من ۱۷ تومن بودجه مونده از خرید سرور هام ، هرچی داشتم دادام پای خرید ۲ تا سرور دیگه ، اگه کسی داشت به ما بگه
من ۱۷ تومن بودجه مونده از خرید سرور هام ، هرچی داشتم دادام پای خرید ۲ تا سرور دیگه ، اگه کسی داشت به ما بگه
من 1 گیگ انگلیس دارم هرکی یه پورسانت بهم بده میگم شایان انتقالش بده به حساب اونچون 2تا سرور دیگه دارم و فعلا" نیازی به اون نیست
![]()
من هم یه سرویس با رم1 و هارد 100 به بالا میخواهم
کی سرور جدید میگیرین
سلام
دوستان متاسفانه موجودی سرور تکمیل هست و فعلا تا مشخص نشدن وضعیت دلار فروش نداریم
با تشکر
این ایمیل از طرف شما برام اومده
فکر نمی کردم شما اینجوری به ما کلک بزنید، شما خودت به من گفتی حداقل تا 6 ماه هر اتفاقی بیفته قیمت ها ثابته چون سرورها پیش خریده حالا چطور این ایمیل رو فرستادید؟؟؟ اگه میخواستید این کارو بکنید از همون اول میگفتید تخفیف برای ماه اوله، واقعا" متاسفم که اینجوری کار می کنیدکد:سلام خدمت دوستانبا توجه به گران شدن ارز در کشور با نیز مجبور بهگران کردن سرور ها هستیم در حال حاظر دلار حواله 3400 هست کلیه دوستانی که تا امشب سرورشون رو شارژ کنند با همان قیمتی قبل محاصبه میشود بقیه دوستان 12 شب به بعد با قیمت جدید محاصبه میشوند و سرور های دارای بدهی مسدود خواهد شد با تشکر www.vpsfars.net
اگر الان 32 تومن رو واریز کنیم تا 12 که ماه بعد 20 درصد نداریم که؟
خوب پس صورت حساب رو درست کنید پرداخت کنم.
دوست من تا 8 /1/ 2013 اگه دلار پایین بیاد چی اون موقع پول سرور ها رو کم میکنید؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)