متاسفانه بنده هم با آی پی 144.76. مشکل دارم !
امیدوارم زودتر این مشکل بر طرف بشه
هتزنر هنوز هیچ جوابی به ما نداده
گفتار نیک پندار نیک کردار نیکتيرآرش در کمانم، نام ايران بر زبانم، سرکشم چون کوه آتش، آتشم، آتشفشانم چونسياوش پاک پاکم، همچو رستم پهلوانم، کاوه ام تارپود کاويانم، من ز ماد واز هخايم، از ارشک، ساسانيانم، مازيارم، بابکم من رهبر آزادگانم، جشنيلدا، جشن نوروز هم مهرگانم،
زاده پاک اهـــورا، از نژاد آريـــانمدرود بر کوروش کبیر
سرورهای ما که اکی شدن و خوشبختانه در حال حاضر مشکل خاصی نیست
مشکل ما هم حل شد !
گفتار نیک پندار نیک کردار نیکتيرآرش در کمانم، نام ايران بر زبانم، سرکشم چون کوه آتش، آتشم، آتشفشانم چونسياوش پاک پاکم، همچو رستم پهلوانم، کاوه ام تارپود کاويانم، من ز ماد واز هخايم، از ارشک، ساسانيانم، مازيارم، بابکم من رهبر آزادگانم، جشنيلدا، جشن نوروز هم مهرگانم،
زاده پاک اهـــورا، از نژاد آريـــانمدرود بر کوروش کبیر
خداروشکر سرورهای بنده هم اوکی شد
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
یعنی Hetzner با 60Gbps دان شد ؟ احتمالا بیشتر بوده وگرنه 60Gbps شاید واسه یه سایت زیاد باشه اما واسه یک دیتاسنتر نباید زیاد باشه که کلی سرور رو بخوابونه.
یه تیکت زدیم کسی پاسخ گو نشد فکر کردم شاید بعد حل مشکل اتک جواب میدن اما ندادن تیکت ربطی به قطعی سرور نداره و سرور ما مشکلی نداشت
بنظرتون کی جواب میدن؟
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)