وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
پست اول با افرهای کاملا جدید به روز شد .......
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
ظرفیت سرور های آمریکا رو به تکمیل است و چند عدد دیگر باقی مانده .
فروش از lu دیتا سنتر root ادامه دارد با کیفیت تضمینی
سلام
درماه چند بار تعویض سیستم عامل انجام میدین؟
دوستان خواهشن از اینجا اصلا سرور نخرید. *** به تمام معنا. من سرور گرفتم از اینجا . اولش fttps کار میکرد ولی الان کار نمیکنه . بهشم میگم اوکی کن بر میگرده میگه ماهی 3500 میریزی پشتیبانی نرم افزاری میدیم!!!!!!!!!!!! بعد میگه مشکل از ما نیس مشکل از کانفیگ نرم افزاریه! پ ن پ مشکل از ... منه!
یکی بهش توضیح کامل بده که پشتیبانی فنی کل که تو سایت خودش زده ینی چی!!!
شما تا حالا همچین چیزی شنیدید اصلا؟!!!!!!!
من از هرجا سرور گرفتم اگه این مشکل پیش اومده اوکی کردن یا هر مشکل دیگه. مثلا من سرور رو رستارت کردم بعد IBS ران نشده.میگم IBS مشکل داره ران نمیشه. میگه ماهی 3500 بدید!!!! اخه این حرف ینی چی؟!!!
fttps سرور مشکل داره من باید پول بدم که این اقا برای من اوکی کنه!!
بعد میگم پولمو پس بدید ، میگه از ماهه دیگه تمدید نکنید!!
واقعا متاسفم برات
ویرایش توسط freshboy : December 22nd, 2013 در ساعت 11:22
شما چشماتون باز نکردین نوشتیم
• خصوصیات تمامی سرور اراده شده در وی پی اس گروپ:
• آپتایم 99.9٪ واقعی و پشتیبانی۲۴/۷ ساعته تیکت – چت – ایمیل
• عدم اورسل سرورها برای حفظ کیفیت و تعهد اخلاقی
• امکان ارایه رم و هارد و Core CPU اضافه در هر زمان
• امکان ارایه تعداد IP اختصاصی نامحدود برای شما در تمام لوکیشن ها
• استفاده از هارد SAS به همراه رید کارت H700 - RAID 1
• امنیت و کیفیت بالا و پهنای باند نامحدود تضمینی
• پنل مجانی تحت وب Power off - Power on - Reset - Reboot OS - Shutdown OS
• اماکن مشاهد مصرف رم و CPU و ۰۰۰ در پنل تحت وب شما
• امکان ارایه کنسول VNC با نرم افزارvSphere Client برای نصب هرگونه سیستم عامل و... توسط مشتری
• پشتیبانی فنی ( فقط موارد مربوط خود سرو)
اولا سعی کنید اینجا با لحن درستی صحبت کنید - در غیر اینصورت جواب تون نمی دم - IBSNg یک کانفیگ اکانتینگ که صحیح و سالم مجانی براتون نصب شده و تحویل شما شده بعد ۲۰ روز امدید می گید که
""
2013/12/21 18:40 Https server moshkel dare . Nemitonam ba ptoxifier connect sham
Ok konid
----------------------------
IP Address: 2.191.161.123
"""
این مورد مشکل سرور ما نیست مشکل نرم افزاری شماست - مشکلات سرور یعنی سرور دان باشه - سرور هنگ باشه - سرعت پانلود و آپلود مناسب نباشه .
و متاسفم برای کسایی که از تو سرور میگیرن![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)