Ded24.com - Parnak LTD - Since 2009▌
Email : sales[@]ded24.com▌
Tell : 021 77246118 | 24x7 Support And Sales : 0912 197 8921▌
... ,ColoCrossing, Redstation, Gigepipe, HETZNER▌
شرمنده از اینکه از موضوع تاپیک دور شدیم
چشم، حتماً...
Ded24.com - Parnak LTD - Since 2009▌
Email : sales[@]ded24.com▌
Tell : 021 77246118 | 24x7 Support And Sales : 0912 197 8921▌
... ,ColoCrossing, Redstation, Gigepipe, HETZNER▌
قصد جسارت نداشتم. ممنونم.
اما یه توضیحی که باید بدم!
آقا این تاپیک کجاش برمیگرده به کلاه برداری takweb یا ناتوانی ایشون در سرویس دهی؟
عزیزان ایشون سرویس هاشون و کیفیتشون خیلی عالی هست. این مشکل موقتی که الان پیش اومده ممکنه برای همتون پیش بیاد...
چرا با دو تا کلمه اینکه ما گفتیم فعلا سرورشون قطعه شما رفتید با ایشون جر و بحث کردید که نمیتونی سرویس بدی و از این حرفا؟
ایشون دیشب زنگ زدن و به سلامتی هر چی که خواستن و نخواستن و زیر زبونشون بند نشد گفتن! ازشونم خواهش کردیم درست صحبت کنن که فرمودن بدترشم بهت میگم!
اونی که رفته با ایشون صحبت کرده و در مورد این تاپیک رفته و به ایشون گفته " نمیتونی سرویس بدی جمع کن برو " لطف کنه بهم پیغام خصوصی بده تا براش روشن کنم که ایشون چیشون خوبه چیشون بد... مگه از ایشون سرویس داشتن که این حرفارو رفتن گفتن! حالا به فرض ما دروغ گفته باشیم اینا رو؛ چرا رفتین اینجوری صحبت کردین باهاش!!!!!!!
درسته که من سرورم الان هم که الانه قطعه! اما دلیشم بالا بهتون گفتم که من خودم هم پیگری موضوع نبودم که بگم سرور رو درست کنن. شاید اگه پیگیر موضوع بودم سرور درست میشد. (هر چند نباید این اتفاق بیفته که سروراشون قاطی کنه اما خوب کار هاستینگه! کدومتون میتونید قول 100% بدید که یه مشکل هم براتون پیش نمیاد؟)
بهر حال منتظر هستم تا بدونم کی بوده که اینطوری با ایشون صحبت کرده!
موضوع داره جالب ميشه.ما بلاخره نفهميديم اشون سرويسشون خوبه يا بد؟
شما اگه به خودتون زحمت خوندن بدید متوجه میشید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
اخه دوستان يه جا ميگن سرويسش خوب نيست يه جا ميگن خوبه اشكال از جايي ديگه هست.؟؟
توی هاستینگ هیچ چیر قایل پیش بینی نیست
یه وقت صبح پا میشی میبینی اصلا دیگه سرور نمیاد بالا
با این تحریم خیلی اوضاع داره بد میشه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
درسته.اما اين دليل نيست كه اقاي شاهري زنگ بزنه به اقاي طاهر نژاد فوش بده من واقعا از اقاي طاهر نژاد عذر خواهي ميكنم چون اين تاپيك رو من ايجاد كردم.ولي در هر صورت فشار كاري يا هر چي كه بگين باعث نميشه كه مدير يه شركت زنگ بزنه هر چي ميخواد بگه اينجور موفعه هاست كه بايد مدير يه شركت با ارامش و خوب صحبت كردن كاربرانش رو قانع كنه نه....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)