سرور مجازی - هاست - تلفن :09360039315
/
يه آرزو مونده تو سينه: ديدن يه شركت هاستينگ ايراني وااااقعي كه مثل مرد سرويس بدن.....
/
سلام
پلن دو رو سفارش دادم از سایت
ممنون میشم زودتر اماده بشه
یکم عجله ای هست
با تشکر
اره راست میگه فقط برای یک بار تخفیف هست
دوستان به جای اینکه جلوه ایشون رو در انجمن خراب کنید تیکت بدین و اگر مشکل حل نشد بیاین اینجا
این آقا به هیچ عنوان تایید نمیشن ،بنده یه سرور ازشون گرفتم و بعد از چند روز به دلایلی که مربوط به همون سرور میشه درخاست کنسل دادم،این آقام اول منو مورد بازخواست قرار داد که چرا میخاین کنسل بدین،منم گفتم منابع سرور چیزی نیست که قرار بود باشه ، بعد از اون گفتن که 5000 تومن بابت نصب کانفیگ(تو اولین پست نوشتن که رایگانه!) و بابات هر روز 2500 تومن از مبلغ کم میشه.گفتم اوکی حرفت ناحسابه ولی هرچی تش مونده برگشت بده و از اون روز به بعد به تیکتام جواب نداد. اینو گفتم که بدونین دارین از کی vps میگیرین از تیکتا عکس گرفتم یوقت نگین دری وری میگم
![]()
![]()
دوست عزیز اولا این جور در تیکیت مشخصه ایشون نگفتن به ازای هر روز 2500 کم میشه ، گفتن کلا 2500 تومان کم میشه
در مورد هارد درست میگن ، شما میتونید با نرم افزار های پارتیشنینگ فایل سیستم رو به اندازه فضای پارتیشنتون افزایش بدید (هر چند که وقتی دارن 5000 تومان بابت ریستور تمپلیت میگیرن این کار رو هم باید خودشون انجام بدن)
در هر صورت شما نباید توهین میکردید ، الان اگر ایشون شکایت بکنه از شما ، 80 ضربه شلاق یا جزای نقدی بدل از شلاق خواهید داشت (که خیلی از مبلغ سرویستون بیشتر هست )
ویرایش توسط alipoor90 : December 2nd, 2014 در ساعت 23:33
مجازات خوردن مال مردم و د ز د ی چن ضربه شلاقه؟ دیگه شلاق نمیاردش تو همچین مواقعی دس قط می کنن، گفتین در هر صورت ؟ ملت بیان حقتو بخورن و ساکت باشی ، این تنها کاری بود که میتونستم انجام بدم ،چیزی که باعث میشه من مشتری ثابت یه ارائه دهنده خدمت از هر نوعش بشم پشتیبانیه ،پشتیانی در هر شرایطی ، حتا زمانی که حق با تو نیست و مجبوری جواب مشتری رو بدی؟ که این آقا با بی اعتنایی از تیکتای من گذشتن و فک کردن ک من کوتا میام ک یکی بیاد حقمو بخوره و ساکت بمونم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)