-
January 27th, 2016, 00:23
عضو دائم
پاسخ : اخذ مالیات از کلیه کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی (حقیقی و حقوقی)

نوشته اصلی توسط
peym@n
درود
ظاهر برای شرکت های ثبت شده و داری نماد اعتماد هست
خیر اینطور نیست مثلا خود ما شرکت نیستیم اما از روی نماد زنگ زدن به ما که باید بیان و پرونده تشکیل بدید و شما از سال 92 نماد دارید....
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
تعداد تشکر ها از nginxweb به دلیل پست مفید
-
January 27th, 2016 00:23
# ADS
-
January 27th, 2016, 00:26
عضو انجمن
پاسخ : اخذ مالیات از کلیه کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی (حقیقی و حقوقی)

نوشته اصلی توسط
nginxweb
خیر اینطور نیست مثلا خود ما شرکت نیستیم اما از روی نماد زنگ زدن به ما که باید بیان و پرونده تشکیل بدید و شما از سال 92 نماد دارید....
طبق چند دوستان که داشتیم
اونایی که شخصی بودن تنها نماد داشتن زنگ زدن گفتن نه نیازی به مالیات از شخص حقیقی نیست
اونای که نماد داشتن و شرکت ثبت شده بودند زنگ زدن گفته اره برای شما نیازه
فعلا اطلاعات دقیق نمیدن
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
-
-
January 27th, 2016, 00:28
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
peym@n
طبق چند دوستان که داشتیم
اونایی که شخصی بودن تنها نماد داشتن زنگ زدن گفتن نه نیازی به مالیات از شخص حقیقی نیست
اونای که نماد داشتن و شرکت ثبت شده بودند زنگ زدن گفته اره برای شما نیازه
فعلا اطلاعات دقیق نمیدن
اما الان از حقیقی هاه م میگیرن..
اونی که شرکت داره که خواه ناخواه موظف هستش مالیات بده و همون اول میره پرونده دارایی تشکیل میده..
مشئله سر افراد حقیقی هستش که سر قضیه نماد الان دایم دارن بهشون زنگ میزنن و میگن بیاین پرونده تشکیل بدید
02191300834
-
-
January 27th, 2016, 00:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nginxweb
خوب وقتی کسی شرکتی نیست و حقیقی کار میکنه... و فاکتور خاصی هم نداره.. چطور میخوان این مسئله رو تشخیص بدن...
از نظر دارایی هرکس که درامدی داره باید مالیات بده ، ضمنا من پیگیری کردم و متوجه شدم برای افراد حقیقی سیستمی رو تدارک دیدن که کد ملی هر فرد شماره اقتصادی اون فرد هست ! ولی بازم نمیشه فاکتور رسمی معتبر صادر کرد ، اینکار رو کردن که فقط پوله رو بگیرن ...
-
تعداد تشکر ها ازda6276 به دلیل پست مفید
-
January 27th, 2016, 00:30
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
da6276
از نظر دارایی هرکس که درامدی داره باید مالیات بده ، ضمنا من پیگیری کردم و متوجه شدم برای افراد حقیقی سیستمی رو تدارک دیدن که کد ملی هر فرد شماره اقتصادی اون فرد هست ! ولی بازم نمیشه فاکتور رسمی معتبر صادر کرد ، اینکار رو کردن که فقط پوله رو بگیرن ...
اطلاع ندارید چطور میخوان محاسبه کنن؟ یعنی مثلا کسیک ه فاکتور رسمی نداره و شرکتی نیست و حقیقی کار میکنه چطور میخوان درآمدش رو محاسبه کند؟
02191300834
-
-
January 27th, 2016, 00:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
da6276
فکر کنم نتونن برای افراد حقیقی حرکتی بزنن
ویرایش توسط peym@n : January 27th, 2016 در ساعت 00:33
پارس وب هاست
-
-
January 27th, 2016, 00:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nginxweb
اطلاع ندارید چطور میخوان محاسبه کنن؟ یعنی مثلا کسیک ه فاکتور رسمی نداره و شرکتی نیست و حقیقی کار میکنه چطور میخوان درآمدش رو محاسبه کند؟
من با کارمند دارایی صحبت کردم بهش گفتم خب وقتی ما نمیتونیم فاگتور رسمی صادر کنیم چظور 9 درصد ارزش افزوده رو از مشتری بگیریم ، بنده خدا خودشم هنگ کرد چی بگه ! گف حرف شما منطقیه ولی چون درامد دارید ما موظفیم از شما بگیریم !
و از همه جالبتر اینکه اصن به فاکتور کار ندارن ، طرف میگه ما از درگاهتون استعلام میگیریم و برای سال های قبل که ارزش افزوده ندادید جریمه 275% محاسبه خواهد شد...
مملکت نیست که ...
ویرایش توسط da6276 : January 27th, 2016 در ساعت 00:37
-
-
January 27th, 2016, 00:37
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
da6276
من با کارمند دارایی صحبت کردم بهش گفتم خب وقتی ما نمیتونیم فاگتور رسمی صادر کنیم چظور 9 درصد ارزش افزوده رو از مشتری بگیریم ، بنده خدا خودشم هنگ کرد چی بگه ! گف حرف شما منطقیه ولی چون درامد دارید ما از موظفیم از شما بگیریم !
و از همه جالبتر اینکه اصن به فاکتور کار ندارن ، طرف میگه ما از درگاهتون اصتعلام میگیریم و برای سال های قبل که ارزش افزوده ندادید جریمه 275% محاسبه خواهد شد...
مملکت نیست که ...
اوه.. اگه اینطور باشه و از درگاه بخوان استعلام کنن که خیلی سنگین میشه... یهم هم مال 2-3 سال رو باه م بگیرن...
02191300834
-
-
January 27th, 2016, 00:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
da6276
من با کارمند دارایی صحبت کردم بهش گفتم خب وقتی ما نمیتونیم فاگتور رسمی صادر کنیم چظور 9 درصد ارزش افزوده رو از مشتری بگیریم ، بنده خدا خودشم هنگ کرد چی بگه ! گف حرف شما منطقیه ولی چون درامد دارید ما موظفیم از شما بگیریم !
و از همه جالبتر اینکه اصن به فاکتور کار ندارن ، طرف میگه ما از درگاهتون استعلام میگیریم و برای سال های قبل که ارزش افزوده ندادید جریمه 275% محاسبه خواهد شد...
مملکت نیست که ...
275%%%%%%%%%%%%%%%%%%
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پارس وب هاست
-
-
January 27th, 2016, 00:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nginxweb
اوه.. اگه اینطور باشه و از درگاه بخوان استعلام کنن که خیلی سنگین میشه... یهم هم مال 2-3 سال رو باه م بگیرن...
دقیقا این حرف رو که زد بنده تو دلم گفتم پس بشین تا من بیام پرونده تشکیل بدم !
جریمه 275 درصدی واقعا سنگین هست ، وقتی پرونده ای تشکیل نشه هیچجا به مشکل نمیخوره !
شما در صورتی به مشکل میخورید که توی دارایی پرونده داشته باشید و نسبت به مالیات دادن بی تفاوت باشید اونوقت برای سند زدن و ... به مشکل میخورید ولی در صورتی که پرونده ای نداشته باشید نمیتونن جلو کارتون رو بگیرن...
مثلا اگر شرکت باشید و مالیات ندید با دستور دادگاه مدیر عامل تحت تعقیب قرار خواهد گرفت و شرکت هم پلمپ خواهد شد ولی برای فرد حقیقی میخوان چکار کنن!
-