سلام
آیا انتقال های داخل رسلرکلاب هنوز انجام میشه؟
می خوام دامین هام رو ببرم زیر ساب رسلری یکی از دوستان که آدرس ایران نداده بوده؟
نظر شما چیه؟
سلام
آیا انتقال های داخل رسلرکلاب هنوز انجام میشه؟
می خوام دامین هام رو ببرم زیر ساب رسلری یکی از دوستان که آدرس ایران نداده بوده؟
نظر شما چیه؟
گیت فا | ارائه ی راه کارهای حرفه ای تحت وب
فروش لایسنس های سی پنل، کلودلینوکس، دایرکت ادمین، کپری، CXS
HostMyWebsite.ir | Since 2007 | پرتال کاربران گیت فا
نظر دوستان چیه که دامنه جدید ثبت کنیم.
چون آفر داره.
![]()
دوست عزیز همین الآن برو تو سایت bigrock ببین ایران هست یا نه
همین الآن برو چت آنلاین ببین با ایران همکاری میکنن یا نه؟
BIGROCK درسته که جز دایرکتی هست و خودش یه پرووایدره و جز ریسلرکلاب نیست
و خیلی جالب تر میشه وقتی بدونی خودش یه registrarثبت شده
اون شماره هم توی سایتش هم شماره نمایندگی مرکزیش هست
ای از این
جواب بقیه سوالا رو نمیدم گرچه میتونم دقیق جواب بدم
صلاح مملکت خویش خسروان دانند
من پست اصلی رو پاک کردم
نقل قول منو توی پسستتون پاک کنید
با تشکر بای
تلكيف نمايندگي هاي هاست به چه شكلي خواهد شد ؟
Cell Phone : 09195368723
Biz Phone : 011 - 33300999
ببینید دوستان من هم مشتری قدیمی رسلر کلاب هستم ولی با این ایمیلی که برامون فرستادن اینجوری به نظر میرسه که مشتریهاشون بیشتر ما ایرانیها و ( کوبا، کره شمالی ، سودان و سوریه ) هستند . و جدیدن برای ارتقاء درجاتشون آمریکا به این شرکت گیر داده و اگر کاسب باشید باید این را هم مد نظر داشته باشید که هیچ شرکتی نمیاد مشتریهای خودشو فراری بده مگر این که بهش پیشنهادی بشه که سود عالی توی پیشنهاد جدید باشه و متاسفانه همچین مشکلی برای رسلرکلاب پیش آمده و اینها صد در صد میلیارد دلار توی این معامله متضرر میشوند و برای این که این ضرر کمتر بشود .
به نظر من با شرکت دیگه ای به توافق میرسند که تمام کنترل پنلها را ما به شما انتقال میدهیم به شرط این که 50 درصد سود را به ما بدهید و شرکت مقابل به خاطر سود زیاد قبول میکنه ، پس جای هیچ نگرانی نیست اینها خودشون انتقال میدهند و شرکت مقصد هم به کارهای ما رسیدگی میکنه .
فقط موردی که شما نباید فراموش کنید . اینه که پایگاهی را مثل همین جا تشکیل بدهید که اگر احیانا مشکلی پیش اومد برای دامنه ها اطلاع رسانی کنیم و با گرفتن یک وکیل توی آمریکا یا هند به مشکلاتمون رسیدگی کنیم .
که انشاا.. مشکلی پیش نخواهد آمد .
از استارتر عزیر عذر میخوام ولی بهتر نیست این تاپیک ها بسته بشه؟!
هر کی از راه میرسه یه داستانی واسه خودش مینویسه! سود میلیاردی و ضرر میلیونی! معامله ی 50-50، وکیل بگیریم و... (کدوم وکیل؟! تحریم هستیم عزیز! نمیتونند سرویس بدهند! حالا باز بگید مرگ بر امریکا)
وضعیت مشخص شده و تکلیف همه هم معلومه. خودشون منتقل میکنند و user و password میفرستند.
دیگه چه خبره این همه داستان و توهم و تصور و....
گیت فا | ارائه ی راه کارهای حرفه ای تحت وب
فروش لایسنس های سی پنل، کلودلینوکس، دایرکت ادمین، کپری، CXS
HostMyWebsite.ir | Since 2007 | پرتال کاربران گیت فا
در پاسخ به ایمیل درخواست من، شرکت resello اعلام کرد که در حال کار بر روی سیستمهایشان برای پذیرش WebMoney هستند. برای اطّلاعات بیشتر درباره این پروژه به تاپیک مقابله با انحصار PayPal مراجعه فرمایید. این پست را در تاپیک تحریم ریسلر کلاب هم نوشتهام تا همگان بینند و مرهمی باشد بر نگرانیهای شما و ترغیبی باشد برای تلاش بیشتر شما در موضوع مقابله با انحصار PayPal.Dear sir, madam,
We are working on an implementation of Webmoney. We will add the information about this as it becomes available.
Kind regards,
Thomas van Erven
Resello
ایمیل خوش آمد گویی Resello برا من اومد و به پنلم در Resello نیز لاگین کردم
برای شماها هم اومده ؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)