صفحه 6 از 13 نخستنخست ... 2345678910 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 140

موضوع: سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید parmenides آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    42
    تشکر تشکر شده 
    74
    تشکر شده در
    38 پست

پیش فرض پاسخ : سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود

نقل قول نوشته اصلی توسط wanener نمایش پست ها
    سلام
    من پاسخ رو کاملنگرفتم
    ضمنا شما اگر نظر سنجی میخواستید ایجاد کنید نباید در بخش فروش پست میزدید!
    چی شد عقب نشیدینی کردید ؟
    وقتی اسم نامحدود رو میارید یا باید پالیسی هاتون رو هم ذکر کنید یا اگر گفتید نامحدود دیگه شرط نداریم که فلان سایت آرشوی جدیدش رو میاره ! من سایت سراغ دارم پست و آرشیو خریده ظرف 1 ماه کل پست ها رو درج کرد در سایت جدید و آرشیو هم آپلود کرد ! ؟
    با این سایت چه می کنید ؟ میگوئید این خلاف قوانین است !؟ یا سرویس می دهید ؟
    با 18 ترابایت میخواهید هاست نامحدود بدهید ؟
    با سرور پورت 200 میخواهید پهنای باند نامحدود بدهید؟

دوستان پیشنهاد میکنم از بالا نگه داشتن این تاپیک بی سر و ته که هیچ پایه و اساس فنی ، علمی و اقتصادی نداره خودداری کنید و بزارید در اعماق این سایت به فراموشی سپرده بشه که افرادی مثل ایشون از عناوین فریبنده به عنوان راهکاری برای بازاریابی استفاده نکند . در نهایت هم بفرمایند
    تمیممون عوض شد میخواهیم حجمی ارائه کنیم !
    اخه بنده خدا ! ایرانی جماعت متخصص کپی هست 4 تا اسم دیدی و استفادش رو روی کاغذ دیدید دلیل نمیشه برای شما عملی باشه !
    شما حتما میدونید که کلود حداقل چیزی که نیاز داره Replication دائمی داده ها مثلا در فایل سیستم ZFS هست !
    اصلا تا به حال تست کردید 2 سرو ررد استیشن داخل دیتاسنتر با چه سرعتی میتونن با هم ارتباط داشته باشند ؟
    من به شخص 4 کلاس مختلف سرور و حدود 10 سرور رو تست کردم ! حداکثر همون پورت ارتباطی که به صورت گارانتی شده ارائه شده ! دیتاسنتر هنوز نتونسته ترافیکش رو تفکیک کنه
    ببینم شما با 200 مگابیتی که هم داره دانلود و آپلود کاربر رو تامین میکنه میخواهید زیرساخت ارتباطی ابر کوچیک خودتون رو فراهم کنید ؟ با چند مگابیت
    !
    به نظر میرسه که کاربر wanener یه کم زیادی ناراحت شده از این سرویسی که این دوستان میخوان ارائه کنن. عجیبه! شما خودتو اینقدر عصبانی‌ نکن دوست من اجازه بده سرویس دادن شروع بشه و قضاوت به عهدهٔ کاربران سرویسه. این برخورد زیادی بی‌ انصافیه یه کم به پیشرفت هم دیگه کمک کنیم هم جای دوری نمیره. در ضمن با عصبانیتی که تو پست شما دیده می‌شه ارزش حرفای فنی که زدی هم زیر سوال میره.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    107
    تشکر تشکر شده 
    178
    تشکر شده در
    159 پست

پیش فرض پاسخ : سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود

نقل قول نوشته اصلی توسط wanener نمایش پست ها
    سلام
    من پاسخ رو کاملنگرفتم
    ضمنا شما اگر نظر سنجی میخواستید ایجاد کنید نباید در بخش فروش پست میزدید!
    چی شد عقب نشیدینی کردید ؟
    وقتی اسم نامحدود رو میارید یا باید پالیسی هاتون رو هم ذکر کنید یا اگر گفتید نامحدود دیگه شرط نداریم که فلان سایت آرشوی جدیدش رو میاره ! من سایت سراغ دارم پست و آرشیو خریده ظرف 1 ماه کل پست ها رو درج کرد در سایت جدید و آرشیو هم آپلود کرد ! ؟
    با این سایت چه می کنید ؟ میگوئید این خلاف قوانین است !؟ یا سرویس می دهید ؟
    با 18 ترابایت میخواهید هاست نامحدود بدهید ؟
    با سرور پورت 200 میخواهید پهنای باند نامحدود بدهید؟

دوستان پیشنهاد میکنم از بالا نگه داشتن این تاپیک بی سر و ته که هیچ پایه و اساس فنی ، علمی و اقتصادی نداره خودداری کنید و بزارید در اعماق این سایت به فراموشی سپرده بشه که افرادی مثل ایشون از عناوین فریبنده به عنوان راهکاری برای بازاریابی استفاده نکند . در نهایت هم بفرمایند
    تمیممون عوض شد میخواهیم حجمی ارائه کنیم !
    اخه بنده خدا ! ایرانی جماعت متخصص کپی هست 4 تا اسم دیدی و استفادش رو روی کاغذ دیدید دلیل نمیشه برای شما عملی باشه !
    شما حتما میدونید که کلود حداقل چیزی که نیاز داره Replication دائمی داده ها مثلا در فایل سیستم ZFS هست !
    اصلا تا به حال تست کردید 2 سرو ررد استیشن داخل دیتاسنتر با چه سرعتی میتونن با هم ارتباط داشته باشند ؟
    من به شخص 4 کلاس مختلف سرور و حدود 10 سرور رو تست کردم ! حداکثر همون پورت ارتباطی که به صورت گارانتی شده ارائه شده ! دیتاسنتر هنوز نتونسته ترافیکش رو تفکیک کنه
    ببینم شما با 200 مگابیتی که هم داره دانلود و آپلود کاربر رو تامین میکنه میخواهید زیرساخت ارتباطی ابر کوچیک خودتون رو فراهم کنید ؟ با چند مگابیت
    !
    من هیچ حرفی ندارم :| از مدیران می خوام پست این کاربر رو حذف کنن چون اسپمی بیش نیست! ایشون فروشنده سرور هستند بهشون بر خورده سرویس جدیدی بیاد و مشتری هاشون رو بگیره که اینقدر دل خور هستند

اولا که این سرویس هاست نامحدود نیست ! دوما اینکه
    پورت 200!؟ یا مشکل خواندن دارید یا مشکل دیگه ای! :|
    3 عدد سرور پورت 1 گیگ میشه 3 گیگ در واقع 300 مگابایت سرعت دانلود!
    در مورد حجم هم قرار شد افر حجمی بدیم که مشکلی پیش نیاد!
    ما نظر سنجی ایجاد نکردیم طی چند روز آینده فروش سرویس اغاز میشه در همین تاپیک قبلش می خواستم دوستانی که مدیر سایت های دانلود هستند انتقاد پیشنهاداتشون استفاده کنیم تا به روی سرویس ها پیاده بشه!
    بعدشم شما نه اینجا مدیر سایت هستید نه ناظر به شما ارتباطی نداره! این تاپیک اگر مشکلی داشته باشه مدیران گرامی رسیدگی می کنند.
    ویرایش توسط shyton021 : September 9th, 2013 در ساعت 16:16

3. تعداد تشکر ها از shyton021 به دلیل پست مفید

عضو انجمن OPENFIRE آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    81
    تشکر تشکر شده 
    649
    تشکر شده در
    326 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shyton021 نمایش پست ها
    من هیچ حرفی ندارم :| از مدیران می خوام پست این کاربر رو حذف کنن چون اسپمی بیش نیست! ایشون فروشنده سرور هستند بهشون بر خورده سرویس جدیدی بیاد و مشتری هاشون رو بگیره که اینقدر دل خور هستند

اولا که این سرویس هاست نامحدود نیست ! دوما اینکه
    پورت 200!؟ یا مشکل خواندن دارید یا مشکل دیگه ای! :|
    3 عدد سرور پورت 1 گیگ میشه 3 گیگ در واقع 300 مگابایت سرعت دانلود!
    در مورد حجم هم قرار شد افر حجمی بدیم که مشکلی پیش نیاد!
    ما نظر سنجی ایجاد نکردیم طی چند روز آینده فروش سرویس اغاز میشه در همین تاپیک قبلش می خواستم دوستانی که مدیر سایت های دانلود هستند انتقاد پیشنهاداتشون استفاده کنیم تا به روی سرویس ها پیاده بشه!
    بعدشم شما نه اینجا مدیر سایت هستید نه ناظر به شما ارتباطی نداره! این تاپیک اگر مشکلی داشته باشه مدیران گرامی رسیدگی می کنند.
    ایشون یکی از حرفه ای های انجمن هستن و فقط میخواستن شمایی که اطلاع کافی حتی از پورت سرور هم ندارید یکم به خودتون بیارن
    redstation پورت پرمیوم رو خیلی گرونتر از اون چیزی که فکر میکنید میده ! بهتره یکم با قدیمی های انجمن آشنا بشید و ازشون درس بگیرید ! تا اینجوری بدون آگاهی جواب ندید !
    در ضمن اون مشتری که با دیدن آفر شما بره همون بهتر که بره !
    فقط خواستم گوشزد کنم !
    ویرایش توسط OPENFIRE : September 9th, 2013 در ساعت 16:28
    دایرکت وب:: شرکت داده پرداز اَبر زاگرس :: شماره ثبت 5708
    ارایه دهنده ی سرور مجازی و اختصاصی ایران / خدمات حرفه ای کانفیگ سرور + مانیتتورینگ .

5. تعداد تشکر ها از OPENFIRE به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    535
    تشکر شده در
    420 پست

دوست من این طرح شما با این روش نهایت شکست می خوره .

می تونستید با قرار دادن حجم و قیمت مناسب برید سوی پیشرفت شرکتی مثل گوگل فضا ارایه می ده هم بر اساس حجم کار می کنه نه نامحدود .

من فکر می کنم هدف شما از این کار فعلا تست سیستم هست تا بعدا بتونیم قیمت با با توجه سرویس ها بیشتر کنید .

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    107
    تشکر تشکر شده 
    178
    تشکر شده در
    159 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط diges نمایش پست ها
    دوست من این طرح شما با این روش نهایت شکست می خوره .

می تونستید با قرار دادن حجم و قیمت مناسب برید سوی پیشرفت شرکتی مثل گوگل فضا ارایه می ده هم بر اساس حجم کار می کنه نه نامحدود .

من فکر می کنم هدف شما از این کار فعلا تست سیستم هست تا بعدا بتونیم قیمت با با توجه سرویس ها بیشتر کنید .
    بله ، ما هدفمون از ایجاد این تاپیک تا قبل شروع فروش سرویس ها دریافت پیشنهادات و انتقاداتون هست که داریم بسیار استفاده می کنیم!

احتمال زیاد با صحبت هایی که شد به هنگام فروش سرویس ها پلان های حجمی در نظر خواهیم گرفت.

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

یک پیشنهاد بهتون میدم دوست گرامی..سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندند..با چشم خودتون دارید میبینید ایرانی جماعت سرویس نامحدود تو سرش نمیره 35 هزار تومان!! چرا محدود نمیکنید با حجم بالا؟ مثلا هر 100 گیگ 10 هزار تومان! یا 300 گیگ 30 هزار تومان.مطمعن باشید با این قیمت و حجم هم بدید کیلویی مشتری میاد براتون و حرفی هم براتون نمیمونه.. چون مطمعن هستم شما نامحدود بزارید روز اول مشتریتون بالای 1 ترابایت میریزه تو هارد و بعد با کوچکترین مشکل سرور دادش در میاد و تاپیک شکایت و.. میزنه براتون...
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

9. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

دوست عزیز کاربران از وی پی اس برای آپلود استفاده می کنند و عملا کم پیش میاد از لینک و یا کامپیوتر خودشون آپلود کنند
    با توجه به این که گفتید بیشتر با سایت های فیلم کار می کنید میتونم بگم 100% آپلودی ها از وی پی اس هست که 11 دقیقه زمان بسیار بسیار بالایی هست

ما سایت انگلیسی زبان داریم که مربوط به دانلود هست و حجم بسیاری از مطالب مربوط به فیلم ها هست
    سوال من اینجاست آیا شما میتونید این مقدار رو میزبانی کنید؟
    البته فایل ها ماندگاری بالایی ندارند و میشه هر 1 ماه فایل رو پاک کرد ولی توی همین مدت آرشیو میتونه به چند ترابایت برسه

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    107
    تشکر تشکر شده 
    178
    تشکر شده در
    159 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط navid2zp نمایش پست ها
    دوست عزیز کاربران از وی پی اس برای آپلود استفاده می کنند و عملا کم پیش میاد از لینک و یا کامپیوتر خودشون آپلود کنند
    با توجه به این که گفتید بیشتر با سایت های فیلم کار می کنید میتونم بگم 100% آپلودی ها از وی پی اس هست که 11 دقیقه زمان بسیار بسیار بالایی هست

ما سایت انگلیسی زبان داریم که مربوط به دانلود هست و حجم بسیاری از مطالب مربوط به فیلم ها هست
    سوال من اینجاست آیا شما میتونید این مقدار رو میزبانی کنید؟
    البته فایل ها ماندگاری بالایی ندارند و میشه هر 1 ماه فایل رو پاک کرد ولی توی همین مدت آرشیو میتونه به چند ترابایت برسه
    مشکلی نداریم هدفمون همینه بهترین انتخاب کنیم من نه سایت فیلم داشتم نه سرورهای دانلود برای همین این تاپیک رو زدیم که دوستانی که در این ضمینه حرفه هستند از نظراتشون استفاده کنیم و روی سرویس پیاده سازی بشه! اگر نیاز به افزایش سرعت اپلود باشه کاری نداره و انجام خواهد شد.

با صحبت ها گه گفته شد افر ها رو به صورت پلان های حجمی می گذاریم که در این صورت هیچ مشکلی از نظر فضا نخواهیم داشت.

عضو انجمن OPENFIRE آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    81
    تشکر تشکر شده 
    649
    تشکر شده در
    326 پست

بهتره واژه کلود رو هم بردارید - و هاست دانلود نا محدود بگذارید - در ضمن بد نیست به سایت هایی مثل uploadbaz.comو hipfile.com
    هم سر بزنید برای شروع خوبه SibSoft Ltd: Perl custom software development and file sharing solutions تکنولوژی Xfile Sharing خیلی جلوتر از شما حرکت کرده
    دایرکت وب:: شرکت داده پرداز اَبر زاگرس :: شماره ثبت 5708
    ارایه دهنده ی سرور مجازی و اختصاصی ایران / خدمات حرفه ای کانفیگ سرور + مانیتتورینگ .

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    107
    تشکر تشکر شده 
    178
    تشکر شده در
    159 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط OPENFIRE نمایش پست ها
    بهتره واژه کلود رو هم بردارید - و هاست دانلود نا محدود بگذارید - در ضمن بد نیست به سایت هایی مثل uploadbaz.comو hipfile.com
    هم سر بزنید برای شروع خوبه SibSoft Ltd: Perl custom software development and file sharing solutions تکنولوژی Xfile Sharing خیلی جلوتر از شما حرکت کرده
    به سایت هایی مثل uploadbaz.comو hipfile.com هم سر بزنید

از این جمله متوجه شدم کلا شما مشکل دارین اوکی موفق باشد.

دموی سرویس قرار بگیره از این جمله مسخره که گفتید خجالت می کشید! و مخصوصا لینکی که دادید! چند روز آینده متوجه می شید ایرانی ها کمتر نیستند
    ویرایش توسط shyton021 : September 9th, 2013 در ساعت 17:45

صفحه 6 از 13 نخستنخست ... 2345678910 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)