بچه ها ایده آل رو بگذاربد کنار ، حداقل چندین سال زمان برای این موضوع لازمه که اونم الآن وقتش نیست
الآن بهترین کار ممکن جلوگیری از انتقالمون هست و نگذارید که منتقل بشیم حالا با هر کاری که بشه
و حداکثر کار این باشه که اجازه ثبت نام به ریسلر های جدید نده
پ.ن:
شاید اگه توی این برنامشون
Localization Partner Program | ResellerClub
همگی شرکت میکردیم به عنوان یکی از زبان های اصلی حالا نمیتونستن بگذارنمون کنار(نظر منه ،)

طرف 2 ماه هم نشده 6 تا دامین ثبت کرده الان بهش بگیم همرو دوباره باید تمدید کنی!!

هفته نامه عصر ارتباط و itna هم خوب هستند. ضمناً من فکر میکنم احتمالا اینکه ملّیت شرکت تغییر کرده کشک و بهانه آنها است. زیرا: هیچ چیزی در سایت رسمی این شرکت و شرکت DirectI مبنی بر اینکه مالکیت این شرکت تغییر کرده نیامده است. (به وبلاگ ریسلر کلاب مراجعه کنید) امّا نکتهای که از ابتدا هم وجود داشت این بود که این شرکت علاوه بر مرکزیت هند، دارای یک دفتر در آمریکا نیز میباشد(اکثر شرکتهای هاستینگ اینگونه هستند). همین داشتن نمایندگی در آمریکا و قوانین تحریم ایران، باعث شده این شرکت برای ادامه فعّالیت نمایندگی آمریکای خود دچار مشکل شود. به همین دلیل این شرکت قصد دارد برای حفظ دفتر و نمایندگی خود در آمریکا از قوانین تحریم برای پیشگیری از تبعات آن تبعیّت کند. راستی به نظر من بهتر است همه شرکتهای ایرانی کنترل پنلهای سایتشان را تغییر دهید و دیگر دامین جدید از طریق این شرکت ثبت نکنید(از جای دیگری نمایندگی بگیرید) تا مشکلات بیشتر نشود.
بهترین راه که به نظر میرسه اینه که