دوستان برای تغییر کشور در اکانتی که لیمیت نشده چه مدارکی لازمه؟
بله
اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله
خیر
دوستان برای تغییر کشور در اکانتی که لیمیت نشده چه مدارکی لازمه؟
دوستان با توافقی که امروز بین ایران و غرب رخ داد و عقب نشینی ایران و در نتیجه عدم افزایش تحریم ها تا اطلاع ثانوی ، به نظرتون چقدر این احتمال وجود داره که شرایط به نفع کاربرای ایرانی فری لنسر تغییر کنه و مشکلات فعلی بر طرف بشه؟ فقط برداشت شخصیتون رو بگید لطفاً.
به نظر خود من ، حل و فصل این مشکل در گرو رفع کامل تحریم های پولی و بانکی هستش. اگه بعد از 6 ماه ، توافق مضاعف رخ بده این احتمال خیلی زیاده که تا 6 الی 9 ماه دیگه تحریم های بانکی هم کاهش پیدا کنه و مشکل کاربرای ایرانی نه فقط با این سایت بلکه با خیلی سایت ها و موسسات از جمله پی پال حل بشه که در اینصورت همه بدون دردسر میتونن از داخل کشور ایران و با هویت ایرانی حساب پی پال داشته باشند.
بنده به مذاکرات خوشبین نیستم، لکن آن را رد هم نمی کنم!
پیپل که باز نمیشه، مطمئن هستم، چون ربطی به تحریم های اخیر (ناشی از برنامه ی هسته ای ایران) نداره، ایران هم جزء سازمان تجارت جهانی نیست هنوز.
فری لنسر هم به دلیل قوانینی که خودش داره ایران رو تحریم کرده، قوانین استرالیا برای مبارزه با تروریسم... با این اوصاف بنده خیلی خوشبین نیستم، مگر اینکه یک گروه جمع بشیم و از فری لنسر خواهش کنیم قاچاقی و زیر میزی ما رو راه بده!![]()
آقا خیلی هم دیگه بدبین نباش. من منظورم لغو اخیر تحریم ها نبود. منظورم این بود که اگه در ادامه ، مثلاً چند ماه دیگه ، همه تحریم ها به خصوص تحریم های شورای امنیت و تحریم های بانکی و مالی لغو بشه ، چه دلیلی وجود داره که سایتی مثل فری لنسر ایرانی ها رو راه نده؟!!!
اون قانون ضد تروریسم استرالیا که شما میگی تابعی از تحریم های بین المللی علیه ایرانه که شورای امنیت وضع کرده. همه اینا به هم مربوطه.
دوستان اکانت من لیمیت شده و از من مدارک میخواهد کپی درایور لایسنس از اینجور چیز ها
من با آیپی فرانسه عضو شدم
کسی هست که بدونه چجور این مشکل رو میشه حل کرد؟
- مشاوره ، طراحی و ساخت نرم افزار تحت ویندوز و موبایل
- طراحی و ساخت و دیباگ گیری اسکریپت های تحت وب
- طراحی ، تغییرات ، فارسی سازی قالب ها
- انجام پروژه های گرافیکی با قیمت مصوب انجمن گرافیک ایران
و ...
همه در :
÷÷اعلام همکاری (مرتبط با تمامی فیلد های اعلام شده در تاپیک) ÷÷
St0rm_leader :ID
من که از خدام هست که همه چی درست شه، از وقتی فری لنسر اکانت های ایرانی ها رو بسته، من وضعیت اقتصادیم از این رو به این رو شده، وضعیتم واقعاً داغون شده... ولی تا وقتی تحریم ها بخواد کلاً برداشته بشه من و شمایی نموندیم که تو فری لنسر کار کنیم! برای نوه ها و نتیجه هامون شاید باز بشه!![]()
از دوستان تا حالا با مشکل لیمیت تو فریلنسر برخورد کرده ؟
برداشته لیمیت کرده مدارک می خواد حالا مدارک خاجی دادم تا دو سه روز دیگه معلوم می شه با آی پی ایران هم که نمی شه لاگین کرد >:p
کسی مدارک خارجی خواست من دارم
انجام پرداخت های اینترنتی نرخ مناسب
ارایه اکانت های تریدینگ ویو پرو یکساله 50 درصد تخفیف
Telegram @visapayer
چه مدارکی و از چه کشوری؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)