-
December 13th, 2012, 11:53
عضو انجمن
فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
با سلام
بعد از فروش موفق سرورهای 24 هسته ای از دیتاسنتر Redstation انگلستان این بار با پیشنهاد شگفت انگیز سرور 32 هسته ای از همین دیتاسنتر بر آمدیم تا محبتی که کاربران عزیز در این مدت نسبت به ما داشتند را جبران کنیم . مشخصات سرور و پیشنهاد شگفت انگیز اسمارت وی پی اس را در ادامه تاپیک مشاهده میفرمایید .
CPU : 2 x Eight Core 2.60Ghz (E5-2670) / Intel® Xeon® processor E5-2600 product famil
Ram : 384GB DDR3
H.D.D : 12 x 3TB SAS 7,200RPM
Port : 10Gbps
Raid configuration : Raid 10
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پلان شگفت انگیز 1 :
نوع پردازنده: Dual Eight Core 2.60Ghz E5-2670
پردازنده اختصاصی برای هر کاربر : 1500MHz بر روی 2 هسته
هارد: 100GB
رم: 4096 مگابایت اختصاصی
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 10Gbps
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک /...
Self Manage
وضعیت دسترسی به روت: کامل
مجازی ساز: Vmware ESXI 5.1
تحویل سرویس : 10/2/2013
قیمـــت : 29.900 تومان / ماهــیانه
سفارش : www.client.sv24.co/cart.php
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پلان شگفت انگیز 2 :
نوع پردازنده: Dual Eight Core 2.60Ghz E5-2670
پردازنده اختصاصی برای هر کاربر : 1100MHz بر روی 2 هسته
هارد: 100GB
رم: 2048 مگابایت اختصاصی
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 10Gbps
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک /...
Self Manage
وضعیت دسترسی به روت: کامل
مجازی ساز: Vmware ESXI 5.1
تحویل سرویس : 10/2/2013
قیمـــت : 19.900 تومان / ماهــیانه
سفارش : www.client.sv24.co/cart.php
لازم به ذکر است که آرایش هارد دیسک ها به صورت رید 10 میباشد که به هیچ وجه شاهد افت سرعت نخواهید بود و از این سرورها که با منابع 100% اختصاصی میباشند میتوانید برای کارهای پردازشی سنگین و هاستینگ و غیره استفاده بفرمایید .
قابلیت اختصاصی کردن (CPU , RAM , HARD) این پلان شگفت انگیز برای کاربران فراهم میباشد.
برای افزایش هارد هر 100 گیگ هارد اضافه 10000 تومان می باشد.
اســــکرین شات از سرعـــــت دانــــلود سرور 24 هسته ای قبلی:
- مجازی ساز Vmware Esxi 5.1 میباشد.
- کنترل پنل جهت ریبوت سرور
- پهنای باند تمامی پلان ها نامحدود میباشد
- منابع کاملا اختصاصی و تضمین عدم oversell توسط اسمارت وی پی اس
- استرداد وجه تا 48 ساعت با ذکر دلیل قانع کننده
- برای مشاوره سفارش : Yahoo! ID : mostafacar20 , sv24_co
- شماره تماس برای مشاوره سفارش : 09194846370 و 09195536711
- زمان تحویل سرور مجازی اختصاصی 10/2/2013
- ارسال پیام کوتاه خودکار به منظور اطلاع رسانی صورت حساب ها
- پشتیبانی 24 ساعته از طریق تیکت
- به درخواست مشتری Windows/Linux/Mikrotik نصب می شود. ( هزینه نصب و کانفیگ رایگان)
- نصب و کانفیگ انواع برنامه ها برای دور زدن تحریم ها
ویرایش توسط SV24.CO : February 4th, 2013 در ساعت 11:37
-
تعداد تشکر ها ازSV24.CO به دلیل پست مفید
.K.H.A., amir.kik, codec_pack, dland, ehsan_296, eskelet-sokhte, foumanco, gidgid, heshi, mahdavi001, mirhendi, mojtaba_azad, redbull, REDEMPTION, reza.tehrani786, riki, se7en-host, sr.majid, tanhasystem, zio
-
December 13th, 2012 11:53
# ADS
-
March 29th, 2013, 22:07
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
آخه این سروریکه من می خوام توش ران کنم تو vps با رم 128 هم تست شده و جواب می ده . خودم شخصا تست کردم . منتها می خوام چند تا سرور ران کنم توش (مصرف پهنای باندشم کمه)
اکثر کاربر های این گیم هم از اروپا هستن . برای همین لوکیشنش تو اروپا باشه بهتره
-
-
March 29th, 2013, 22:12
عضو انجمن
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب

نوشته اصلی توسط
persian_mafia
آخه این سروریکه من می خوام توش ران کنم تو vps با رم 128 هم تست شده و جواب می ده . خودم شخصا تست کردم . منتها می خوام چند تا سرور ران کنم توش (مصرف پهنای باندشم کمه)
اکثر کاربر های این گیم هم از اروپا هستن . برای همین لوکیشنش تو اروپا باشه بهتره
تیکت بدید تو سایت با هم بررسی کنیم .
-
-
March 29th, 2013, 22:27

نوشته اصلی توسط
only-only
بکاپتون رو دادن ؟
بله
-
-
March 30th, 2013, 00:03
-
-
March 30th, 2013, 00:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iamjj
آقا عرض کنم خدمت شما که ( آقای حاشیه

)
من الان 6 ماهه از ایشون 1 ویپی اس گرفتم .
تا این لحظه 1 ثانیه هم خاموش نشده .
هر وقت تو یاهو پی ام دادم جواب داده . هر وقت تیکت زدم جواب داده .
لطفا حاشیه درست نکن تو تاپیک . شماره تلفن داره ، ازش بگیر زنگ بزن ، اصلا بهش فحش بده ، به کسی ربطی نداره .
حالا ببینم چرا از بین این همه کاربر فقط شما مشکل داری؟ نه جان من یه جوابی بده که همه قانع بشنا!!!
لطفا هم دیگه بحث رو تموم کنید . خوب نیست . هر چقدر این آقا (سرور پردازان) کوتاه میاد شما(آقای حاشیه) کش میدی .
آرزوی موفقیت برای همه.

یک روز یکی از سرورهای ما (همین سرور آخریه) 4 ساعت به خاطر ابیوزهای مکرر کاربرا توسط دیتاسنتر Down شد .
آبرو و حیثیت ما رو بردن . همین تاپیک رو 20 صفحه آوردن جلو ، الان موجوده همه میتونن ببینن .
اونوقت شما انتظار داری در حالت عادی هم ول نکنن ما رو؟
جدیدا یک سری با هویت مجهول هم میان یه چیزی مینویسن و میرن !
خلاصه خیلی جالب شده .
-
-
March 30th, 2013, 00:55

نوشته اصلی توسط
SV24.CO
خواستم کلا جواب ندم اما
واقعا شرم آوره

جوابی هم ندارید که بدید
سروری رو که مشتری اصلا نتونسته استفاده کنه بعد از یک هفته با زور جواب دادید و 10 تومن هم واسه هیچی کم کردید
گفتم که 10 تومن پولی نیست که بخوام واسش بحث کنم ولی راضی نیستم
-
-
March 30th, 2013, 01:38
-
-
March 30th, 2013, 02:05
عضو جدید
دوست عزیز من الان 4 ماه هست از ایشون سرور دارم 2 تا تا الان هیچ مشکلی نداشتم نه با خودشون و نه با سرورها
شما هم حتما با سرور کشتی میگیری که این همه مشکل داری .....
-
تعداد تشکر ها از esmaeil1 به دلیل پست مفید
-
March 30th, 2013, 12:41
عضو جدید
-
-
March 30th, 2013, 15:42
عضو جدید
سلام دوستان وضعیت اسمارت وی پی اس چطوره ؟
هنوز فروش دارند ؟
-