صفحه 6 از 24 نخستنخست ... 234567891016 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 239

موضوع: شفاف سازی مشکلات - وی پی اس فارس - شایان عسگرپور

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    535
    تشکر شده در
    420 پست

پیش فرض پاسخ : شفاف سازی مشکلات - وی پی اس فارس - شایان عسگرپور

آقا شایان برادر بیا بعد 20 روز یک سرور به ما بده 5 دقیقه کار نداره .

2. تعداد تشکر ها از diges به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    949
    تشکر تشکر شده 
    2,076
    تشکر شده در
    1,337 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط diges نمایش پست ها
    آقا شایان برادر بیا بعد 20 روز یک سرور به ما بده 5 دقیقه کار نداره .

دوست عزیز

این تاپیک فقط وفقط برای شفاف سازی مشکل بنده با شما کاربران هست ( و بر عکس )

پشتیبانی متاسفانه کمی شلوغ هست

هم باید اینجا پاسخ گو باشم و هم توی سایت خودم

لطفا پشتیبانی رو اینجا نیا ورید

جوابتون بزودی خواهم داد

5. تعداد تشکر ها ازPENOIL به دلیل پست مفید

عضو انجمن kargar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    125
    تشکر تشکر شده 
    194
    تشکر شده در
    146 پست

خب این تاپیک چیزی حدود 17 صفحه جلو رفتش و ما هم آخر سر هم مشکل ما با ایشون حل شدش و تونستن ما رو راضی کنن

با کارهای که ایشون کردن من رو قانع کردن که میخوان کارشون رو درست بکنن امیدوارم این تجربه ای بشه که دیگه این اتفاق ها نی افته

پی نوشت شماره 1 : من با ایشون به توافق رسیدم و خسارت رو به دو قسمت تبدیل کردم که یکیش رو گرفتم اون یکیش رو هم به زودی خواهم گرفت

پی نوشت شماره 2 : از هر چیزی که بگذریم چندتا چیز رو باید در مورد ایشون توضیح بدم 1 - به کسی فحش ندادن 2 - زیر حرفشون نزدن و هزینه رو دادن 3 - به دنبال تغییر هستن امیدوارم که اینطور بشه

پی نوشت شماره 3 : توی این مدتی که از ایشون سرویس داشتم سرویس های خوبی بهم دادن ولی این مشکل باعث شدش که ازشون نا امید بشم اگر ایشون بدی داشتن خوبی هم داشتن که یکی از اون ها این هستش که سرورشون خوب کار کرد - همیشه آپتایمش 99.9 بودش و . ..

و این که من توی wht اکثر شکایت ها رو پیگیری کردم هیچ کدوم به نتیجه نرسیدن مال من و ایشون به نتیجه هایی رسید

من باز هم کار ایشون رو پیگیری میکنم امیدوارم هرچیزی که به وجود اومده بوده رو حل کنن

مشکل من و ایشون حل شدش .

سپاس

کارگر

نقل قول نوشته اصلی توسط PENOIL نمایش پست ها
    خوب منتظرتون بودم

من جواب کوتاهی میدم
    میشه راه تماسی که گزاشته بودید رو بگید؟
    شماره تماس: 09194800030

اصلا روشن بود که جواب بدید؟
    ایمیل: info.musicall3@gmail.com

توی چت جی میل اصلا بودید که باهاتون چت کنم؟
    یاهو هومن ۱۰۰ بار پی ام دادم هومن هومن جواب داد؟!
    منطرف معالمه خودم رو هومن میدونم نه شما ! هیچ راه تماسی هم از شما نداشتم و ندارم ! و کف دستم رو بو نکرده بودم که این سرویس به شخص دیگری داده شده هست!

وقتی چنین مشکلی پیش میاد ۱۰۰ نفر دیگه مثل شما عجله دارند که کارشون انجام بشه فقط شما نبودید که منتظر بودید!
    وقتی این مشکل پیش میاد سیل تیکت هست انقدر تیکت ها زیاد بود که شما توش گم بودید!

دلیل اینکه به تیکت شما حساس شدم تیتر تیکت بود چون واقعا برای من تعجب اور بود چرا هومن چنین حرفی رو زده چون واقعا به عنوان یکی از دوستانم به شمار میومد !

ما ۳وم این ماه میلادی متوجه اخطار دیتاسنتر شدیم و همون روز ۲عدد سرور ۱۲۸ گیگ رم او وی اچ که قرار بود ۲۴ ساعته تحویل بدند برای سرور جایگزین انتخاب کردیم

سرور ۸ میلادی همین ماه قرار بود مسدود بشه!

تا ۵ میلادی صبر کردیم و منتظر سرور ها شدیم ! وقتی روز ۵ م دیدم تحویل ندادند از وی پی اس ها که ۱۲۰ تا بودند ۱۰۰ تاشون رو منتقل کردم
    ۲۰تای دیگه هیچ فضایی نداشتیم که روش منتقل کنیم و منتظر سرور های او وی اچ بودیم ! ۲میلیونو ۵۰۰ پول ۲تا سرور با ۶۵تا ایپی روی هرکدام دادیم به او وی اچ
    که دیگه حسابمون خالی شده بود و هزینه شارژ سرور که دیتاسنتر از قید خسارت گزشته بود رو نداشتیم!

شما گفتید خودتون شارژ می کنید منم گفتم باشه مشکلی نیست٬!

توی عکس زیر تیکتی هست که به دیتاسنتر بنا به درخواست شما ارسال شده!
    http://upcity.ir/images2/02265495572818152773.jpg
    http://upcity.ir/images2/74503827556620058404.jpg

کلیه نوشته همان نوشته هایی هست که خودتون دادید و من بدون تغییر برای دیتاسنتر فرستادم

این متن تیکتی هست که شما فرستادید کل صحبت های من و شما ( یا هومن ) به صورت پی دی اف

لطفا بگید کجاش کم کاری هست!٬

http://vpsfars.net/dl/WHMCS%20-%20%e...a%ed%98%ca.pdf

( یادتون نره که جواب این تیکت توی اوج مشکل ها داده شده! زمانی که روزی ۲۶۰تا تیکت ریپلای میشد توسط کاربر )

من ۲روز قبل مشکل سرورتون رو داین کردم که بیاید توی سایت و بدونم زنده هستید تا بهتون سرور جدید بدم و منتقل کنید

ولی بعد از اینکه همه چی پرید اومدید گفتید سرور مشکل داره!

شما که برای اطلاعات این سرور تلاش کردید و واقعا هم براتون مهم بوده چرا بکاپ تهیه نمی کردید؟
    سایت imdb-dl حدود ۱سال مشتری من بود که بعد از وی ای پی کردن خودشون مستقل شدن
    ( همون سایتی که هومن بال بال میزد هاردش رو براش کپی کنم! و من گفتم ممکن نیست)

این سایت ۶ترابایت اطلاعات داشت
    جدا از سرور اصلی شون یک سرور رم ۵۱۲ با هارد ۶ترابایت فقط برای بکاپ اطلاعاتشون استفاده میکردند

چرا؟ چون احتمال همه چی رو داده بودند

همه مشکلات رو گردن من نندازید خودتون هم برای اطلاعات خودتون ارزش قاعل نشدید!

درسته وضیفه من هست تضمین پایداری سرور و رفع مشکلات برای سرور
    ولی باید چنین مشکلاتی هم در نظر بگیرید ( اصلا اومدیم من مردم یا دیتا سنتر نابود شد اون موقع مقصر کی هست؟)

برای هومن هن متاسف هستم که بحث های خصوصی من با خودشون رو پیش شما عمومی کردند دشمن در لباس دوست ایشون هستند !

خسارت میتونم بهتون ۴ماه بدم اگر سرور خواستید

یا ۲۰۰ هزارتومان توی ۴ماه بهتون خسارت نقدی بدم

فعلا چیز بیشتری نیست که بگم
    شما به شماره زنگ زدید؟! چرا شماره رو توی تاپیک عمومی کردید به حریم خصوصی من الان شما دارید لطمه میزنین دوست عزیز !

ایمیل هستش نه چت , شما باید ایمیل میفرستادین من قرار نیست با ایمیل کاریم چت کنم :|

یاهو شما دی اکتیو شده بود خودتون هم گفتید ( شات اسکرین بزارم؟! ) و این که ما جواب آی دی غریبه ها رو نمیدیم

الان من طرف شما هستم با عرض معذرت , و تمامی چیزهای هومن هم دست من هستش , ایمیلش , خطش , و ...

تیکت من مهم بودش یا تیکت ماباقی مردم؟! مگه من نگفتم پول سرور رو میدم؟! بهتر نبود کار من رو راه مینداختین اول که مشکلات حل بشن؟! شما هم دیگه سیل عظیم تیکت ها رو جواب ندید؟!

نمیدونم شما هومن رو از چندسال پیش میشناسین ولی من حدود 5 ساله دارم باهاش کار میکنم و یه چندتا پروژه خیلی بزرگ رو هم داریم استارت میزنیم ( اگر دوست شما بوده باید اول کار اون رو راه مینداختین )

کم کاری همونی هستش که وقتی گفتم شماره تیکت رو بدید ندادید و پیچوندید کم کاری این که شما زنگ من رو هم جواب ندید کم کاری زیاد از کدومش بگم؟!

سرور من رو دان نکردین این بار هزارم سرور من رو دان نکردین ( مدرک بیارم ؟ شاهد بیارم؟!)

یادتون باشه هومن دوست شما بود باید به حساب دوستی زودتر جواب میدادین !

یادتون باشهههههه که اگر اول کار من رو راه مینداختین و خودتون فقط یکم یکم بیشتر همکاری میکردین الان نه این تاپیک بودش و نه این بحث ها

ما به شما روی حساب دوستی اعتماد کردیماطلاعاتمون رو دستتون دادیم برامون مهم بودش که دست شما دادیم .

مرگ خبر نمیکنه هیچ وقت ولی وقتی مردین خدایییییی نکرده میشه گواهی مرگ رو فرستاد و سرور رو دست گرفت ( دیتاسنتر نابود شد ) دیتاسنتر اگر نابود شد این جز یکی از مشکلات طبیعی هستش و نمیشه کاری کرد مثل الان قید اطلاعات رو میزنیم .

دوست عزیز شما از مقدار هنگفتی گرفتین برای خرید سرور یک ساله الان میگین 200 تومن میدین؟! این چه حرفیه پول یه جا گرفتین قسطی پس میدین؟! بانک قرض الحسنه که نیستش :||||

به این چندتا سوال جواب بدید :

یک به ایمیل ایمیل میفرستن چرا ایمیل نفرستادین؟!

چرا توی سایت خبرنامه ارسال نکردین به کاربرهاتون؟!

و یه سوال مهم شما با هومن عزیز تماس تلفنی داشتین برای فروش سرور دقیقاً دو روز قبل از بسته شدن سرور چرا نگفتین مشکل چی هستش؟! شما هومن رو توی فیس بوک خودتون داشتید چرا نگفتید بهش؟!

به سوال هاتون جواب دادم به سوال هام جواب بدید نپیچونید ممنونم
    ویرایش توسط kargar : August 19th, 2013 در ساعت 22:31
    samanمیشناسین؟همینی که ویروس ساخته از سایت ها ورودی میگیره با فروشگاه وبگذر همکاری میکنه؟
    منبع : http://forum.nullers.ir/showthread.php?tid=4669
    http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=21514

7. تعداد تشکر ها ازkargar به دلیل پست مفید

عضو جدید fathipours1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    254
    تشکر شده در
    181 پست

قرار بود دخالت نکنم اما دیدم واقعا نمیشه ، اومدم چند تا مورد رو شفاف کنم
    من جواب کوتاهی میدم
    میشه راه تماسی که گزاشته بودید رو بگید؟
    ایدی فیس بوک منو نداشتی ؟ توی سایت تیکت نمیتونستی بدی ؟

شماره تماس: 09194800030

اصلا روشن بود که جواب بدید؟
    گوشی فقط 4 روزه خاموشه اما از شما این بهونه رو قبول میکنم /
    ایمیل: info.musicall3@gmail.com

توی چت جی میل اصلا بودید که باهاتون چت کنم؟
    شما واقعا توی جیمیل نمیتونستید میل بدید ؟ یا افلاین مسیج بزارید برای چت ؟

یاهو هومن ۱۰۰ بار پی ام دادم هومن هومن جواب داد؟!
    ارشیو پیامهای یاهوتونو بزارید وگرنه میزارم تا از این انجمن فراری بشید !

کف دستم رو بو نکرده بودم که این سرویس به شخص دیگری داده شده هست!
    این ارشیو چت فیس بوک که بنده بتون گفتم سرویس دسته کس دیگه ای هست . مربوط به 29 روز پیش هست این چت .

وقتی چنین مشکلی پیش میاد ۱۰۰ نفر دیگه مثل شما عجله دارند که کارشون انجام بشه فقط شما نبودید که منتظر بودید!
    وقتی این مشکل پیش میاد سیل تیکت هست انقدر تیکت ها زیاد بود که شما توش گم بودید!
    شما توی این اوج مشکلاتتون ساعت 12 شب ( حداکثر 1 ساعت بعد از تماستون ) جواب تماس منو نمیدادید ، جواب sms رو هم ندادید که هیچ . روز بعد گفتید که توی مسافرت هستید و به این علت دیر پاسخ میدید ( وسط این همه مشکل مسافرت؟ درسته ؟آیا؟ ! )
    ( همون سایتی که هومن بال بال میزد هاردش رو براش کپی کنم! و من گفتم ممکن نیست)

خوب شد این بحثو باز کردی ، من ادم درستی نیستم درست ، اما شما به عنوان امانتدار اطلاعات مردم چرا ؟ ارشیو چت بدم که گفتی حاضری اطلاعات imdb-dl رو روی سرور من کپی کنی ؟

خسارت میتونم بهتون ۴ماه بدم اگر سرور خواستید

یا ۲۰۰ هزارتومان توی ۴ماه بهتون خسارت نقدی بدم
    در آخرم باید بگم شما سنتون وقتی به 18 رسید ( واسه اینم عکس بگیرم ؟ ) میتونی بفهمی 200 هزار تومان یا 4 ماه وی پی اس نمیتونه جای اطلاعات 1 ساله یک کاربر رو بگیره !

9. تعداد تشکر ها از fathipours1 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    949
    تشکر تشکر شده 
    2,076
    تشکر شده در
    1,337 پست

اوالا فیس بوک هیچ ربطی به کار من نداره فقط و فقط برای دوستان من هست
    شما مگه به حریم خصوصی من احترام گزاشتید که من بزارم؟ ( وقتی دید حرف از خارچ از کشور میزنم..... )

ایمیل هستش نه چت , شما باید ایمیل میفرستادین من قرار نیست با ایمیل کاریم چت کنم :|
    عجب اینم بهونه شما هست برای اینکه بگید راه تماسی داشتید‍!

یاهو شما دی اکتیو شده بود خودتون هم گفتید ( شات اسکرین بزارم؟! ) و این که ما جواب آی دی غریبه ها رو نمیدیم
    بله یکی مثل شما دی اکتیو کرده بعد از این قضیه و ایدی جدید توی سایت گزاشتم اگر دی اکتیو نبود اسکرین از اینکه پیغام دادم بهتون میدادم تا انقدر بل بل زبون نشید !

الان من طرف شما هستم با عرض معذرت , و تمامی چیزهای هومن هم دست من هستش , ایمیلش , خطش , و ...
    از کی طرف معامله شدید؟ از وقتی که این مشکل پیش اومده ؟ چرا قبلش نگفتید ؟ یعنی توی این 7-8 ماه که سرور فعال بود و اومده بود دستتون براتون اهمیت نداشت که بگید؟

تیکت من مهم بودش یا تیکت ماباقی مردم؟! مگه من نگفتم پول سرور رو میدم؟! بهتر نبود کار من رو راه مینداختین اول که مشکلات حل بشن؟! شما هم دیگه سیل عظیم تیکت ها رو جواب ندید؟!
    نکنه شما اوباما هستی که برای تو و بین باقی کاربر ها فرق بزارم؟ چه بچه کن باشی چه بچه ولنجک هیچ فرقی برای من نداره چه سایتت فیس بوک باشه چه وبلاگ یک بچه 12ساله هردو مشتری من هستید و هیچ فرقی بینتون توی پاسخ گویی نمیزارم!

سرور هم قرار شده بود خریداری کنید که گفتید انتقال بدم ! خوب انتقال همیشه طولانی هست چرا نگفتید خودم شارژ کنم و رسید پرداختش رو بهتون بدم؟
    خودتون هم دنبال مشکل بودید

هیچ کمکاری توی انتقال سرور نبوده!

نمیدونم شما هومن رو از چندسال پیش میشناسین ولی من حدود 5 ساله دارم باهاش کار میکنم و یه چندتا پروژه خیلی بزرگ رو هم داریم استارت میزنیم ( اگر دوست شما بوده باید اول کار اون رو راه مینداختین )
    بیش از 5ساله که توی اینترنت میشناسمش !

کم کاری همونی هستش که وقتی گفتم شماره تیکت رو بدید ندادید و پیچوندید کم کاری این که شما زنگ من رو هم جواب ندید کم کاری زیاد از کدومش بگم؟!
    جواب تلفن هیچکس رو نمیدادم چون کلی زنگ خور داشتم بعد از این مشکل تلفن سایلنت بود یک گوشه افتاده بود ! شماره تیکت رو دادم بهتون توی متن تیکت هست

من هیچی رو نپیچوندم گفتی مشخصات اکانت بده خودم پیگیری کنم گفتم نمیشه چون توش 30تا سرور هست ( 9تا سرور های خودم و باقی برای مشتری )

هیچ کس چنین چیزی رو بهت نمیده !

سرور من رو دان نکردین این بار هزارم سرور من رو دان نکردین ( مدرک بیارم ؟ شاهد بیارم؟!)
    داین کردم دقیقا یادم هست

دوست عزیز شما از مقدار هنگفتی گرفتین برای خرید سرور یک ساله الان میگین 200 تومن میدین؟! این چه حرفیه پول یه جا گرفتین قسطی پس میدین؟! بانک قرض الحسنه که نیستش :||||
    به مرگ خودم به قران قسم ( یا قصم ) زمانی که هومن داشت این پول رو واریز میکرد گفتم اگر وقتی بخوای این پول رو پس بگیری برگشت وجه ندارما یا اگر داشته باشم نمیتونم همه رو یک جا بدم ! به همین خدایی که می پرستی قسم ( یا قصم ) هومن گفت مشکلی نداره !

حالا هم که پولتون رو میخواهید میتونم قسطی پس بدم یا سرویس بدم با خسارت!

( مشکلی هست شکایت کنید اب از سر ما گزشته ! )

یک به ایمیل ایمیل میفرستن چرا ایمیل نفرستادین؟!
    چون به فکرم نرسید چون فشار روی من بود چون شما هیچ وقت درک نمیکنی 8تا پشت خطی یعنی چی شما هیچ وقت درک نمی کنی که روزی + 200 تا تیکت تنهایی جواب دادن یعنی چی هروقت توی موقعیت من بودید می فهمید این رو ( همین که فرق گزاشتم و با تلفن چت یاهو خواستم خبرتون کنم فقط و فقط به خاطر دوستی من و هومن بوده ! )

چرا توی سایت خبرنامه ارسال نکردین به کاربرهاتون؟!
    چون با ارسال خبرنامه کاربر هایی دارم که تیکت میدن ایپی من هم هست چرا متقل میکنید ( با اینکه تاکید کردم نه فقط این ایپی ها هست ) و فقط باعث بیشتر شدن تیکت ها میشه همین ! )
    چون با داین کردن سرور هرکی که سرورش مهم باشه براش کمتر از 1ساعت میاد تیکت میده اقا سرور من داین هست !
    سرور شما 24 ساعت یا 48 ساعت قبلش خاموش کرده بودم و شما بعد ساعت طولانی یادتون افتاده بود سرور قطع هست ( دقیق یادم نیست ولی مطعنم سرور شمارو قبل مشکل خاموش کرده بودم که پیداتون بشه )

و یه سوال مهم شما با هومن عزیز تماس تلفنی داشتین برای فروش سرور دقیقاً دو روز قبل از بسته شدن سرور چرا نگفتین مشکل چی هستش؟! شما هومن رو توی فیس بوک خودتون داشتید چرا نگفتید بهش؟!
    اتفاقا بهشون گفتم برای این وی پی اس هم باید سرور جایگزین بدم گفتند تیکت بدند گفت باشه به دوستم میگم بیاد تیکت بده ( اگر میدونستم چنین ادمی هستید کل مکالمه رو سیو میکردم )
    ویرایش توسط PENOIL : August 19th, 2013 در ساعت 00:35

11. تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    949
    تشکر تشکر شده 
    2,076
    تشکر شده در
    1,337 پست

ایدی فیس بوک منو نداشتی ؟ توی سایت تیکت نمیتونستی بدی ؟
    یک شرکت به من بگید توی هاستینگ که توی فیس بوک داره ساپورت میده

فقط یک شرکت ؟
    گوشی فقط 4 روزه خاموشه اما از شما این بهونه رو قبول میکنم /
    تا جایی که یادمه توی سال فقط 4روز روشن بوده !

توی متن های دوستتون توضیح دادم

ارشیو پیامهای یاهوتونو بزارید وگرنه میزارم تا از این انجمن فراری بشید !
    یاهو من دی اکتیو هست وگرنه با تمام وجود میزاشتم

این ارشیو چت فیس بوک که بنده بتون گفتم سرویس دسته کس دیگه ای هست . مربوط به 29 روز پیش هست این چت .
    همونطور که گفتم هیچ ساپورتی توی فیس بوک ندارم و فیس بوک فقط و فقط برای دوستانم هست نه هیچ چیز بیشتر !

شما و دوستتون که سرور رو معامله کردید پیش خودتون باید راه های ارتباطی رو تغییر میدادید و یک راه روشن و معتبر برای تماس من با خودتون میزاشتید

این کمکاری رو کردید و این مورد رو گردن من نندازید ! اصلا اقا گیریم فیس بوک بهت میگفتم

توی این 2ماهی که فیس بوک بودید جزو 2-3 باز انلاین بودن کی انلاین بودید میشه بگید؟

شما توی این اوج مشکلاتتون ساعت 12 شب ( حداکثر 1 ساعت بعد از تماستون ) جواب تماس منو نمیدادید ، جواب sms رو هم ندادید که هیچ . روز بعد گفتید که توی مسافرت هستید و به این علت دیر پاسخ میدید ( وسط این همه مشکل مسافرت؟ درسته ؟آیا؟ ! )
    مسافرت شیراز بودم که بعد از وجود این مشکل با اولین پرواز به تهران اومدم و اولین ماشین به سمت منزل خودم برگشتم

به نظرتون ایا درسته توی اوج تعطیلی من دست به برگشتن بزنم و به تفریح خودم ادامه ندم یا مشکلی پیش اومده که مجبور به برگشتن شدم؟

اگر از کاربران من بپرسید بهتون میگن که بیشتر وقت ها جواب تلفن نمیدم !

قبل اینکه جواب تماستون رو بدم چندبار تماس گرفتید دیدید جواب نمیدم اس ام اس دادید و گفتید هومن هستید
    و بعد من دیدم شماهستید باهاتون تماس گرفتم ولی جواب ندادید و اس ام اس دادم جواب بده!
    و ادامه اس ام اس ها که گفنید مهمونی هستم و.....

غیر این هست؟

همونطور که گفتم من 70 درصرد اوقات جواب تماس هیچ کس رو نمیدم مخصوصا زمانی که توی سایت هستم بخصوص ساعت 1شب!

خوب شد این بحثو باز کردی ، من ادم درستی نیستم درست ، اما شما به عنوان امانتدار اطلاعات مردم چرا ؟ ارشیو چت بدم که گفتی حاضری اطلاعات imdb-dl رو روی سرور من کپی کنی ؟
    من این حرف رو زدم درست! ایا دادم بهت ارشیو رو ؟ این مهمه دادم بهت یا بعدش گفتم نمیشه؟!

در آخرم باید بگم شما سنتون وقتی به 18 رسید ( واسه اینم عکس بگیرم ؟ ) میتونی بفهمی 200 هزار تومان یا 4 ماه وی پی اس نمیتونه جای اطلاعات 1 ساله یک کاربر رو بگیره !
    اگر سن من 18 نبود منت شمارو نمی کشیدم که همونطور که خودتون با پارتی و هزینه معاف شدید من رو هم کمک میکردید تا معاف بشم و بتونم شرکتم رو ثبت کنم !
    ویرایش توسط PENOIL : August 19th, 2013 در ساعت 00:40

13. تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    949
    تشکر تشکر شده 
    2,076
    تشکر شده در
    1,337 پست

بفهمی 200 هزار تومان یا 4 ماه وی پی اس نمیتونه جای اطلاعات 1 ساله یک کاربر رو بگیره !
    اگر یادت باشه سایت موزیک رو تقریبا باهم شروع کردیم ( سایت بروبچ 5-6 سال پیش )

اطلاعاتی سایت های موزیک و فیلم میزارند 90 درصد کپی هست با 1ماه میشه دوباره همش رو توی اینترنت جمع کرد

به من ( کسی که 2سال سایت داشتم ) توضیح نمیخواد بدی

15. تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید

عضو جدید mehran00007 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط PENOIL نمایش پست ها
    اگر یادت باشه سایت موزیک رو تقریبا باهم شروع کردیم ( سایت بروبچ 5-6 سال پیش )

اطلاعاتی سایت های موزیک و فیلم میزارند 90 درصد کپی هست با 1ماه میشه دوباره همش رو توی اینترنت جمع کرد

به من ( کسی که 2سال سایت داشتم ) توضیح نمیخواد بدی
    خدایی راست میگه !

من 1 ترابایت رو تو 4 روز دوباره دانلود کردم

17. تعداد تشکر ها ازmehran00007 به دلیل پست مفید

عضو جدید fathipours1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    254
    تشکر شده در
    181 پست

یک شرکت به من بگید توی هاستینگ که توی فیس بوک داره ساپورت میده

فقط یک شرکت ؟
    حرف شما متین ، شما پرسیده بودید راه ارتباطی من گفتم زیاد هم دور از دسترس نبودم و مثال زدم براتون !
    ایا اطلاعات یه کاربر که نزدیک به 5 ساله باهاتون اشناست ارزشش رو نداشت توی فیس بوک یه پیغام بزارید ؟
    تا جایی که یادمه توی سال فقط 4روز روشن بوده !
    اینم یه شماره دیگه که تا دیروز از بنده روشن بوده ، و این شمارم فقط 3 روز تو کل 4 ماه گذشته خاموش بوده .

عجب اینم بهونه شما هست برای اینکه بگید راه تماسی داشتید‍!

واقعا این یه بهونست ؟ ایها الناس این بهونست ؟ یعنی کسی انلاین نباشه نمیشه برای پیغام گذاشت تو این موارد اورژانسی ؟

یاهو من دی اکتیو هست وگرنه با تمام وجود میزاشتم

آخرین پیغام شما نزدیک به 40 روز از تاریخ ارسالش گذشته . نکنه همون 40 روز گذشته میخواستید اینو بگید ؟

توی این 2ماهی که فیس بوک بودید جزو 2-3 باز انلاین بودن کی انلاین بودید میشه بگید؟
    :D شما که باز میگید کی انلاین بودید ، حتما طرف باید آنلاین باشه تا شما بهش بگید سرورتون داره نابووووود میشه ؟ من دیگه حرفی ندارم!

مسافرت شیراز بودم که بعد از وجود این مشکل با اولین پرواز به تهران اومدم و اولین ماشین به سمت منزل خودم برگشتم

همونطور که گفتم من 70 درصرد اوقات جواب تماس هیچ کس رو نمیدم مخصوصا زمانی که توی سایت هستم بخصوص ساعت 1شب!
    این مورد درسته ، شما 70 درصد اوقات ساپورت تلفنی ندارید ، یاهوتونم که غیر فعال شده . و فقط ساپورتتون از طریق سایته .
    اون شب همه خواب بودن اطراف شما و 6 ساعت بعد جواب تیکتو دادید . و بعد از تماس تلفنیتون قرار شد آرشیو گفتگو با دیتاسنتر رو بدید به بنده . اما شما تا 2 روز بعد هم حاضر نشدید این اطلاعات رو به من بدید و در عوض 3 روز بعد گفتید متنی رو که میخوام به دیتاسنتر بفرستم براتون بدم .! 3 روز سر این موضوع کش دادین !

من این حرف رو زدم درست! ایا دادم بهت ارشیو رو ؟ این مهمه دادم بهت یا بعدش گفتم نمیشه؟!

شما این حرف رو زدید ، اما چند ماه بعد که سرور رو گرفتم گفتید imdbdl از پیش شما رفته ! نگفتید اطلاعات رو نمیدید !
    اگر سن من 18 نبود منت شمارو نمی کشیدم که همونطرو که خودتون با پارتی و هزینه معاف شدید من رو هم کمک میکردید تا معاف بشم و بتونم شرکتم رو ثبت کنم !
    ! مجبورم میکنید آرشیو گفتگوی شخصیمون رو بکشم بیرون . البته شاید بنده اشتباه برداشت کردم

19. تعداد تشکر ها از fathipours1 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    54
    تشکر شده در
    37 پست

به به بالاخره شاه تشریف آوردن
    تا الان کجا تشریف فرما بودید قربان
    بنده هم از 16 روز پیش تیکت دادم برا سرویس تا الان هم هیچ نتیجه ای نبوده
    این بماند که حد اقل 100 نفر از مشتریام پریده.
    بهترین کار اینه که از امثال مثل ایشون سرویس نگیریم.
    جناب شایان خان الان میبینی مشتریات دارن میرن به فکر افتادی ، دیر شده ... بفهم

21. تعداد تشکر ها از n_u به دلیل پست مفید

صفحه 6 از 24 نخستنخست ... 234567891016 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)