صفحه 6 از 10 نخستنخست ... 2345678910 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 100

موضوع: ╠●●● تیتانیوم سرور ® سرور مجازی (هلند - نیویورک - لس آنجلس - میامی ) [ ³⁰ درصد تخفیف] ●●●╣

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    648
    تشکر تشکر شده 
    1,664
    تشکر شده در
    814 پست

پیش فرض پاسخ : ╠●●● تیتانیوم سرور ® سرور مجازی (هلند - نیویورک - لس آنجلس - میامی ) [ ³⁰ درصد تخفیف] ●●●╣

درود

دوستان/مشتریان گرامی مجدد بر این امر تاکید می کنم
    از بابت حساب کتاب پولی و مالی هیچ نگرانی نداشته باشید
    مطمئن باشید وجوه پرداختی و باقیمانده سرورهای شما مثل بانک امن نزد تیتانیوم سرور خواهد بود
    در حال حاضر تنها نگرانی تیتانیوم سرور اطلاعات کاربران عزیز می باشد
    مسائل مالی از جانب ما جبران پذیر هستند هرچند در این مشکل مقصر ما نبودیم و ما هم در صورت کنسل شدن سرورها بابت مدت زمان باقی مانده ای که تمدید کردیم ضرر بسیار بزرگی متحمل می شویم اما در قبال وجوهی که مشتریان پرداخت کردند ما مسئول و پاسخگو خواهیم بود چون تنها موردی است که در کنترل ماست

اما تاکید می کنم به دلیل این که مشکل از کنترل ما خارج هست در صورت از دست رفتن اطلاعات واقعا هیچ کاری از دست ما ساخته نخواهد بود
    حتما بک آپ خودتون رو تهیه و در محل امنی نگهداری کنید تا به امید خدا مشکل حل بشه و بعد از حل مشکلات با صبر و حوصله تک تک کاربران رو به دیتاسنتری جایگزین منتقل کنیم_در صورتی که مشکل حل نگردد سرورها در بازه زمانی نامشخصی {طبق حدس ما حداکثر تا 2 ساعت} به کلی از جانب دیتاسنتر حذف خواهد شد و کلیه اطلاعات از بین خواهد رفت

عضو جدید blacktiger آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    57
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    36 پست

پیش فرض پاسخ : ╠●●● تیتانیوم سرور ® سرور مجازی (هلند - نیویورک - لس آنجلس - میامی ) [ ³⁰ درصد تخفیف] ●●●╣

سر سرورهای لوس انجلس چه بلایی میاد؟ چون فقط صحبت از میامی و هلند و نیویورک کردید ولی اون روز لوس انجلس هم ساسپند بود.
    در حال حاضر چه کار کنیم؟ هیچ کاری با سرویس انجام ندیم؟ تا کی؟ منتظر تیکت شما باشیم ؟ خودمون تیکت بدیم برای انتقال؟

ضمنا این دیتا سنتر هم خیلی جالبه . یکشنبه ها فعالتره .
    حالا اگر مشکلی داشتیم همین دیتا سنتر به بهانه تعطیلی شنبه و یکشنیه وعده دوشنبه رو میداد بعد میگفت دوشنبه این هفته هم کلا امریکا بخاطر روز یادبود تعطیله برید سه شنبه بیاید!
    ویرایش توسط blacktiger : May 27th, 2013 در ساعت 10:33

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    648
    تشکر تشکر شده 
    1,664
    تشکر شده در
    814 پست

درود

نقل قول نوشته اصلی توسط blacktiger نمایش پست ها
    سر سرورهای لوس انجلس چه بلایی میاد؟ چون فقط صحبت از میامی و هلند و نیویورک کردید ولی اون روز لوس انجلس هم ساسپند بود.
    در حال حاضر چه کار کنیم؟ هیچ کاری با سرویس انجام ندیم؟ تا کی؟ منتظر تیکت شما باشیم ؟ خودمون تیکت بدیم برای انتقال؟

ضمنا این دیتا سنتر هم خیلی جالبه . یکشنبه ها فعالتره .
    حالا اگر مشکلی داشتیم همین دیتا سنتر به بهانه تعطیلی شنبه و یکشنیه وعده دوشنبه رو میداد بعد میگفت دوشنبه این هفته هم کلا امریکا بخاطر روز یادبود تعطیله برید سه شنبه بیاید!
    لس آنجلس هم از همین دیتاسنتر هست و فرقی نداره اما تهدید اولیه ای که ارسال شده در زمینه این سه موقعیت هست
    هنوز تصمیمات نهایی روند کار مشخص نشده
    در مورد تعطیلات هم هیچ تفاوتی نداره چه روزی باشه شنبه یا یکشنبه
    تعطیلات شنبه و یکشنبه مربوط به واحد فروش و مالی دیتاسنتر هست نه واحد پشتیبانی و امنیت شبکه و ابیوزها
    لذا چه شنبه باشه چه تعطیلات رسمی عید یا .... این بخش ها حضور مستمر دارند

در پاسخ سایر دوستان هم به صورت کلی:
    سرور لس آنجلس هم وضعیت مشابهی مثل سایر سرورها داره
    دلیل عدم پاسخگویی به تیکت ها در شرایط فعلی یکسان بودن سوالات و تعداد زیاد آنهاست
    بالغ بر روزانه 100 تیکت در مورد این موضوعات باز میشه که در حال حاضر میزان تیکت های در انتظار پاسخ حدود 273 عدد می باشد
    در اکثر تیکت ها هم سوالات یکسانی پرسیده شده که واقعا فرصت نیست به این میزان تیکت با سوالات یکسان پاسخ داده بشه
    به عبارتی زمانی که پاسخگویی به این تیکت ها درگیر خواهد کرد تلف شده هست چرا که از جانب دیگه در حال پیگیری موضوع در دیتاسنتر و روی سرورهای مشتریان هستیم

متاستفانه شرایطی رخ داده که کنترل واقعا از دست ما خارج شده
    تشکر می کنم از مشتریان فهیم مجموعه که واقعا تا کنون همکاری خوبی در زمینه رفع مشکل داشتند

عضو انجمن hpnn.wm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

ببخشید سرور لس انجلس هم از همین دیتاسنتر هست
    اونم همینطوری می شه و باید بک اپ برداریم و شما به جای دیگه منتقل می کنید ؟
    یا خیالمون راحت باشه ؟

تشکر تشکر کرده 
    57
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    36 پست

دوست عزیز , اقای محترم . الان از سرویس مون استفاده بکنیم یا نه؟ 2 روزه بکاپ گرفتیم و از ترس قطع شدن ( که خوتون گفتید هر آن ممکنه قطع بشه) هیچ کار نمیکنیم.
    تیکت ما رو هم که بدون پاسخ کلوز کردید.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    3 پست

من از شما سرور لینوکس داشتم و کاملا راضی بودم
    شما همچنان در حال حاضر سرویسی ارائه میکنید ؟
    تضمین میشه مثل قبلنا عالی باشه ؟ با پینگ تایم پایین ؟
    فوری لازم دارم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

با سلام
    من سرور رو تمدید کردم دیروز
    امروز قطع شد
    چکار کنم؟
    تکلیفم چیه؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    5 پست

الان تکلیف ما چیه ؟
    سایت تون بالا نمیاد سرور هم که دان شده همش 10 روز از سرور استفاده کردم .

عضو انجمن hpnn.wm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

دوست عزیز لطفا ایشون رو درک کنید
    در اولین ساعاتی که سرور قطع شد بسیار شاکی بودم که چرا حداقل تیکت رو جواب نمی دند
    و بعدا که در جریان گرفتم خودم یه سرور پشتیبان تهیه کردم و اطلاعات رو روی اون انتقال دادم
    حالا اگر وضعیت درست شد که هیچ
    و اگر نه نه من ضرر ببینم و نه ایشون
    البته بهتره که ایشون پولتون رو بر گشت بزنند

تشکر تشکر کرده 
    57
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    36 پست

قربان نمیخواید تعیین تکلیف بفرمایید؟
    مشکلی بابت اطلاعات نیست و بکاپ هست ولی الان یک هفته اس ( دقیقا از جمعه هفته گذشته ) ابتدا که ساسپند بود و بعدش هم بفرموده خودتون بک اپ گرفتیم و استفاده ای نکردیم و منتظر قطع شدنش هستیم.
    بابت اخلاق خوبی که داشتید و دارید و مشکلی که به هر حال توی این کار ممکنه پیش بیاد ازتون ناراضی نیستم ولی خوب اینجوری کاملا بلا تکلیفیم .

صفحه 6 از 10 نخستنخست ... 2345678910 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)