می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
یکی بیاد آرژانتین دنبال من ، حسش نیست از کله سحر تنها ولگردی کنم :دی
نکته اول : بچه های شهرستانی هم بین خوتون و توی ترمینال هماهنگ کنید که با هم برید نمایشگاه !
نکته دوم : با توجه به این که میتینگ (انتر - عنتر بازی) ساعت 12 هستش ، خیلی زمان خواهیم داشت ! :دی ( ممد بریم پیش سان... جلبک یه حال و حولی کنیم ؟؟ )
نکته سوم : مدیران انجمن هرکی بیاد میتینگ ، باید نهار 5 نفر رو تقبل کنه ! بیخودی که مدیر مدیر نمی گیم به شما ! اینجا که کار خاصی نمی کنید ، حداقل شیکم 5 تا درمونده و بدبخت ، بیچاره رو سیر کنید
نکته چهارم : هر کس قبل میتینگ فکر کنه که چه انتر - عنتر بازی می خواد در بیاره تا بقیه شاد بشن ! به حرکت های از پیش تعیین نشده امتیاز تعلق نمی گیره !
نکته پنجم : گروه داوری ( میتینگ انتر - عنتر بازی ) من و ممد و امیر ( مدیر سایت ) هستیم ( هیچ کس هم حق اعتراض نداره ! حتی مموتی ! ) ( امیر از اون خوشمزه ها هم بیاریاااا =p~ )
نکته ششم : به رسم یاد بود ، اسپانسر میتینگ ( که ممد هستش ) به سه نفر برتر میتینگ انتر - عنتر بازی ، نقری یک هاد داگ هدیه میده !
نکته هفتم : می بینیم که هنوز زنده ایم و به شما حکومت میکنیم و تو سرتون میزنیم :دی
قبول شما داور منم چون گندمو زورم زیاده (تو میتینگ حتما میبینید بندرو تحمل داشته باشید ) میشم سرداور شما هم پرچم بالا و پایین کنید یکیم بیاد امتیازارو یادداشت کنه بقیه هم خودشونو واسه مراسم آماده کنن اما جوایز با اسپانسری دوست ه عزیز
نفر اول : هادداگ با نون اضافه و نوشابه
نفردوم :هادداگ خالی با آب معدنی دماوند
نفر سوم و چهارم هم مشترک : آب سیرابی با تیتاپ![]()
بابك كم مونده تو داور شي![]()
اگه كسي اومد منم هستم:ي
سلام
کیا از اصفهان میان بریم؟
.
محض یاد آوری تاپیک رو بالا آوردم!
فراموشتون نشه ...
با خودتون غذا هم بیارید هیچ کی خرج نمیده
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)