صفحه 60 از 174 نخستنخست ... 105056575859606162636470110160 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 591 تا 600 , از مجموع 1823

موضوع: فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    949
    تشکر تشکر شده 
    2,076
    تشکر شده در
    1,337 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان

نقل قول نوشته اصلی توسط man7tomani نمایش پست ها
    منم راضی هستم . سرویسا عالی
    مشکل منم حل شد
    روی هر سرویس شما هم ۵روز اضافه شد

امیدوارم راضی باشید

موفق باشید

عضو انجمن da6276 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,355
    تشکر تشکر شده 
    2,292
    تشکر شده در
    1,400 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان

با سلام
    میخوام یکم درد دل کنم با بعضی از کاربران
    کاری به آقا شایان ندارم که دیر جواب میده یا هرمشکلی که واسه سرورشون پیش اومده ولی اینو میدونم که بعضی از کاربرا خیلی بی انصاف هستند
    بیاید یکم واقع بین باشیم
    این پولی که شما دارید هزینه میکنید در قبال خدماتی که میگیرید چیزی نیست واقعا
    وقت و خدماتی که برای شما خرج میشه بیشتر از پولی که هزینه میکنید ارزش داره و بنده به عنوان یک دوست بهتون میگم که اصلا دوست ندارم به ادمایی که هیچی بلد نیستن کار کنم ( جسارت نباشه خیلی از کاربرا خیلی بیشتر از من نوعی بلدن )
    بعضیا همه چیز رو حاضر و آماده میخوان ، روز اول آماتور هستن و تا روز آخرم همینطور میمونن و اصلا هیچ تلاشی برای یادگیری نمیکنن و همیشه از کسی که وی پی اس گرفتن انتظار دارن براشون انجام بده
    ایشون مگرا ربات باشه که بتونه از پس این حجم کاری بر بیاد ! بهشون حق بدید و صبر کنید با ارامش مشکلات حل بشه با سر و صدا و دعوا کردن کاری درست نمیشه
    هرکس بگه که هیچ مشکلی پیش نمیاد دروغ میگه و همه همکاران میدونن که توو اینکار هیچ چیز 100% نیست و هر دقیقه ممکنه یک مشکل بوجود بیاد ( حالت نرمال )
    با این حجم کاری که ایشون داره فقط کافیه یک مشکل اینجوری پیش بیاد تا تیکتها 100 برابر بشه و هرکس یک چیزی بگه و همه هم انتظار دارن از ایشون
    دوستان صبر کنید ایشون آدم بدی نیستن وانشالله مشکل سرورشون حل میشه و جبران میکنن براتون

از شایان عزیز هم عذرخواهی میکنم که توی تاپیکشون دخالت کردم
    سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
    دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
    TEL : 09355971597 site : abarserver.net

3. تعداد تشکر ها ازda6276 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    949
    تشکر تشکر شده 
    2,076
    تشکر شده در
    1,337 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط da6276 نمایش پست ها
    با سلام
    میخوام یکم درد دل کنم با بعضی از کاربران
    کاری به آقا شایان ندارم که دیر جواب میده یا هرمشکلی که واسه سرورشون پیش اومده ولی اینو میدونم که بعضی از کاربرا خیلی بی انصاف هستند
    بیاید یکم واقع بین باشیم
    این پولی که شما دارید هزینه میکنید در قبال خدماتی که میگیرید چیزی نیست واقعا
    وقت و خدماتی که برای شما خرج میشه بیشتر از پولی که هزینه میکنید ارزش داره و بنده به عنوان یک دوست بهتون میگم که اصلا دوست ندارم به ادمایی که هیچی بلد نیستن کار کنم ( جسارت نباشه خیلی از کاربرا خیلی بیشتر از من نوعی بلدن )
    بعضیا همه چیز رو حاضر و آماده میخوان ، روز اول آماتور هستن و تا روز آخرم همینطور میمونن و اصلا هیچ تلاشی برای یادگیری نمیکنن و همیشه از کسی که وی پی اس گرفتن انتظار دارن براشون انجام بده
    ایشون مگرا ربات باشه که بتونه از پس این حجم کاری بر بیاد ! بهشون حق بدید و صبر کنید با ارامش مشکلات حل بشه با سر و صدا و دعوا کردن کاری درست نمیشه
    هرکس بگه که هیچ مشکلی پیش نمیاد دروغ میگه و همه همکاران میدونن که توو اینکار هیچ چیز 100% نیست و هر دقیقه ممکنه یک مشکل بوجود بیاد ( حالت نرمال )
    با این حجم کاری که ایشون داره فقط کافیه یک مشکل اینجوری پیش بیاد تا تیکتها 100 برابر بشه و هرکس یک چیزی بگه و همه هم انتظار دارن از ایشون
    دوستان صبر کنید ایشون آدم بدی نیستن وانشالله مشکل سرورشون حل میشه و جبران میکنن براتون

از شایان عزیز هم عذرخواهی میکنم که توی تاپیکشون دخالت کردم
    ممنون از نظر شما دوست عزیز

این حرف شما یک دل گرمی برای بنده بود

لاقل فهمیدم یکی بنده رو درک میکنه

با این انرژی منفی که هر روز توی این تاپیک به من وارد میشه حرف های شما تاثیر گزار بود

فردا گراف تیکت هارو قرار میدم تا دوستان شاید حرف های بنده رو باور کنند

ممنونم ازتون

5. تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید

عضو جدید 3d-max آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    95
    تشکر شده در
    79 پست

بلاخره سرور جایگزین رو دادن ... سرعتش خیلی خوب هست
    150 گیگ هارد اضافه دادن + رم اضافه

از این بابت ممنون و تشکر پشتیبانیتون رو یه تجدید نظری روش بکنید فقط انتقاد نمیکنیم قیمتات خوبن
    خرید گیفت کارت
    خرید گیفت کار قانونی با بهترین قیمت در ایران " فروشگاه تخصصی خرید گیفت کارت گیفت مکس (giftmax.ir) "
    تضمین کمترین نرخ خریدگیفت کارت قانونی در گیفت مکس

7. تعداد تشکر ها از 3d-max به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    37
    تشکر شده در
    32 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 3d-max نمایش پست ها
    بلاخره سرور جایگزین رو دادن ... سرعتش خیلی خوب هست
    150 گیگ هارد اضافه دادن + رم اضافه

از این بابت ممنون و تشکر پشتیبانیتون رو یه تجدید نظری روش بکنید فقط انتقاد نمیکنیم قیمتات خوبن
    کارت گرافیک یا کارت صدا اضافی ندادن؟!!

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    37
    تشکر شده در
    32 پست

تا حالا از دست فروش های خیابون ناصر خسرو دارو خریدی؟ همونا که نه مغازه ای دارن نه اسمی نه رسمی نه سوادی ، نه شرافتی و نه .... دارو اشتباهیی یا تاریخ گذشته رو بهت میندازن و هیچ کاری هم نمیتونی بکنی!
    همون حالت تو اینترنت هم برقرار هست.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    8 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط yashar313 نمایش پست ها
    تا حالا از دست فروش های خیابون ناصر خسرو دارو خریدی؟ همونا که نه مغازه ای دارن نه اسمی نه رسمی نه سوادی ، نه شرافتی و نه .... دارو اشتباهیی یا تاریخ گذشته رو بهت میندازن و هیچ کاری هم نمیتونی بکنی!
    همون حالت تو اینترنت هم برقرار هست.
    دوست عزیز شما سرورتو پس دادی پولتم گرفتی ول کن
    قرار نیست که همه چیو زیر سوال ببری !
    فقط از پشتیبانی‌ ناراضی هستیم ! دیگه اخلاقیات و زیر سوال نبر لطفا !

11. تعداد تشکر ها ازebyi به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    143
    تشکر تشکر شده 
    549
    تشکر شده در
    424 پست

با سلام خدمت تمامی دوستان گرامی
    امید وارم از این حرفم ناراحت نشین
    نمیدونم چرا هر تایپینگی که فروش خوبی میکنه و همه راضی هستن سریع اخرای تایپینگ یوزر های تازه که 0 و 1 پست دارند میان میگن مشکل داره :|

البته من گفتم امید وارم ناراحت نشین با همه نبودم فقط بعضی ها که فقط میخوان خراب کنن یک شرکت رو
    درسته شاید اقا شایان در امر پشتیبانی یکم ضعیف باشه دیگه سرور ها مشکل خواصی ندارن
    بازم اگه این مشکلات کوچیک نیز رفع شه عالی میشه

13. تعداد تشکر ها از hostarya به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    37
    تشکر شده در
    32 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hostarya نمایش پست ها
    با سلام خدمت تمامی دوستان گرامی
    امید وارم از این حرفم ناراحت نشین
    نمیدونم چرا هر تایپینگی که فروش خوبی میکنه و همه راضی هستن سریع اخرای تایپینگ یوزر های تازه که 0 و 1 پست دارند میان میگن مشکل داره :|

البته من گفتم امیدوارم ناراحت نشین با همه نبودم فقط بعضی ها که فقط میخوان خراب کنن یک شرکت رو
    درسته شاید اقا شایان در امر پشتیبانی یکم ضعیف باشه دیگه سرور ها مشکل خواصی ندارن
    بازم اگه این مشکلات کوچیک نیز رفع شه عالی میشه
    دوست عزیز ما که مرض نداریم! الاف و بیکار هم نیستیم!
    من هم الان یه تاپیک بزنم بگم رم دو گیگ ماهی 8000 هزار تومن بعد اورسل کنم پشتیبانی هم ندم پول خلق الله رو بگیرم 1 هفته بعد اگه اونم تازه شانس بیارن سرویس تحویلشون بدم و ... منم خوب فروش میکنم!!!
    شما به این مشکلات میگید کوچیک؟!!!
    ضمنا اگه منظورت از کابراهای جدید منم باید بگم که من تاریخ عضویتم 2008 هست!!! و ناشناس از این آقا خرید کردم و وقاحت و بی بندباریشو دیدم! دلم هم واسه کابرای جدیدی که میان و فریب میخورن و خرید میکنن میسوزه بخاطر همین ......
    خلاصه لپ کلام این که از یه سایت پدر مادر دار خرید کنید تا به چه کنم چه کنم نیوفتید!

15. تعداد تشکر ها ازyashar313 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    143
    تشکر تشکر شده 
    549
    تشکر شده در
    424 پست

دوست عزیز ما که مرض نداریم! الاف و بیکار هم نیستیم!
    من هم الان یه تاپیک بزنم بگم رم دو گیگ ماهی 8000 هزار تومن بعد اورسل کنم پشتیبانی هم ندم پول خلق الله رو بگیرم 1 هفته بعد اگه اونم تازه شانس بیارن سرویس تحویلشون بدم و ... منم خوب فروش میکنم!!!
    خب بزنین ببینیم چی میشه :دی

شما به این مشکلات میگید کوچیک؟!!!
    به چون زیاد سرور هاشون به پشتیبانی نیاز نداره البته مال فرانسه اینا رو نمیدونم ، به حر حال فقط مدت جواب دادن به تیکت یکم دیر هستش

ضمنا اگه منظورت از کابراهای جدید منم باید بگم که من تاریخ عضویتم 2008 هست!!!
    من که همچین چیزی نمیبینم یا مولتی یوزر هستین یا ما کوریم :دی 1111111111111111111111.png

و ناشناس از این آقا خرید کردم و وقاحت و بی بندباریشو دیدم! دلم هم واسه کابرای جدیدی که میان و فریب میخورن و خرید میکنن میسوزه بخاطر همین ......
    اینو شوخی میکنم به دل نگیرین : شما دلت به حال خودت بسوزه

ولی در کل بگم که منظورم به شخصی نبود و به کسی قصد توهین نداشتم کلی گفتم پوزش

17. تعداد تشکر ها از hostarya به دلیل پست مفید

صفحه 60 از 174 نخستنخست ... 105056575859606162636470110160 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)