من 3 میلیون پول اسکریپت دادم الان چه خاکی باید تو سرم بریزم
من 3 میلیون پول اسکریپت دادم الان چه خاکی باید تو سرم بریزم
اونو که بیخیالشقضیه این نداها چیه به همه وحی شده ؟یه فکری به حال ما مشتریا بکنین بد بخت شدیمخودشون جواب نمیدن بعد میان اینجا قر میزنن اون بی... جواب نمیدن
عوض... عوض... دلم خنک شد یارو هی میاد میگه ویپیاس منو ریستارت کنین واسه هلند... جواب نمیده ما میگیم یکی دیگه از یه جا دیگه بده اطلاعات رو هم نخواستیم (شاید فردا نظرم عوض شدا )
البته منظور شرکتی که خودم ویپیاس گرفتم xD
ولی خب چاره چیه داداش ما ایرانی هستیم تو کل دنیا حقمونم بخورن کسی نیست ازمون دفاع کنه.
امروز واقعا فهمیدم که چقدر بی پناه هستیم.مردم چقدر درمونده
یعنی هیچ جوری نمی شه سایت یا cpanel رو بازکنیم؟ یا روت کنیم به سرور؟ ما با چیز پی ان به فضای بکاپ دیتاسنتر دسترسی داریم اما دسترسی به cpanel نیازه.....
ماشالله این تاپیک قارچ وار داره گنده میشه ، تا پایان شب رکورد میزنه! ظاهرا در یکی از پست ها اشاره شد که با وی پی اس دیگر از هتزنر میشه به اطلاعات دست پیدا کرد. بدلیل اینکه سرورهای ما بصورت مستقیم تهیه شده، در این دیتاسنتر چند سرور موجود داریم. جهت تست ، عزیزانی که مشکل دارند میتونند اطلاعات روت سرورشون رو ارسال کنند تا ببینیم میشه به سرور دسترسی پیدا کرد و اطلاعات را بک آپ گرفت یا خیر. ( اطلاعات لاگین را صرفا بصورت پ.خ برای بنده ارسال نمایید.)
پ.ن: این پست جنبه تبلیغاتی نداشته و صرفا جهت کمک به کاربران هست.
www.shivahost.net
5.9.57.71:2082
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)