واقعا چرا RedStation اینجور شده منم همین مشکل رو روی چند تا ISP دیدم؟ چرا اخه؟
واقعا چرا RedStation اینجور شده منم همین مشکل رو روی چند تا ISP دیدم؟ چرا اخه؟
دقیقا بنده هم همین مشکلو دارم هر سه دقیقه یه بار قطع میشه البته روی هر isp این اتفاق نمیفته نمیدئنم مشکل از کجاست فکر میکنم بعضی از isp کلا با ip انگلیس مشکل پیدا کردن
- - - Updated - - -
دقیقا بنده هم همین مشکلو دارم هر سه دقیقه یه بار قطع میشه البته روی هر isp این اتفاق نمیفته نمیدئنم مشکل از کجاست فکر میکنم بعضی از isp کلا با ip انگلیس مشکل پیدا کردن
سلام
سرور جدید الان کانفیگ شده و فردا فروش شروع میشه
سرور های آلمان و آمریکا
فردا با یه سوپرایز میایم
با سرور های تاپ
برای مشکل پسند ها
سلام آقا اینایی که قبلا پول سرورارو دادن انشالله امروز سروراشونو تحویل میدی دیگه؟
اگر بخوام این ip
5.152.206.
با یه Ip مثلا المان عوض کنم میشه یا نه اونوقت هزینش تغییر ip چقدر میشه
- - - Updated - - -
سلام آقا اینایی که قبلا پول سرورارو دادن انشالله امروز سروراشونو تحویل میدی دیگه؟
اگر بخوام این ip
5.152.206.
با یه Ip مثلا المان عوض کنم میشه یا نه اونوقت هزینش تغییر ip چقدر میشه
الان که من از سرور انگلیس شما دارم چی کار باید بکنیم میشه یه توضیح کامل بدی یعنی باید یه سرورو امریکا سفارش بدم بعد هنوز اون سئوال اولیه رو جواب ندادی
- - - Updated - - -
الان که من از سرور انگلیس شما دارم چی کار باید بکنیم میشه یه توضیح کامل بدی یعنی باید یه سرورو امریکا سفارش بدم بعد هنوز اون سئوال اولیه رو جواب ندادی![]()
اقا جون من یکم کامل توضیح بده الان مثلا این یعنی چی" اگر هم نه که نمی خواد " یعنی چی
1.به رایگان اونور سرور میدی
2.یا سرور اینورو پاک میکنی اونور سرور میدی(اطلاعات سرور اینور چی میشه باید ازشون بک آپ بگیریم یانه)
3.اشانتیون اون سرورو میدی
4. هیچ کدام
در ضمن هنوز جواب این سئوالو ندادی اینایی که قبلا پول سرورارو دادن(اصلا اشاره به خودم ندارما) انشالله امروز سروراشونو تحویل میدی دیگه؟![]()
گزینه 2
فقط 2 نفر هستین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)