مملی جان خودش رو کنترل کن برادر من همونیم که وی ام ویر رو همراه با اوبونتو با جی پی آر اس دانلود کردم و تو الکامپ به دوستان دادم! اینطور شاکی نشدم اگر سرنوشت من رو بدونید چی 8 بار سفارش ای دی اس ال دادم همش یهو لغو شد و.... دوستان در جریان هستند این دوستمون اینجا رو با u.k یا u.s اشتباه گرفتن جایی که بیشترین سرعت نتورک اش 10 مگابایت بیشتر نیست اونم همه نه ارگان های دولتی استفاده نکردن از جی پی آر اس با کامپیوتر حرومه! این جمله معروف من بود! پس هی نگید فلان بهمان! تو هندش هم با جی پی آر اس فیلم دانلود میکنند! ولی اونا کجا ما کجا!
به قول معروف هرکی خربزه میخوره پای لرزش میشینه! الان ایرانسل نمیکشه ساپورت بده به من یوزر چه مربوط پول دادم باید خدمات استفاده کنم اگر نمیتونه غلط میکنه اروزن میده بیاد بده 100 هزار تومن ولی با کیفیت! ای دی اس ال هم جدیدا داره این شکلی میشه تو نمایشگاه پر بود!
ای دی اس ال با مودم رایگان و.... اگر جلوتر میرفتیم یه چیز هم دستی بهمون میدادن!
زیر ساخت مشکل داره زیر ساخت!
مملی جان سریال مریال سراغ داری لینک بفرست

من کمر همت به اتمام پهنای باند ایرانسل بستم
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
پست ها داره بوی اسپم میده از صبح تا الان پست هاتون رو چک کردم کمتر از 50 تا کاراکتر هست اسپمر هم اسپمر های قدیم حداقل کمی کشش بدید!