سلام
دو تا review پیدا کردم، یکی خوب یکی بد!
Anyone use routerhosting.com? - Web Hosting Talk
RouterHosting.com ------ 0/10 Horrible host. - Web Hosting Talk
سلام
دو تا review پیدا کردم، یکی خوب یکی بد!
Anyone use routerhosting.com? - Web Hosting Talk
RouterHosting.com ------ 0/10 Horrible host. - Web Hosting Talk
کلا دوستان ببخشید سیستم سایت اجازه نمی داد که من توی این تاپیک پست ارسال کنم
خدمت شما 0064210245489
من از شما عذر میخوام من موقعی که شما پیغام دادید مریض بودم. از طرفی چون من همیشه آنلاین نیستم بهتره که به قسمت انگلیسی در اینگونه موارد پاسخ بدید. در کل اگر به قسمت انگلیسی ما تیکت بزنید معمولا کمتر از 10 دقیقه جواب می دن! الان 4 نفر در این قسمت کار می کنند.
البته اینو بگم که ما review بد در مورد سرورهای شخصیمون می شه گفت اصلا نداریم و 2 تا فکر می کنم بوده که فقط مربوط به VPS ها اونم بخاطر سیستم باگی Virtuozzo که دیگه استفاده نمی کنیم ارسال شد.
برخی از نقد ها در سایت webhostingtalk.com
RouterHosting - Fantastic Host - Web Hosting Talk
RouterHosting Review - Web Hosting Talk
با سپاس
راترهاستینگ سرویس های باورنکردنی با قیمت های باورنکردنی!
اطلاعات بیشتر....
سلام
آقای حنان شما که 4 نفر برای ساپورت دارین (میشه 24 ساعته) پس بهتر نیست در دیتاسنتر های کلاس بالاتری هم سرور داشته باشین؟
fdc و directspace دیتاسنترهای بدی نیستن ولی دیتاسنترهای بهتر هم هست.فکر کنم خیلی از ایرانی ها دنبال دیتاسنترهای تاپ آمریکا باشند
حرف شما درست، البته دیتاسنترهای کلاس بالاتر کمی هم قیمتها رو یعنی خیلی زیاد بیشتر از اون چیزی که هست می گن جوری که سرور از خودشون بگیری ارزون تر درمیاد! در هر صورت می شه این کار رو کرد ولی قیمت فعلی حداقل دو برابر می شه! که بعید می دونم با این بازار فعلی کسی از ما خرید کنه.
در مورد این دو دیتاسنتر ما دیگه با دیتاسنتر DirectSpace همکاری نداریم البته هنوز کمی سرور اونجا داریم که مشغول انتقالشون هستیم.
FDC دیتاسنتر درجه یک نیست ولی در حد معقول هست! مدتی مشکل نتوورک داشتن که خدا رو شکر کلا سیستمشون رو عوض کردن و بعد از اون 1 دقیقه هم قطعی نداشتیم! ولی از طرفی ساپورت عالیی دارند و جوری هستند که باعث شدند ما بتونیم این قیمت عالی رو عرضه بدیم.
زنده باشید
اطلاعات بیشتر....
از شما سپاسگزارم . مدت کوتاهی است از شما سرور گرفتم به جز همان مشکل اولیه تاکنون مشکلی نداشتم و سرور به خوبی کار میکند.من از شما عذر میخوام من موقعی که شما پیغام دادید مریض بودم. از طرفی چون من همیشه آنلاین نیستم بهتره که به قسمت انگلیسی در اینگونه موارد پاسخ بدید. در کل اگر به قسمت انگلیسی ما تیکت بزنید معمولا کمتر از 10 دقیقه جواب می دن! الان 4 نفر در این قسمت کار می کنند.
موفق باشید
اطلاعات بیشتر....
با سلام
1-در مورد سرور های نیوزلند و استرالیا نظرتون چی هست؟ آیا نمی خواهید از اونها سرور ارائه کنید؟ (تا چه حدی وارز هستند؟)
2- پیشنهاد می کنم از سینگل هاپ هم آفر داشته باشید، چون قیمت های مناسب و نسبتا خوب و پایینی نسبت به کیفیتش داره.
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
wow عالیه
قیمت سرورتون بسیار مناسبه .
اگه پشتیبانی خوبی دارید ما رو هم بزار توی لیست ....
سلام قربان،
1. اینجا قیمت پهنای باند افتضاح گرونه و از طرفی بخاطر اینکه از همه نقاط دور هستند بیشتر مصارف واسه خودشون داره. مالیات هم سنگینه اینا برای همین قیمت سرور با پهنای باند کم حتی خیلی گرونه! قوانین هم خیلی سختگیرن
2. مشکل اینه که اون دیتاسنتر ها برای قرار داد مثل اجاره اتاق خوب راه نمیان و قیمت بالایی رو می گن که به نسبت سرویسی که می دن نمی صرفه از طرفی FDCservers دیتاسنتر بدی نیست و همین باعث می شه که بتونیم با قیمت خیلی پائین ارائه بدیم
پشتیبانی انگلیسی 24 ساعتس و معمولا زیره 10 دقیقه جواب می دیم که می شه برای چیزهای عمومی با چند کلمه انگلیسی ازین پشتیبانی استفاده کرد. کلا 4نفر در این قسمت داریم
ولی پشتیبانیه فارسی فقط خودم هستم
زنده باشید
اطلاعات بیشتر....
اگر میشه چند تا از مشتریا تونو برای من پخ بزارین و این که شما پورتی که می دین 1 گیگ اختصاصی هست دیگه؟ ممنون و اینکه قیمت نصب سیستم عامل ها؟ و تا چه حد به وارز گیر می دین . به خصوص واسه لینک دانلود چون دیدم رپیدباز ازتون سرور داره می پرسم یعنی به وارز گیر نمی دین؟اینهار ابرای من پح کنید ممنون
ویرایش توسط koorosh_kabir : August 31st, 2010 در ساعت 14:01
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)