نیوک
دروپال
وردپرس
دیتالایف انجین
جوملا
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
تشکر از همه ی عزیزانی که شرکت کردند
من یه نتیجه گیری کردم
سئو و بازیه دست تو وردپرس بیشتره ولی هم منابع بیش از حد مصرف میکنه و هم امنیت پایینی داره
همچنین نیوک سبکه ولی سئوی خوبی نداره در عوض امنیت بالایی داره
برای سایت موزیک حرفه ای هم باید از دروپال استفاده کنم
خواهشا نتیجه گیری اخر رو بهم بدید
ضمنان هاست از هاست دی ال دارم
مشکل منابع ندارم
یه سوال دیگه موزیک98 و موزیک باران از چه سیستمی استفاده میکنن؟
اگر منظور music98.ir هست هر 2 از وردپرس استفاده میکنند
با درود
بهترین سیتم برای سایت موزیک نیوک هست! اما متاسفانه دارای باگ و سوء بسیار ضعیف هست و...
اما اگر نمیخواید هزینه ای برای بهبود سیستم عامل نیوک بکنید بهتر هست از وردپرس استفاده کنید....
درود
نه متاسفانه مشهد تیم در حال حاضر یک سال هست که روی پروزه ای 8.4 دارن کار میکنن! اما تا به اونجایی که یک هفته پیش اعلام کردن یکی از مدیران که داشتن توی پروژه کار میکردن! در کارشون کوتاهیی کردن و به همین دلیل هست که هنوز .8.4 نیامده!
اما باید بگم 100 درصد نیوک 8.4 که بیاد خیلی ها رو به خودش جذب میکنه ! مطمنن خیلی خوب روش کار خواهد شد...
--------
اگر بخواید از نیوک امن و بدون باگ استفاده کنید از سایت اصلی به زبان اینگلیسی بگیرد....
موزیک باران همون طور که بالا هم گفتم وردپرس هست، 98 موزیک هم دقیقا نمیدونم! اما ممکن هست نیوک باشه ولی وردپرس،دروپال،جوملا نیست! شاید هم اختصاصی باشه
صد درصد وردپرس نیست شک نکن،متاسفانه نمیتونم یکی رو صد درصد پیشنهاد بدم چون ممکنه شما رو راضی نکنه اما برای وردپرس فکر میکنم طراحی سایت فرهادینا, طراحی وب سایت, بهینه سازی و سئو | Farhadina Site Design SEO کارش خوب باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)