در صورت امکان لینک هایی رو به پست اول اظافه کنید که دموی فارسی هر انجمن ساز و اسکریپت مربوطه بشه که بعضی از ماها که با بقیه سیستم های مدیریت محتوا آشنایی چندانین داریم حد اقل ظاهر فارسی و راست چینش رو ببینیم.
شمسی ساز WHMC تمامی نسخه ها
تنها يك رئيس وجود دارد. مشتري.او مي تواند هر كسي در شركت،از مديرعامل گرفته تا پائين را اخراج كندتنها با خرج كردن پولش در جايي ديگر
من همیشه فکر میکردم VB بهترین انجمن ساز دنیا هست. همه جا این رو می گفتم. اما این چند روز به این نتیجه رسیدم که اینطور نیست!
IPB از VB بهتره!
امنیت بیشتری داره. امکانات فوق العاده ای داره. سرعت لود خوبی داره. و از همه مهم تر, مطالبش توی موتور های جستجوگر خیلی خوب بالا میاد
اگه از من بخواید که 3 تا از بهترین انجمن ساز های دنیا رو بهتون معرفی کنم, میگم:
1- IPB
2- vBulletin
3- discuz
به این دلیل میگید ویبولتین بهترینه, چون قبلا رقیبی نداشت و نسخه 4 به قبل خیلی عالی بود!
اما از نسخه 4 به بعد خراب کرد و دیگه توی نسخه 5 نابود شد
بسیاری از انجمن های بزرگ دنیا از این سیستم (VB) کوچ میکنن!
VB قالب های خیلی زیبایی داره. اما قالب های اون توی رنگ ها با هم فرق دارن و هیچ امکانات دیگه ای بهشون اضافه نمیشه. اما IPB ظاهر ساده ای داره
انجمن وردپرس پارسی روی IPB قرار داره و رنک 5 گوگل رو داره! من مطمئن هستم این رنک بالا رو به هیچ وجه نمیتونست با VB بگیره (چون VB یه جورایی واسه کسب در آمد ساخته شده و حجم بالا و سرعت کمی داره...)
در کل باید بگم IPB از نظر امکانات بهترینه. اما باید قالب های زیباتری رو بسازه...
دوستدار کتاببلیان
mybb
دوستدار کتاببلیان
به نظر من بهترین انجمن ساز ویبلوتین هست به خاطر امکانات بسیار عالیش !
دوستدار کتاببلیان
من قصد دعوا ندارم تجربمو گفتم.
با ipb و زنفرو هم جدیدا کار کردم ای پی بی برام سخت بود کار کردنش ولی لامذهب خیلی امکانات داره.زنفرو هم بر عکس تماما اجاکس بودنش خیلی سبکه و معرکست.واقعا عالین این دو سیستم کم ندارن فقط برتری وی بی تو ایران الان به صراحت بگم پشتیبانیشه.همین
Sent from my LG-D325 using Tapatalk
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
سلام
من برای ساخت انجمن سایتم از ipb استفاده کردم ، چرا ؟ اول بگم که چجوری با این انجمن ساز اشنا شدم ، سیستم مدیریت محتوای وردپرس پشتیبانی زیاد دارد ولی یکی از بهترین پشتیبانان آن از سیستم ipb استفاده کرده بود و اینقدر این انجمن سبک بود و کار کردن باش خیلی راحت بود که تصمیم گرفتم اگر یه زمانی خواستم انجمن بزنم فقط ipb استفاده کنم.
الان حدود 6 ماه هست دارم با این انجمن کار میکنم ، بی نهایت راضی هستم از هر نظر ، سرعت ، ماژول ها ، پشتیانی خوب و ....
با vb زیاد کار نکردم ولی خیلی از انجمن های ایرانی از این سیستم استفاده میکنن و واقعا حال به هم زن هستند ، اینقدر کنده که آدمو عصبی میکنه ولی بعضی از انجمن ها هستن که روی vb خوب دارند جواب میگیرند مانند انجمن سافت 98 ، بنظرم تنها انجمن vb خوب سافت 98 هست و این انجمن هم توسط افراد ماهری راه افتاده که اینقدر خوب داره جواب میده و پول زیادی هم باید خرج کرد تا مثل انجمن سفات 98 داشته باشی ولی ولی ipb اینقدر خوب هست که با یبار خوندن اموزش اون همه چیزاشو یاد میگیری از کانفیگ گرفته تا نصب قالب و غیره ... و نیازی هم به خرج کرن سافت 98 نیستو بهترین عملکرد را روی ان داری با کمترین هزینه
فقظ ipb
در حال حاضر از 600 هزار تومن هست تا 1200
اون که شما میگید دلار هست .
والا تو این مدت هر چیزی که vb قدیمی داشت این xenforo هم داره !!! پس لابد یه چیزی داره که به خاطرش این همه به خودشون زحمت دادن ...vbulletin عالیه خودم انجمن وی بی هست فقط به نظرم مشکلات عمدش و مهمش به امنیتش و سرعت لودش اشاره کرد
پرشین تولزم کار اشتبهی کرد - ولی دارن هنوز تغییرات میدن رو قابلیت هاش و داره بهتر میشه
وقت تلف کردن یعنی چی ؟هر کدوم از سیستم های انجمن ساز برای یک موضوع خوبن
مثلا مای بی بی برای سایت های تفریحی و وقت تلف کردن خوبه
اما وی بی برای انجمن های تخصصی و یا این که در یک موضوع فعالیت می کنند عالی هست ولی خیلی گرونه و پولی
ولی اگه یکم php بلد باشید با mybb می تونید بهترین انجمن ساز رو داشته باشید
ولی باز در کل vbulletin بهترینهاین امکانات چیا هستن که Vb رو واسه تخصصی ها خوب کرده ؟
این نظر جزو نظراتی هست که هر 10 سال یک بار تکرار میشههیچ چیزی مثل IP. Board نمیتونه نیاز های یک انجمن رو بر آورده کنه
امکانات و گسترش پذیری های بی نهایت و عالیی داره ؛ گذشته از اون فارسی سازیش هم خوبه ؛ شمسی سازی هم داره؛ قالب های فراوران و کاربرد پند هم داره که بهترین گزینه همین هست...
بنز بهتره مطمئن باش .بستگی به استفاده از اسکریپت داره
مثل این می مونه که بیای بگی بنز بهتره یا بی ام و
خوب هر کدوم اگر درست استفاده شوند مزیت ها و البته معایبی دارند.اما اگر یک مقایسه کلی بخواهیم داشته باشیم ، وی بولتین بهترین انجمن سازه ، که نسخه 5.0.5 آن نیز خیلی عالی شده است.
نسخه ی 5 تغییرات اساسی کرده و واسه همین تغییرات هنوز خیلی ها راضی به استفاده نیستن . شده قضیه ی ویندوز 7 و 8 . با اینکه همه میدونن 8 بهتره ولی باز یه عده 7 استفاده میکنن .
نسخه ی 5 قالب ها و افزونه هاش نسبت به 4 کمتره .
ویرایش توسط reza* : January 7th, 2014 در ساعت 13:56
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)