سلام همشهری.
1- طبق تجربه در مشاغل مختلفی که یا خودم داشتم یا اطرافیانم : خانم ها با حقوق کمتر کار بهتری رو ارائه میکنند و تعهد بیشتری هم دارند (البته همیشه استثناء هم وجود داره) . حالا شما اگه بتونید خانمی رو با حقوق و مزایای خوب استخدام کنید مطمئنا شرایط خیلی بهتری خواهید داشت. یادم رفت اینم بگم که ما توی آگهی فقط خانم میخواستیم.
من به جای شما بودم توی این کار خانم استخدام نمی کردم.هیچ خانمی به پای مردا نمی رسه. سعی کنید تا حد امکان در بخش فنی از خانم ها استفاده نکنید.
2- در مقابل گزینه بالا باید بگم تعداد آقایون متخصص خیلی بیشتر از خانم هاست ولی به همون میزان توقع مزایای بیشتری هم دارند.
کاملا طبیعه.چون آقایون باید خانواده رو بچرخونن ولی خانم ها نه. خانم ها به حقوق 400 تومنم راضین که خرج آرایششون دربیاد. ولی آقایون اجاره خونه و ....
3- معمولا آقایون متخصص پر از ایده یا در برخی موارد تخیل هستند و به شرکت شما وفادار نمیشوند . تجربه ای کسب میکنند و یا خودشون کار مشابهی رو شروع میکنند یا به دنبال کار بهتری خواهند بود و تنها با حقوق خیلی بالا میتونید این افراد رو وفادار کنید. همانطور که دوستان در بالا گفتند ، کسی که تخصص کاملی داشته باشه با این حقوقها کار نمیکنه و در واقع اصلا بیکار نمیمونه که بخواد دنبال کار بگرده مگر اینکه تازه شروع به کار کرده باشه و به دنبال کسب تجربه باشه.
تا حدی موافقم. خوب بگردید ببینید چرا این مورد اتفاق میوفته؟؟؟؟؟؟؟ چرا باید یک نیرو یک شرکتی رو ول کنه بیاد بیرون و بره یک شرکت دیگه؟؟؟؟
با توجه به این موارد ، از نظر من شما باید دنبال یک خانم نه چندان حرفه ای باشید و خودتون اون رو حرفه ای کنید.
تا به حال خانم حرفه ای ندیدم.
اگه کار این متخصص که قصد استخدامش رو دارید ، پایه کار شماست و از ارکان محسوب میشه ، توصیه میکنم به نحوی در سود کل شریکش کنید. من اگه در زمینه ای تخصص داشته باشم ، ترجیح میدم با حقوق کم شروع کنم و شریک باشم تا اینکه یه حقوق ثابت مثلا 1 تومن با پورسانت کم دریافت کنم.