وای که جدایی چقدره سخته!
وای که جدایی چقدره سخته!
سلام
یاهو مسنجر نسخه 11 برای ویندوز هم منتشر شد.
از لینک زیر میتونید دانلود و روی pc خود استفاده کنید.
https://s.yimg.com/jd/desktop/0.8.10....109-win32.exe
ولی اصلا چیز جالبی نیست همان مسنجر قدیمی حال و حوای خاصی داشت.
موفق باشید.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
سلام
ساعات پایانی![]()
درود ، امروز جمعه 15 مرداد و روز آخر یاهو مسنجر هست !
+ واقعاً موندم چرا میخوان اینکار رو انجام بدند ، خوب این همه یاهو کاربر دارد به راحتی میتونند تبلیغات انجام بدند و 1000 کار دیگر ، ولی میخوان ببندند ...
موفق باشید .
.
یاهو اشتباهات زیادی انجام داده اینم روش
خالی از لطف نیست اگر اشتباهات مدیران یاهو رو نزاریم!
![]()
این تصمیم قبل از واگذاری یاهو گرفته شده
شاید گروه جدید سیاست دیگه ای داشته باشه و شاید یاهو مسنجر تعطیل نشه...
یعنی امیدوارم که اینطور باشه
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
سلام عرض میکنم خدمت شما بزرگان انجمن
من نسخه جدید ویندوزشو نصب کردم (یاهو)چرا اینجوریه
من ی چیزیو رک بگم اگر تلگرام سرور های ایران میزبانیش میکردن دوروز قط بود سه روز کند بود اما واقعا تلگرام ندیدم مشکلی براش پیش بیاد
ی زمانی روم یاهو بود من بیشتر روم 62 میرفتم همه ویس میدادن خدایی عالمی داشت یادش بخیر اون زمان ها سرور اختصاصی پنتیوم بود چقدر افتضاح بود
یاهو به خاطرات پیوست....
این شکلک هیچ وقت فراموشم نمیشه
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
سلام، سرویس مسنجر به کل بسته نمیشود، ورژن جدید یاهو 0.8.109 برای دسکتاپ، آندروید و ios منتشر شده که میتونید با هم اکانت های قبلی لاگین کنید.
https://messenger.yahoo.com/download/
برداشتن شبیه تلگرام درستش کردن![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)