صفحه 64 از 66 نخستنخست ... 145460616263646566 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 631 تا 640 , از مجموع 655

موضوع: سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

عضو انجمن hamedmj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    472
    تشکر تشکر شده 
    1,770
    تشکر شده در
    1,172 پست

پیش فرض سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

1
    ویرایش توسط hamedmj : December 16th, 2013 در ساعت 20:00
    Hamed Rashnoo - Young web designer
    -----------------------------------------------------
    Free Web Design - Click Here

2. تعداد تشکر ها ازhamedmj به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    29
    تشکر شده در
    22 پست

پیش فرض پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط reza* نمایش پست ها
    فکر کنم دوستانی که سرویس دارن هر 2 روز یک بار نیاز به تغییر سیستم عامل داشته باشن . به هر حال 4 تومن پول دادید سرورتون 1 ماه تمدید شده . همین میشه دیگه ! این که فکر کنید دارید روی سرور درست درمون بدون اوورسل میزبانی میشید خیال خام هست .
    بزرگوار 4000 تومان ندادیم اول 15000 تومان دادیم به آقای حامد خان قرار بود 1 گیگ رم سی پی یو دو هسته ای 50 گیگ هارد با منابع کاملا!! اختصاصی بدن که یک روز طول کشید و بعد از (4) روز 4000 تومن دیگه پرداخت کردیم (اجبارا برای حفظ سرورمون) با تقریبا نصف منابع قبلی (512 مگ رم که حالا با لطف آقای عبید 750 تا شد و سی پی یو تک هسته ای 1000 که تا حالا همش اکثرا روی 100 درصده به جز مواقع قطعی سرور!) با این دلخوشی که منابع اختصاصیه و قطعی و کندی نداریم اما دریغ از یه آب خوش که از گلومون پایین بره حالا به نظر شما با 19000 تومن با این منابع حق نداریم یه خورده لااقل با سرورمون بازی کنیم! همین الان که دارم این مطلبو می نویسم بعد از چند ساعت کندی دوباره سرورم قطعه, خیر سرمون اومدیم یه چیزی که ریخته بودیم توش رو تو ساعت رایگان دانلود کنیم نمیدونم والله خدا عالمه من که دیگه خسته شدم هر وقت تیکت میدیم سرور خوب میشه دوباره بعد یه مدت کوتاه همین آشه و همین کاسه

5. تعداد تشکر ها ازazad555 به دلیل پست مفید

عضو انجمن loox2music آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    129
    تشکر تشکر شده 
    304
    تشکر شده در
    215 پست

پیش فرض پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

منم هر روز یا سرویسام قعطه یا سرعت درحد صفر
    Looxvps.ir فروش هاست و نمایندگی و سرور مجازی انگلیس با قیمت و کیفیت عالی.نظر مشتریان: u.looxvps.ir
    3سال سابقه.دارای نماد اعتماد شماره تماس:09135942634-03132326233

7. تعداد تشکر ها از loox2music به دلیل پست مفید

عضو انجمن reza* آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,517
    تشکر تشکر شده 
    1,501
    تشکر شده در
    815 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط azad555 نمایش پست ها
    بزرگوار 4000 تومان ندادیم اول 15000 تومان دادیم به آقای حامد خان قرار بود 1 گیگ رم سی پی یو دو هسته ای 50 گیگ هارد با منابع کاملا!! اختصاصی بدن که یک روز طول کشید و بعد از (4) روز 4000 تومن دیگه پرداخت کردیم (اجبارا برای حفظ سرورمون) با تقریبا نصف منابع قبلی (512 مگ رم که حالا با لطف آقای عبید 750 تا شد و سی پی یو تک هسته ای 1000 که تا حالا همش اکثرا روی 100 درصده به جز مواقع قطعی سرور!) با این دلخوشی که منابع اختصاصیه و قطعی و کندی نداریم اما دریغ از یه آب خوش که از گلومون پایین بره حالا به نظر شما با 19000 تومن با این منابع حق نداریم یه خورده لااقل با سرورمون بازی کنیم! همین الان که دارم این مطلبو می نویسم بعد از چند ساعت کندی دوباره سرورم قطعه, خیر سرمون اومدیم یه چیزی که ریخته بودیم توش رو تو ساعت رایگان دانلود کنیم نمیدونم والله خدا عالمه من که دیگه خسته شدم هر وقت تیکت میدیم سرور خوب میشه دوباره بعد یه مدت کوتاه همین آشه و همین کاسه
    دوست عزیز هر مبلغی که به کلون سرور واریز کزدید برای حامد بوده . سرور 512 یا 750 یا یک گیگی که الان دارید در واقع 4000 تومن دادید برای یک ماه . هزینه ی آیپی رو اگر 1 دلار در نظر بگیرید بالای 3000 تومن تنها هزینه ی آیپی میشه .

من واقعا نمیفهمم چرا بعضی از دوستان به این سرور ها دل خوش کردن . با این هزینه به هیچ وجه نباید انتظار منابع اختصاصی و در نتیجه آپ تایم بالا داشته باشید . مطمئنا فروشنده برای اینکه بگه ما خیلی کارمون درسته هیچ وقت نمیگه اوور سل داره انجام میشه اما با یک حساب کتاب ساده خیلی راحت میشه پی برد .

اگر از همین جایی که الان سرور دارید راضی هستید ، مبلغ اصلی رو پرداخت کنید تا روی سرور های درست درمون میزبانیتون کنن . اگر نه از جای دیگه تهیه کنید . وگرنه با این اوضاع تو این 1 ماه اعتبار سرور به اندازه ی 1 سال پیر میشید .
    ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
    GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
    امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.

9. تعداد تشکر ها ازreza* به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    78
    تشکر شده در
    57 پست

آقا رضا، من 20 تومن پول دادم! از یه بنده خدایی یه سرور با رم 2 گرفتم!
    روی اون ویندوز 7 هست! اینو دیگه خودت خوب میدونی یعنی چیی!!!
    هیچ مشکلی هم ندارم! هم سرور خوب کار میکنه هم پشتیبانیش خوب هست به نسبت!
    من نمیدونم واقعا چرا داری از viasky طرفداری میکنی!!!
    اصلا فرض کنیم که قیمت خیلی عالی داره میده!! (شتر در خواب بیند!!! :|)
    اینا حتی حاضر نشدن بکاپ رو تحویل بدن!
    الکی گفتن از دیتاسنتر منو ساسپند کردن!!!
    الان من از یه جا دیگه با 3500 تومن در ماه دارم همون کارا رو میکنم بدون هیچ مشکلیو افت سرعت!!!
    قیمتایی که viasky داره میده خیلی زیاده و نه کیفیت اونو داره و نه پشتیبانی!!!
    شما هم سعی نکن از اینها طرفداری کنی!!!

11. تعداد تشکر ها ازShah-masooD به دلیل پست مفید

عضو انجمن reza* آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,517
    تشکر تشکر شده 
    1,501
    تشکر شده در
    815 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Shah-masooD نمایش پست ها
    آقا رضا، من 20 تومن پول دادم! از یه بنده خدایی یه سرور با رم 2 گرفتم!
    روی اون ویندوز 7 هست! اینو دیگه خودت خوب میدونی یعنی چیی!!!
    هیچ مشکلی هم ندارم! هم سرور خوب کار میکنه هم پشتیبانیش خوب هست به نسبت!
    من نمیدونم واقعا چرا داری از viasky طرفداری میکنی!!!
    اصلا فرض کنیم که قیمت خیلی عالی داره میده!! (شتر در خواب بیند!!! :|)
    اینا حتی حاضر نشدن بکاپ رو تحویل بدن!
    الکی گفتن از دیتاسنتر منو ساسپند کردن!!!
    الان من از یه جا دیگه با 3500 تومن در ماه دارم همون کارا رو میکنم بدون هیچ مشکلیو افت سرعت!!!
    قیمتایی که viasky داره میده خیلی زیاده و نه کیفیت اونو داره و نه پشتیبانی!!!
    شما هم سعی نکن از اینها طرفداری کنی!!!
    با سلام

من از کسی طرف داری نمیکنم فقط یه سری واقعیت هارو گفتم . دوستان مبلغی رو به حامد داده بودن برای خرید سرور مجازی . خب ایشون سایت و سرور رو فروخت و یه مبلغی هم گرفت این وسط .

این وسط viasky هم بابت تمدید 1 ماه سرویس شما ، 4000 تومن پول گرفتن . برای رم 512 و در بعضی مواقع بیشتر از 512 . خب نباید هم انتظار کیفیت داشت . شما به نوعی مشتری تحمیل شده و زوری برای این ها حساب میشید .

بعضی بودن که با 2000 تومن هم سرور 1 گیگ رم میدادند برای یک ماه و همه هم راضی ! این کار شدنی هست ولی این کاره از کسی ساخته هست که یا در این کار سرمایه گذاری بسیار بالایی کرده باشه که اینقدر توانایی داشته باشه با 2000 تومن یک ماه به شما خدمات مطلوب بده یا اینکه کسی هدفش جذب مشتری باشه و به خاطر تبلیغات دس به این کار بزنه .

قضیه viasky هیچ یک از موارد فوق نیست . به اجبار دارن شما رو میزبانی میکنن ! به خاطر این که صداتون در نیاد . یه کاری هست که کردن و الان تو گل گیر کردن . من هم با این اوصاف دارم بهتون میگم اگر کارتون واجب و ضروی هست و یا اعصاب این کار ها رو ندارید یا از جای دیگه سرور تهیه کنید یا حداقل هزینه ی واقعی رو پرداخت کنید .

من مجدد میگم از کسی طرف داری نکردم ، حتی اگر قرار به طرفداری از کسی باشه حق رو به مشتری ها میدم . صرفا یه سری واقعیت ها هستن که باید پذیرفت . این ها نمیتوانند با 4000 تومن به شما سرور و پشتیبانی در حد مطلوب بدهند !
    ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
    GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
    امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.

13. تعداد تشکر ها ازreza* به دلیل پست مفید

عضو انجمن ParsWebIT آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    846
    تشکر شده در
    557 پست

با سلام
    بنده در این نوع تاپیکها به هیچ عنوان دخالت نمیکنم اما صرفا مطالبی رو به عرض می رسونم

حدود 6 - 7 مشتری من برای سرور ارزان قیمت تیک دادن و چون در رنج قیمت ما نبود به عنوان یک توصیه کلون سرور رو معرفی کردیم و گفتیم که این فقط یه توصه هست برای قیمت پایین و مشکلات احتمالی پای خودشون!
    این چند مشتری سرور ارزان جهت بک آپ و آپلود و دانلود و رار و آنرار و... میخواستند و سایت اصلیشون روی vps های خودمون هست

خلاصه این سرورها دان شدند و مشتریان هم بلطبع انتظاری نداشتند. مشتری من سرویس ارزان قیمت گرفته و مهم هم نبوده براش تا لحظه ای سرور بوده کارش رو انجام داده
    و ریسک سایت و اطلاعات اصلی رو نکرده.
    چون مقداری فایل مشتریان روی سرورها بوده
    بنده به عنوان همکار به جناب viasky تلفنی صحبت شد و ایشون بلافاصله در زمان کوتاهی بدون هزینه سرورها رو اپ کردند و مشتریان فایلها رو برداشتند.
    و لازم بود تشکر کنم از ایشون.
    دوستانی که با صرف هزینه پایین سرور تهیه میکنند خوب میشه ضرب المثل : هر چه قدر پول بدین همون قدر آش میخوری و 50% مشتریان اینجا هم: مفت باشه کوفت باشه رو انتخاب میکنند (پوزش به خاطر این ضرب المثل)
    اکثرا از چندین جا سرور تهیه کردند و دیدن هزینه و کیفیت رو و شما حتی میوه فروشی سر کوچه تشریف ببرید بخیواین سوا کنید پول بیشتری میگیره ازتون و ماشین خونه لباس غذا همه و همه این هست

جناب viasky همکاری خیلی خوبی داشتند انصافا با ما. ایشون سرور رو نگه داری کردند و مشتریان رو راضی در صورتی که بارها دیدیم در این انجمن طرف سرور رو به امون خدا رها کرده خدارو شکر حداقل دیتا موجود هست در این مورد

مشتری عزیز که 15 تومن یعنی پول 1 پاکت سیگار و یک آبمیوه رو برای 30 روز سرویس پرداخت کردین خداوکیلی خودتون واسه روزی 500 تومن میشینید پشت سیستم برای پشتیبانی؟
    اگر اطلاعاتتون مهم هست یا اگر آپ تایم سایتتون و سرویسهاتون؟ پس چرا هزینه نمیکنید؟ چرا عبرت نمیگیرید از این روزا که اکثر تاپیکها به 10 صفحه نرسیده شده دعوا و شکایت؟
    ایشون سرور هارو باز کردند و اگر مایل به ادامه نیستید میتونید منتقل کنید نه به ایشون فشار بیارید
    شما مثلا زمان که یک ماشین میخرید و ارزش داره هیچ وقت نمیزارید تو کوچه میزارید تو پارکینگ امن
    شما یک کاپشن هم میخرید مواظبید پاره نشه گیر نکنه به چیزی یه دست مبل میخرید تو خونه 100 جور روکش میکشید روش لک نشه
    خوب اگه سایتی دارید که مهمه اگه خون دل خوردین رو الکساش؟ اگه کلی پول نویسنده دادین؟ پس باید خرج کنید اگه نمیکنید پس این میشه آخر کار

باز هم تشکر فراوان از viasky که در سریعترین زمان کار ما انجام دادند و من نمیدونم داستان واقعا از چه قرار هست
    ویرایش توسط ParsWebIT : December 31st, 2013 در ساعت 20:00
    فناوری وب پارس
    هاست ویژه وردپرس | هاست حرفه ای | هاست ویژه پرستاشاپ
    ۰۲۱-۲۸۴۲-۱۵۴۵ بهینه سازی شده برای انواع CMS

15. تعداد تشکر ها ازParsWebIT به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    78
    تشکر شده در
    57 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط reza* نمایش پست ها
    با سلام

من از کسی طرف داری نمیکنم فقط یه سری واقعیت هارو گفتم . دوستان مبلغی رو به حامد داده بودن برای خرید سرور مجازی . خب ایشون سایت و سرور رو فروخت و یه مبلغی هم گرفت این وسط .

این وسط viasky هم بابت تمدید 1 ماه سرویس شما ، 4000 تومن پول گرفتن . برای رم 512 و در بعضی مواقع بیشتر از 512 . خب نباید هم انتظار کیفیت داشت . شما به نوعی مشتری تحمیل شده و زوری برای این ها حساب میشید .

بعضی بودن که با 2000 تومن هم سرور 1 گیگ رم میدادند برای یک ماه و همه هم راضی ! این کار شدنی هست ولی این کاره از کسی ساخته هست که یا در این کار سرمایه گذاری بسیار بالایی کرده باشه که اینقدر توانایی داشته باشه با 2000 تومن یک ماه به شما خدمات مطلوب بده یا اینکه کسی هدفش جذب مشتری باشه و به خاطر تبلیغات دس به این کار بزنه .

قضیه viasky هیچ یک از موارد فوق نیست . به اجبار دارن شما رو میزبانی میکنن ! به خاطر این که صداتون در نیاد . یه کاری هست که کردن و الان تو گل گیر کردن . من هم با این اوصاف دارم بهتون میگم اگر کارتون واجب و ضروی هست و یا اعصاب این کار ها رو ندارید یا از جای دیگه سرور تهیه کنید یا حداقل هزینه ی واقعی رو پرداخت کنید .

من مجدد میگم از کسی طرف داری نکردم ، حتی اگر قرار به طرفداری از کسی باشه حق رو به مشتری ها میدم . صرفا یه سری واقعیت ها هستن که باید پذیرفت . این ها نمیتوانند با 4000 تومن به شما سرور و پشتیبانی در حد مطلوب بدهند !
    آقا من از دوتا از دوستام یه سرور گرفتم و یکی هاست!
    هاست رو 3500 و سرور رم 2 رو 20تومن!
    خدایی تمام مشکلاتو ... رو حل کردن و هیچ مشکلی هم ندارم!
    ولی از viasky قرار بود یه هاست 9000 تومنی با ترافیک محدود همه چی محدود!!!
    ولی از دوستان جدیدم با 3 4 تومن حل کردم موضوع رو اونم 2گیگ فضا و همه چیزا نامحدود!
    سرور هم بنده خدا 2بار ویندوز عوض کردو .... کلا 20تومن!!
    حالا قیمتای viasky ....!!! :|
    پشتیبانیو ... اونم از یک دوست (نامرد) که مسئولش هست زیر صفر!!!
    من در این مسئله حتی سر سوزن به viasky حق نمیدم!
    چه واقعا حق با اینها باشه چه نه!
    در این حد که اگه بگن ماست سفید هست میگم نه سیاه هستش!!! :|

17. تعداد تشکر ها از Shah-masooD به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    78
    تشکر شده در
    57 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ParsWebIT نمایش پست ها
    با سلام
    بنده در این نوع تاپیکها به هیچ عنوان دخالت نمیکنم اما صرفا مطالبی رو به عرض می رسونم

حدود 6 - 7 مشتری من برای سرور ارزان قیمت تیک دادن و چون در رنج قیمت ما نبود به عنوان یک توصیه کلون سرور رو معرفی کردیم و گفتیم که این فقط یه توصه هست برای قیمت پایین و مشکلات احتمالی پای خودشون!
    این چند مشتری سرور ارزان جهت بک آپ و آپلود و دانلود و رار و آنرار و... میخواستند و سایت اصلیشون روی vps های خودمون هست

خلاصه این سرورها دان شدند و مشتریان هم بلطبع انتظاری نداشتند. مشتری من سرویس ارزان قیمت گرفته و مهم هم نبوده براش تا لحظه ای سرور بوده کارش رو انجام داده
    و ریسک سایت و اطلاعات اصلی رو نکرده.
    چون مقداری فایل مشتریان روی سرورها بوده
    بنده به عنوان همکار به جناب viasky تلفنی صحبت شد و ایشون بلافاصله در زمان کوتاهی بدون هزینه سرورها رو اپ کردند و مشتریان فایلها رو برداشتند.
    و لازم بود تشکر کنم از ایشون.
    دوستانی که با صرف هزینه پایین سرور تهیه میکنند خوب میشه ضرب المثل : هر چه قدر پول بدین همون قدر آش میخوری و 50% مشتریان اینجا هم: مفت باشه کوفت باشه رو انتخاب میکنند (پوزش به خاطر این ضرب المثل)
    اکثرا از چندین جا سرور تهیه کردند و دیدن هزینه و کیفیت رو و شما حتی میوه فروشی سر کوچه تشریف ببرید بخیواین سوا کنید پول بیشتری میگیره ازتون و ماشین خونه لباس غذا همه و همه این هست

جناب viasky همکاری خیلی خوبی داشتند انصافا با ما. ایشون سرور رو نگه داری کردند و مشتریان رو راضی در صورتی که بارها دیدیم در این انجمن طرف سرور رو به امون خدا رها کرده خدارو شکر حداقل دیتا موجود هست در این مورد

مشتری عزیز که 15 تومن یعنی پول 1 پاکت سیگار و یک آبمیوه رو برای 30 روز سرویس پرداخت کردین خداوکیلی خودتون واسه روزی 500 تومن میشینید پشت سیستم برای پشتیبانی؟
    اگر اطلاعاتتون مهم هست یا اگر آپ تایم سایتتون و سرویسهاتون؟ پس چرا هزینه نمیکنید؟ چرا عبرت نمیگیرید از این روزا که اکثر تاپیکها به 10 صفحه نرسیده شده دعوا و شکایت؟
    ایشون سرور هارو باز کردند و اگر مایل به ادامه نیستید میتونید منتقل کنید نه به ایشون فشار بیارید
    شما مثلا زمان که یک ماشین میخرید و ارزش داره هیچ وقت نمیزارید تو کوچه میزارید تو پارکینگ امن
    شما یک کاپشن هم میخرید مواظبید پاره نشه گیر نکنه به چیزی یه دست مبل میخرید تو خونه 100 جور روکش میکشید روش لک نشه
    خوب اگه سایتی دارید که مهمه اگه خون دل خوردین رو الکساش؟ اگه کلی پول نویسنده دادین؟ پس باید خرج کنید اگه نمیکنید پس این میشه آخر کار

باز هم تشکر فراوان از viasky که در سریعترین زمان کار ما انجام دادند و من نمیدونم داستان واقعا از چه قرار هست
    آقا شما اون مطلبهای قبلی منو بخون درباره من با دروغ های viasky میفهمی کلا داستان چییه!
    بعد گفتی روزی ییی500 تومن پشتیبانی نمیده کسی!!!
    خوب آقا کسی اجبار نکرد که ایشون سرور بیخود یا هاست بیخود بده!
    بگه من سرور 20 تومنی رو 30 تومن میدم پشتیبانی هم کامل
    یا بگه 20 تومن رو 19تومن میدم باز هم با پشتیبانی کامل!
    وقتی سرویس میده موظف به پشتیبانی کاملش هست!
    اگه هم دید نمی صرفه خوب ادامه نده!!!
    کسی که اجبار نمیکنه انجام بده!!!

19. تعداد تشکر ها ازShah-masooD به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    60
    تشکر شده در
    39 پست

ای بابا سرویس من دوباره از کار افتاد 192.208.181.74
    چه خبره اینجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    | برنامه نویس اندروید | ios | وب اپلیکیشن | یونیتی
    imodels.ir - objectcash.com - musicsignal.ir
    دانلود و تماشای ویدیوهای youtube به صورت رایگان و آسان : faman.ir

21. تعداد تشکر ها از mniiinm به دلیل پست مفید

عضو دائم Metalik آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    420
    تشکر تشکر شده 
    1,526
    تشکر شده در
    905 پست

اینجا سر مشتری های بزخر رو کلاه می زارن

23. تعداد تشکر ها از Metalik به دلیل پست مفید

صفحه 64 از 66 نخستنخست ... 145460616263646566 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)