با سلام
بنده فقط این رو میتونم بگم.
آدم های بزرگ
موفقیت های بزرگی دارند!
با سلام
بنده فقط این رو میتونم بگم.
آدم های بزرگ
موفقیت های بزرگی دارند!
من آنم که دنیایش ترک خورده
خسته ام از آدم های به ظاهر خوب !
.
با درود و احترام خدمت شما واقعا کار بسیار بزرگ و شایسته ای کردید و از شما و تیم فعال شما به دلیل فعالیت ها و اقدامات بزرگ شما تشکر می کنم در کل با توجه به صحبت هایی که با هم داشتیم اهداف بزرگی دارید و هر روز به یک هدف بزرگ می رسید چون افرادی که در شرکت شما هستند چه از نظر دانش و ادبیات و برخورد بسیار مورد تایید هستند در هر صورت از شما مچکر هستم
پیروزو موفق باشید
سلام . ایول الله به حرکتتون . در سایه امام زمان (عج) مستدام باشید
Skype : live:ehsan_296 || Telegram : server911 || site : webfa.netسرور مجازی از فرانسه - کانادا - هلند با منابع اختصاصی
کانفیگ مورد نیاز شما تخصص ماست
خیلی عالی شده
ممنون
سلام
تشکر ولی مشکل دارد:
Information
Sorry, an unexpected problem has occurred. Details of the problem have been recorded for investigation.
If you encounter this problem again please be patient whilst we look into the cause of this.
Click the button below to return to your MyRedstation Control Panel home page.
بعد یه سوال دیگه، پوند چطوری محاسبه میشه به طور اتوماتیک؟
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
سلام
همانشکل که مشاهده کردید در انجمن متاسفانه مجدد زیر ساخت با بعضی آی پی های رداستیشن مشکل پیدا کرده است. ما برای اینکه این مشکل را حل کنیم در حال انجام چند آپدیت در سیستم میباشیم.
ممنون از صبر و شکیبایی شما.
به محض اتمام آپدیتها مجددا در این تاپیک اعلام خواهیم کرد که سرویس در دسترس قرار گرفته است
بله بصورت اتوماتیک انجام میشود.
موفق و پیروز
باسلام
برای هرچه راحتر شدن پیگیر پرداخت های شما درصورت بروز هرگونه مشکل از این به بعد میتوانید با ایمیل parsian[at]redstation.com تماس حاصل فرمایید.
موفق باشید
با سلام
جناب آرایش تبریک میگم انشالله موفق و موید باشید خیلی خوشحال شدم.
atilnic.comبه زودی
Email : atilnic1[at]gmail.com Tell : 045-3232-5473 0936-915-2949
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)