ایول داداش.. تو هم شدی مثل من.. منم هیچ وقت از کسی شکایت نمیکنم و مستقیم با چند بر رو بچ میرم سراغش.. گرچه یک چیز دیگر.. شما یک ایمیل هم به برو بچ ساماندهی بدی بدک نیست.. رو هوا فیل ش رو تر میکنن.. تو قوانین خودشونم هست.. حال اساسی بهش میدن..
ایول داداش.. تو هم شدی مثل من.. منم هیچ وقت از کسی شکایت نمیکنم و مستقیم با چند بر رو بچ میرم سراغش.. گرچه یک چیز دیگر.. شما یک ایمیل هم به برو بچ ساماندهی بدی بدک نیست.. رو هوا فیل ش رو تر میکنن.. تو قوانین خودشونم هست.. حال اساسی بهش میدن..
ساماندهی قضیش چیه؟
کامل بگو ایمیلشون چیه و چه متنی و چه مدارکی باید براشون ارسال بشه.
09132677411 محسن داوری برنامه نویس PHP , NODEJS
ارائه ی نمایندگی و پنل ارسال پیام کوتاه
پنل رایگان پیام کوتاه برای مساجد و هیئت های مذهبی
جناب داوري من يك پيشنهاد دارم و بهتون قول هم ميدم عملي ميشه
چند ماه پيش يك سايت هك و ديفيس كه معروف هم هست افتاده بود به جون سايت من و مشتريام و من رو كلافه كرده بودن كه امنيت سرورتون پايينه و پول بديد براتون امنيتو افزايش بديم
منم سريعاً دست به كار شدم و چند تا مدرك از اين سايت جمع كردم كه چه سايتايي رو هك كردن و ... يك نامه كامل تو وورد نوشتم بعد وارد سايت رياست جمهوري شدم و نامه رو ارسال كردم بعد از 1 هفته جواب اومد كه نامه شما به شماره پيگيري فلان ارجاع داده شد به وزرات ارشاد و قسم ميخورم دو روز بعد تالار سايت مورد نظر فيلتر شد و بعد 1 هفته كلاً سايت فيلتر شد
ارتباط با رئیسجمهور
سلام محسن جان
شما به این آدرس برو تماس با ما |
براشون ایمیل بزن خیلی زود جواب میدن
خیلی سریع به اون چیزی که می خوای میرسی
برات آرزوی موفقیت میکنم
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
بهترین کار اینه که سایت هاشون رو هک کنیالبته قبلش یک اختار که یا پاک کنند یا خرید کنند بهشون قستی بده حتما میخرن مثلا ماهی 10 تومان با پشتیبانی خوب
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------
فقط باید ثابت کنی که سیستم مال شماست و دارن نال استفاده میکنند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)