندازی بکنیم و شما هم جزو همون 3500 کاربر فعال ما باشید - اما شما نمی خواهید !

تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saleh_gh نمایش پست ها
    واقعا سند هم میخوای؟

دوستان این پیمام های رد و بدل شده در تیکت بین من و اینشون هستش که ایشون که اگر بخونید میبینید که ذکر کردن توی قواننینشون اومده که بازگشت وجه 7 تا 12 روز کاری زمان میبره

tiket.png
    و تصویر زیر هم مربوط به قوانین سایت خودشون هست که اگر بخونید متوجه میشید که هیچ جایی ذکر نشده 7 تا 12 روز کاری برای برگشت پول باید صبر کرد همین مدرک خودش ثابت میکنه که ایشون داره دروغ میگه و جای هیچ بحثی وجود نداره.
    rowl.png

جسارتا این رو شما اسمش رو سند می گذاری ؟ ما در این سند هیچ جایی نگفتیم که مثلا طی 2 ساعت بعد یا 24 ساعت بعد یا n ساعت بعد برگشت می زنیم !
    ما طبق قوانین وب سایتمون و با دلیل!!! علت تاخیر 7 الی 12 روزه رو توضیح دادیم و اگر شما قصد متوجه شدن و فهمیدن رو ندارید !هیچ کار دیگه ای هم از دست بنده بر نمی اد!
    همینجا هم گفتم که طبق قوانین ما روند برگشت 7 الی 12 روز کاری زمان بر خواهد بود ! نیازی به این اسکرین شات ها نبود !
    حال طبق گفته قبلی اگر مشکلی دارید لطفا تشریفتون رو ببرید و از ما به خاطر این قانون که گذاشتیم شکایت بکنید
    قضیه خیلی ساده هست ! نمی دونم چرا اینقدر پیچیده اش می کنید !

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    9 پست

ما طبق قوانین وب سایتمون و با دلیل!!! علت تاخیر 7 الی 12 روزه رو توضیح دادیم
    این قوانین شما کو چرا ما نمیبینیم؟ این که نمیشه شما هر چی دوست داری بگی بعد بگی قانون وبسایتمونه درصورتی که حرفی که میزنید توی قوانین وبسایتتون درج نشده

بله قضیه سادست شما پول منو خوردی و پس نمیدی که هیچ مثل چی دروغ هم میگی

- - - Updated - - -
    سرویس ارائه نمیدن دوست عزیز >؟؟
    نه عزیز سرویسی در کار نیست پول رو خوردن ی آبم روش
    ویرایش توسط saleh_gh : June 21st, 2018 در ساعت 15:55

9. تعداد تشکر ها از saleh_gh به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saleh_gh نمایش پست ها
    این قوانین شما کو چرا ما نمیبینیم؟ این که نمیشه شما هر چی دوست داری بگی بعد بگی قانون وبسایتمونه درصورتی که حرفی که میزنید توی قوانین وبسایتتون درج نشده

بله قضیه سادست شما پول منو خوردی و پس نمیدی که هیچ مثل چی دروغ هم میگی

- - - Updated - - -

نه عزیز سرویسی در کار نیست پول رو خوردن ی آبم روش
    عزیز جان ما کجا نوشتیم که کی مبلغ ر و برگشت می زنیم ؟ کجا نوشتیم که مثلا باید در طی 24 ساعت برگشت بزنیم - من هیچی در این مورد نمی بینم صرفا گفتیم افرادی که درخواست برگشت وجه تا 7 روز رو دارند براشون برگشت می زنیم
    با بولد نوشتن و افترا زدن شما هیچ چیزی اثبات نمی شه .- مثل اینکه در یک بحثی برای اثبات یکی هی با فریاد زدن دروغ بگه !!! هیچ تفاوتی نداره که شما چطور بنویسی شما همچنان بدون هیچ مدرکی داری افترا می زنی !

تا دیروز حداقل 20 نفر داشتند پست می زدند - الان فقط شما هستی! پس خیلی ساده می شه متوجه شد کی داره دروغ می گه !

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    9 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mehriz نمایش پست ها
    اقا ساعت ۲۰۱۸/۰۶/۲۱ (۱۲:۵۷) جواب تیکت ندادی.چی میگید که در حال نصب و راه اندازی است.احیانا حالتون خوب نیست.
    شماره تیکت من ۹۴۶۰۲۳ نمیتونی سرویس و تحویل بدی بگو.من الاف شما نیستما.اخر دفعه است که دارم میگم.
    در دیزی بازه حیا گربه کجا رفته
    دوست عزیز انقدر بی انصافی نکن، حیف گربه حیوان به این نازی نیست که با این جانور مقایسه میکنی؟
    ویرایش توسط saleh_gh : June 22nd, 2018 در ساعت 01:11

صفحه 7 از 12 نخستنخست ... 34567891011 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)