به نظر من که بن کردن یک یوزر تو چنین وضعیتی درست نیستhttp://www.webhostingtalk.ir/f2/3122...tml#post511006
آقای موسوی هم دو پست به غیر از زبان فارسی ارسال کردند!
اونم بدلیل اینکه مجبور باشی با گوشی پست بزنی
به نظر من که بن کردن یک یوزر تو چنین وضعیتی درست نیستhttp://www.webhostingtalk.ir/f2/3122...tml#post511006
آقای موسوی هم دو پست به غیر از زبان فارسی ارسال کردند!
اونم بدلیل اینکه مجبور باشی با گوشی پست بزنی
shidserver.com
@shidserver
از مدیران خواهش میکنم ایشون رو از بن خارج کنن
یه جورایی تماس این دوستان با آقای موسوی همین wht هست
بن کردن فقط استرس این همه آدم که چندین ساعته منتظر هستن رو بیشتر میکنه!
یه سوال از داخل خود شبکه هتزنر میشه به سایت دسترسی داشت؟ چون من با استفاده از کنسول خود سایت وصل شدم - اگه اینطوری که من می خواستم سرور رو ارتقا بدهم امشب سفارش دهم به یه شخص دیگه و فردا صبح هم همه فایل ها رو منتقل کنم.
لطفا ایشون رو هم از بن در بیارید توی این گیرواداری
ویرایش توسط atash009 : August 8th, 2012 در ساعت 20:07 دلیل: افزودن بن :)
مدیران لطفا آقای موسوی رو از بن در بیارن تا ایشون بتونن مارو در جریان آخرین اخبار قرار بدن
ایشون اگر کاری هم انجام ندن باز هم حضورشون باعث آرامش تاپیک میشه و بعضی از دوستان عصبی به جون هم نمیافتند
ممنون
سرور مجازی - هاست - تلفن :09360039315
من از مدیران محترم یه در خواستی دارم اونم اینه که واقعا بشینن برای مدت زمان این بن ها یه زمانی تعریف کنندآخه چجوری 1هفته آقای موسوی باید برای type فینگیلیش بن شه بد Spamer ها هم 1 هفته بن شن ؟؟؟؟
منون می شم رسیدگی کنید
فروش سرور مجازی از پارس آنلاین + Hardware Firewall
مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین میباشد و انجمن وب هاستینگ تالک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد.
از سایت ایشون پیگیری کنید!
مدت زمان تعریف شده! ایشون یک هفته اخراج هستند! چون قوانین رو میدونسنتد و اجرا نکردند!چون از افردا قدیمی انجمن انتظار بیشتری میرود! چون spammer از اسمش مشخص هست اسپمر
ایشون فعلا unban شدند تا مشکلشون حل بشه بعد از حل شدن مشکل تا یک هفته ban هستند
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
ممنون از لطفتون![]()
جناب موسوی dc جواب دادن ؟؟؟ چی گفتن ؟؟؟
سرور مجازی - هاست - تلفن :09360039315
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)