من اینجا اعلام میکنم اگر با این تفاصیر حق با شما باشه و ایراد از من بوده ( دوستان قضاوت کنند و بگند) در حضور همه حاضرم از شما عذرخواهی و حق الزحمه هر کاری که شما انجام دادید اضافه رو با کمال میل پرداخت کنم
من اینجا اعلام میکنم اگر با این تفاصیر حق با شما باشه و ایراد از من بوده ( دوستان قضاوت کنند و بگند) در حضور همه حاضرم از شما عذرخواهی و حق الزحمه هر کاری که شما انجام دادید اضافه رو با کمال میل پرداخت کنم
دوستانی که میخوان از ایشون سرویس بگیرن حتما یادشون باشه که ایشون شعار کاریشون هر چه قدر پول بدی همون قدر آش میخوری هست و اصلا براشون مهم نیست تضمین هایی که میدن
من یه سرویس 4 گیگ ازشون گرفتم 30 تومن و کلا از این سرویس من فقط حدود 3 4 ساعت تونستم استفاده کنم و بعدش دیگه کلا وصل نشد به سرور و بعد از یک هفته معطل کردن بنده و عقب افتادن کارم سرور رو که درست نکردن هیچ به جای 30 تومن 20 تومن برگشت دادن و استدلالشون هم این بود که یک هفته یکی از آی پی ها درگیر من بوده در حالی که اصلا سرورشون وصل نمیشد و جواب تیکت پشتیبانی هم نمیدادن
خلاصه که الان بخوای بری یه ساندویچ بخوری بیرون بیشتر از 10 تومن میشه و این پولا پولی نیست ولی خوردن نداره این پولا جناب sv24.co من که راضی نیستم
هیچ مصیبتی بدتر از جهل نیست .
Server Pardazan - www.serverpardazan.com
قیمت ها ثابتن؟
سرورتون برای ران کردن گیم سرور مناسبه؟!
دنبال یه سرور با uptime بالا میگردم![]()
عزیزان من اینو بگم که تو این 2ساله که من از هرکی شما بگید سرور خریدم ایشون اولین کسی هستند که من دیدم فقط به پول فکر نمیکنن درسته سرور منو مسدود کردن که مقصر هم خودم بودم ولی اگه باز هم سرور بخوام از ایشون میگیرم
هیچ مصیبتی بدتر از جهل نیست .
Server Pardazan - www.serverpardazan.com
آخه این سروریکه من می خوام توش ران کنم تو vps با رم 128 هم تست شده و جواب می ده . خودم شخصا تست کردم . منتها می خوام چند تا سرور ران کنم توش (مصرف پهنای باندشم کمه)
اکثر کاربر های این گیم هم از اروپا هستن . برای همین لوکیشنش تو اروپا باشه بهتره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)