واسه همینه که هیچ وقت تو هیچ سایتی با مشخصات ایرانی ثبت نام نمیکنم ، حالبه چند رو پیش تو یه تاپیکی به ما تهمت زدن حالا دوست دارم استارتر اون تاپیک این تاپیک رو ببنیه تا متوجه بشه من چی گفتم اونجا
واسه همینه که هیچ وقت تو هیچ سایتی با مشخصات ایرانی ثبت نام نمیکنم ، حالبه چند رو پیش تو یه تاپیکی به ما تهمت زدن حالا دوست دارم استارتر اون تاپیک این تاپیک رو ببنیه تا متوجه بشه من چی گفتم اونجا
با چت صحبت کردم و اینن پاسخشون بود
Because of Company's operational jurisdiction that we come under, we are no longer able to assist people from Iran
و در پاسخ به وضعیت دامنه ها این پاسخ را دادند
If you already have an account with us, we will move your account to Iranian Registrar
منظورشون جایی هست که با ایرانی ها مشکل نداشته باشه
اوله صبحی اینم خبر بود دادید
والا چی بگم دیگه
مثل اینکه کاملا قضیه جدی هست! هزاران دامین مهم و فعال از طریق ریسلرکلاب با مشخصات کاملا ایرانی ثبت شده و حتی از جاهای دیگه به ریسلرکلاب ترانسفر شده که مثلا خیالشان راحت باشد! حالا همه الاف میشیم و زحمت و هزینه انتقال...
فقط می تونم بگم: ........ مچکریم!
دوستان یک موردی را توجه نکردید
If you already have an account with us we will move your account to Iranian Registrar,
ظاهرا خودشون منتقل میکنن به یک ریجیسترار دیگه که با ایرانی ها مشکل نداشته باشه
اینطور در چت به بنده گفت
دوره ریسلر کلاب و آنلاین نیک به پایان رسید باید بریم ریجستاری که دیگه ای که با ایران مشکلی نداشته باشه
فکر می کنم اینطور نباشه! و بتونیم زیر مجموعه یک ریسلر غیر ایرانی بشیم یا با مشخصات غیر ایرانی دوباره فعالیت کنیم. ولی خب از نظر اسلب و گردش حساب باید از اول شروع کنیم! 9.99
فعلا به ما در چت گفتند با sales contact خودمون از طریق ایمیل موضوع را مطرح کنیم که کمک می کند! منتظر پاسخ ایمیل هستیم!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)