صفحه 66 از 81 نخستنخست ... 165662636465666768697076 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 651 تا 660 , از مجموع 819

موضوع: فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    68
    تشکر تشکر شده 
    141
    تشکر شده در
    91 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب

من اینجا اعلام میکنم اگر با این تفاصیر حق با شما باشه و ایراد از من بوده ( دوستان قضاوت کنند و بگند) در حضور همه حاضرم از شما عذرخواهی و حق الزحمه هر کاری که شما انجام دادید اضافه رو با کمال میل پرداخت کنم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    63
    تشکر تشکر شده 
    30
    تشکر شده در
    26 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب

دوستانی که میخوان از ایشون سرویس بگیرن حتما یادشون باشه که ایشون شعار کاریشون هر چه قدر پول بدی همون قدر آش میخوری هست و اصلا براشون مهم نیست تضمین هایی که میدن
    من یه سرویس 4 گیگ ازشون گرفتم 30 تومن و کلا از این سرویس من فقط حدود 3 4 ساعت تونستم استفاده کنم و بعدش دیگه کلا وصل نشد به سرور و بعد از یک هفته معطل کردن بنده و عقب افتادن کارم سرور رو که درست نکردن هیچ به جای 30 تومن 20 تومن برگشت دادن و استدلالشون هم این بود که یک هفته یکی از آی پی ها درگیر من بوده در حالی که اصلا سرورشون وصل نمیشد و جواب تیکت پشتیبانی هم نمیدادن
    خلاصه که الان بخوای بری یه ساندویچ بخوری بیرون بیشتر از 10 تومن میشه و این پولا پولی نیست ولی خوردن نداره این پولا جناب sv24.co من که راضی نیستم

عضو انجمن SV24.CO آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    232
    تشکر تشکر شده 
    640
    تشکر شده در
    368 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kinder نمایش پست ها
    دوستانی که میخوان از ایشون سرویس بگیرن حتما یادشون باشه که ایشون شعار کاریشون هر چه قدر پول بدی همون قدر آش میخوری هست و اصلا براشون مهم نیست تضمین هایی که میدن
    من یه سرویس 4 گیگ ازشون گرفتم 30 تومن و کلا از این سرویس من فقط حدود 3 4 ساعت تونستم استفاده کنم و بعدش دیگه کلا وصل نشد به سرور و بعد از یک هفته معطل کردن بنده و عقب افتادن کارم سرور رو که درست نکردن هیچ به جای 30 تومن 20 تومن برگشت دادن و استدلالشون هم این بود که یک هفته یکی از آی پی ها درگیر من بوده در حالی که اصلا سرورشون وصل نمیشد و جواب تیکت پشتیبانی هم نمیدادن
    خلاصه که الان بخوای بری یه ساندویچ بخوری بیرون بیشتر از 10 تومن میشه و این پولا پولی نیست ولی خوردن نداره این پولا جناب sv24.co من که راضی نیستم
    خواستم کلا جواب ندم اما
    واقعا شرم آوره
    هیچ مصیبتی بدتر از جهل نیست .
    Server Pardazan - www.serverpardazan.com

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    63
    تشکر تشکر شده 
    30
    تشکر شده در
    26 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SV24.CO نمایش پست ها
    خواستم کلا جواب ندم اما
    واقعا شرم آوره
    جوابی هم ندارید که بدید
    سروری رو که مشتری اصلا نتونسته استفاده کنه بعد از یک هفته با زور جواب دادید و 10 تومن هم واسه هیچی کم کردید
    گفتم که 10 تومن پولی نیست که بخوام واسش بحث کنم ولی راضی نیستم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    7 پست

قیمت ها ثابتن؟
    سرورتون برای ران کردن گیم سرور مناسبه؟!
    دنبال یه سرور با uptime بالا میگردم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    39
    تشکر تشکر شده 
    18
    تشکر شده در
    18 پست

عزیزان من اینو بگم که تو این 2ساله که من از هرکی شما بگید سرور خریدم ایشون اولین کسی هستند که من دیدم فقط به پول فکر نمیکنن درسته سرور منو مسدود کردن که مقصر هم خودم بودم ولی اگه باز هم سرور بخوام از ایشون میگیرم

عضو انجمن only-only آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    230
    تشکر تشکر شده 
    233
    تشکر شده در
    197 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sina1375 نمایش پست ها
    عزیزان من اینو بگم که تو این 2ساله که من از هرکی شما بگید سرور خریدم ایشون اولین کسی هستند که من دیدم فقط به پول فکر نمیکنن درسته سرور منو مسدود کردن که مقصر هم خودم بودم ولی اگه باز هم سرور بخوام از ایشون میگیرم

بکاپتون رو دادن ؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    39
    تشکر تشکر شده 
    18
    تشکر شده در
    18 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط only-only نمایش پست ها
    بکاپتون رو دادن ؟
    بله

عضو انجمن SV24.CO آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    232
    تشکر تشکر شده 
    640
    تشکر شده در
    368 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط persian_mafia نمایش پست ها
    قیمت ها ثابتن؟
    سرورتون برای ران کردن گیم سرور مناسبه؟!
    دنبال یه سرور با uptime بالا میگردم
    سلام
    فکر نمیکنم vps برای گیم سرور مناسب باشه !
    حالا هرچقدر هم که vps قوی باشه .
    به نظر خودتون میشه؟
    هیچ مصیبتی بدتر از جهل نیست .
    Server Pardazan - www.serverpardazan.com

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    7 پست

آخه این سروریکه من می خوام توش ران کنم تو vps با رم 128 هم تست شده و جواب می ده . خودم شخصا تست کردم . منتها می خوام چند تا سرور ران کنم توش (مصرف پهنای باندشم کمه)
    اکثر کاربر های این گیم هم از اروپا هستن . برای همین لوکیشنش تو اروپا باشه بهتره

صفحه 66 از 81 نخستنخست ... 165662636465666768697076 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)