متاسفانه ظاهرا اسمون باز شده و شما فکر می کنید که همینطوری بدون هیچ دلیل و مدرکی حرف بزنید و این نشون از بیسوادی هست
همونطور که قبلا گفتم من فقط حرف های شما رو کوت می کردم و پاسخ می دادم در حالی که شما حتی نمی تونی یه مسیر مستقیم گفت و گو رو دنبال بکنی !
همین یک خط شما نشانه های ای از محمل بافی بیش از اندازه شما رو داره - باز هم بدون اینکه اصلا پاسخی داده بشه که چرا این دو خطی که نوشته شده مشکل داره باز هم فرار از مطلب کردید
ولی من برعکس شما برای هر گفته ام دلیل و مدرک دارم الان هم دلیل و مدرکی که گفته شما یک محمل فانتزی است رو می گم
دوست عزیز من از 2010 فعال هستم در اینجا قبلا با نام تجازی vpsco مشغول به فعالیت بودم ! و اگر اینطور باشه که شما می فرمایید بنده از سن 7 تا 10 سالگی داشتم اینجا فعالیت می کردم و سرور می فروختم و چه بچه نابغه ای بودم من !
بهتون توصیخ می کنم قبل از اینکه حرف بزنید حتی اگر نمی خواهید بهش فکر هم بکنید لاقل یه مزمزی بکنید ببنید اخه چی می گید
اگر اینطوری جلو پلیس و دادگاه حرف بزنید شاید روند دادسری کلا به راه دیگری بره و کلا خودتون به مشکل بربخورید
لطفا یا حرف نزنید یا حرف می زنید درست و حسابی حرف بزنید که نه خودتون خراب بشید و نه وقت ما گرفته بشه