آیکن باید با ایران خبر بده نه دادگاه
- - - Updated - - -
نگاه کنید شرکت ریسیلر کلاب بین المللی نبود وبه عنوان یه شرکت ثبت کننده دامنه قرارداد با ایران نبست. اما این آیکن یه قرارداد بین المللی هست که هر کشور حق استفاده از کلمه دوحرفی برای دامنه داره.[/QUOTE]
بله هر کشور اجازه داره ولی اگه آمریکانخواهد اذیت آیکن میکنه آیکن هم نا چار با اجاره میشه
ارزانترین مرکزفروش ssl و اولین مرکزدارای ssl ev درایران
WebSite : Shiraz.technology : com=9$, net=10$ , co=15$ , xyz=2$
احسنت ولی تو این قضیه ایرانی ها ساکت نمیمونند و نمیزارند آمریکا حق ایران رو بخوره.
- - - Updated - - -
بله هر کشور اجازه داره ولی اگه آمریکانخواهد اذیت آیکن میکنه آیکن هم نا چار با اجاره میشه[/QUOTE]
همون طور که در اکثر امور نتونستن به ایران تحمیل کنند اینم نمی تونند.
یک روز کافیه از حذف دامینهای .ir بگزره ببین چه جنگ سایبری راه بیفته..مطمعن باشید امریکا همچین حماقتی نمیکنه.تنش نمیخاره که..وگرنه ایرانی جماعت بیخیال حمله به سایتهای امریکایی نمیشن و هر کی رو ببینی یک وی پی اس گرفته داره اتک میزنه
ملت ما هم که همیشه در صحنه!!!!
![]()
دوست گرامی
آمریکا ایرانو طبق قوانین بین الملل جزو دشمن های اینترنت میدونه تازه با دست گل آدم های معلوم الحالی مثل بهروز کمالیان و گروهش (آشیانه= لونه گنجشک)به لطف خدا جز سایبر تروریست هم شدیم(اینا عوارض الکی سایت گاورمنت اسرائیل و آمریکا دیفیس کردن هستش)
پس حق داره که دامنه های دولتی ایران رو مصادره کنه و جریمه و خسارت بگیره
مسئله پرداخت جریمه از پول بیت الماله(پولی که باید خرج زیر ساخت و پهناباند اینترنت بشه )
چرا خودتونو به کوچه علی چپ می زنید دوست گرامی
آقا چرا جو میدی من کجا دعوا کردم
دلیل هم توی دلیل ویرایش نوشتم
جواب پست پایینی
دوست عزیز فکر کردی آمریکا هم میشینه که امثال بهروز کمالیان و سایبر آرمی بهش اتک بزنن
آمریکا اراده کنه اینترنت ما فلج میشه دلت خوشه نشون به اون نشون که بعد از 1 سال فهمیدن یه چیزی به نام استاکس نت تو سیستم های هسته ای کشور که بالاترین اهمیت داره وول می خوره
اینا همه حقایق تلخه که باید قبول کرد
خوش باشید با این تفکراتتون
ویرایش توسط 5h46h64rd : July 3rd, 2014 در ساعت 14:59 دلیل: منظور من به کسانی هست که میگن آمریکا نمی تونه
آقای5h46h64rd انگار شما با آقای M-Sadeghi مشکل شخصی دارید که همش به ایشون گیر میدید
اینجا جای نظر دادنه نه دعوا!
اما برای این بحث امروزه به قول دوستمون جنگ نرم بیشتر مطرح هست تا جنگ از طریق بمب و ...
به نظر من اگر آمریکا بخواد این کار رو بکنه همه دامنه ها رو بلاک میکنه که مردم از دولت زده بشن و برن سمت آمریکا ( که البته نصف ملت همین کارو دارن انجام میدن !!! )
اما به قول کاربر delta یه اعلان جنگ هست به ایران
ماشاءا... ایران کم نخبه در زمینه هک و مسائل امنیت نداره و میتونند به خاطر تلافی یه حمله اساسی روی سرور های دولتی آمریکا انجام بدن
اما چیزی که معلومه باید صبر کرد و گذاشت هفته دیگه ببینیم نتیجه چی میشه!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)