صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 67

موضوع: یه سوال مهم در مورد پلیس فتا

عضو انجمن 3245 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    479
    تشکر تشکر شده 
    927
    تشکر شده در
    569 پست

پیش فرض پاسخ : یه سوال مهم در مورد پلیس فتا

نقل قول نوشته اصلی توسط hostamol نمایش پست ها
    با سلام خدمت شما دوست عزیز گرامی

بنده محمد مهدوی هستم از پلیس فتا با شماره 221981

شما باید موارد زیر را در نظر بگیرید

تراکنش بانکی هیچ ربطی به بیگناهی نداشته است
    اگر سایت فوق برای دانلود فیلم پول دریافت میکرد جریمه های سنگینی برای شما و شلاق می باشد
    فیلم ها بر دو دسته تقسیم می شود : سیاسی ، مبتذل
    اگر جز فیلم سیاسی باشد شما به دلیل انحرافات سیاسی به زندان محکوم می شوید و اگر جزو فیلم های مبتذل باشد به دلیل ایجاد انحرافات اخلاقی در حد ( مشخص نیست ) جریمه و شلاق

لطفا نوع فیلم را مشخص کنید

و در مورد دامنه به سرعت با پرداخت 3400 به حساب نیک دامنه را منقضی کنید
    جنابِ سَرکُرد شما که خودتون دستتون تو کار هست بنده خدا، میگی نه؟ خوب عکس های پایین رو ببین:...

a1.jpga2.jpga3.jpg

پس لطفا این بنده خدا را این قَدَر اذیت نکنید...

خدایا.. خدایا... خدایــــــــــــــا ... به بزرگی خودت، به بزرگی خودت، به بزرگی خودت، کاری کن واقعا کاری کن، سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار، خدایـــــــــــــــــــــ ــــا...

2. تعداد تشکر ها از3245 به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    29
    تشکر تشکر شده 
    332
    تشکر شده در
    175 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 3245 نمایش پست ها
    جنابِ سَرکُرد شما که خودتون دستتون تو کار هست بنده خدا، میگی نه؟ خوب عکس های پایین رو ببین:...

پس لطفا این بنده خدا را این قَدَر اذیت نکنید...

خدایا.. خدایا... خدایــــــــــــــا ... به بزرگی خودت، به بزرگی خودت، به بزرگی خودت، کاری کن واقعا کاری کن، سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار، خدایـــــــــــــــــــــ ــــا...
    ببین با کیا شدیم 75 میلیون

5. تعداد تشکر ها از router به دلیل پست مفید

عضو جدید fathipours1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    254
    تشکر شده در
    181 پست

index.mailbox

زیاد جو نده به قضیه

kingserver72

برادر هیچی نمیشه ، قول میدم یا دیگه دنبالت نمیان . یا هم اگر بیان نمیتونن کاری کنن

7. تعداد تشکر ها از fathipours1 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    7 پست

انقدر تو دل این بنده خدا رو خالی نکنین به جای امید دادنتونه ؟ برادر جرمت سیاسی که نیست!!! نترس اوکی میشه انشاالله

9. تعداد تشکر ها از nvidia به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    67
    تشکر تشکر شده 
    572
    تشکر شده در
    364 پست

عزیزم دوستانیکه اینجا لطف کردن راهنماییت کردن دستشون درد نکنه اصل کاری که شما باید انجام بدی اینه

شما الان در مرحله تشکیل پرونده هستی و هرعملی که انجام بدی اینده ات رو مشخص میکنه باید با ذکر مستندات مثل: مشخصات خریدار ، جزئیات سفارش ، ایمیل ، تلفن ، ای پی و مهمتر تاریخ و ساعت و شماره تراکنش بانکی ثابت کنی که شخصی از شما این سرویس رو خریداری کرده با پلیس همکاری کامل انجام بده و بدون مشکل برو خونتون من جای شما بودم همون روز مدارک رو ارائه میکردم و بی گناهیم رو همونجا ثابت میکردم و برمیگشتم باخیال راحت خونه !!

اگر این کار رو کردی دیگه تموم هست و با شما کاری ندارند فقط باید در اینده حواست باشه که دیگه اینجوری نشه ... (دقت کردی این خط چی نوشتم ؟ دیگه باشما کاری ندارند)

اگر برفرض اینکه شما لال باشی خدایی نکرده و کمترین قدرت بیان رو نداری که از خودت دفاع کنی و افسر پرونده به این نتیجه برسه که شما مدیرسایت مستهجن هستی پرونده تشکیل میشه و میره پیش قاضی که قرار صادر کنه تا شما بری دادگاه و در دادگاه هم محکوم بشی یا نشی در بدترین حالت مبلغی رو محکوم میشی که حدود یک میلیون تومان است و سابقه دار هم نخواهی شد.

درسته که کار خدا رو هیچکسی نمی تونه پیش بینی کنه ولی الان خدا زیاد توی کار خلق سنگ نمیندازه 99% همین هست که براتون نوشتم
    دیگه دلم سوخت گفتم تو استرس نباشی برات کلی تایپ کردم :دی

11. تعداد تشکر ها از ali2k به دلیل پست مفید

عضو انجمن kamkar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    231
    تشکر تشکر شده 
    655
    تشکر شده در
    273 پست

آیا اگر مخابرات به من سرویسی دهد، من توسط ان به توزیع فیلم مستهجن بفرمایم، آیا مخابرات محکوم است؟!!!
    با این جمله خیلی حال کردم، پر مفهوم بود.
    هرجا فرصتش پیش اومد استفاده میکنم!

به نظر من مالکیت دامین هیچ ربطی به مالکیت سایت نداره.
    پدر من یک شرکت داشت، اولین بار که دامین ثبت کردیم (حدود 8 سال پیش) در پنل ثبت کننده قرار گرفت. اون موقع عرف بود و چیز عجیبی نبود.
    آیا شرکت پدر من و سایتش متعلق به اون هاستینگ بود؟

الان هم به نام منه، آیا شرکت و سایتش مال منه!؟
    امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.

13. تعداد تشکر ها ازkamkar به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    158
    تشکر تشکر شده 
    58
    تشکر شده در
    47 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali2k نمایش پست ها
    عزیزم دوستانیکه اینجا لطف کردن راهنماییت کردن دستشون درد نکنه اصل کاری که شما باید انجام بدی اینه

شما الان در مرحله تشکیل پرونده هستی و هرعملی که انجام بدی اینده ات رو مشخص میکنه باید با ذکر مستندات مثل: مشخصات خریدار ، جزئیات سفارش ، ایمیل ، تلفن ، ای پی و مهمتر تاریخ و ساعت و شماره تراکنش بانکی ثابت کنی که شخصی از شما این سرویس رو خریداری کرده با پلیس همکاری کامل انجام بده و بدون مشکل برو خونتون من جای شما بودم همون روز مدارک رو ارائه میکردم و بی گناهیم رو همونجا ثابت میکردم و برمیگشتم باخیال راحت خونه !!

اگر این کار رو کردی دیگه تموم هست و با شما کاری ندارند فقط باید در اینده حواست باشه که دیگه اینجوری نشه ... (دقت کردی این خط چی نوشتم ؟ دیگه باشما کاری ندارند)

اگر برفرض اینکه شما لال باشی خدایی نکرده و کمترین قدرت بیان رو نداری که از خودت دفاع کنی و افسر پرونده به این نتیجه برسه که شما مدیرسایت مستهجن هستی پرونده تشکیل میشه و میره پیش قاضی که قرار صادر کنه تا شما بری دادگاه و در دادگاه هم محکوم بشی یا نشی در بدترین حالت مبلغی رو محکوم میشی که حدود یک میلیون تومان است و سابقه دار هم نخواهی شد.

درسته که کار خدا رو هیچکسی نمی تونه پیش بینی کنه ولی الان خدا زیاد توی کار خلق سنگ نمیندازه 99% همین هست که براتون نوشتم
    دیگه دلم سوخت گفتم تو استرس نباشی برات کلی تایپ کردم :دی
    من بهشون توضیح دادم همه چیرو حتی مدارک رو هم آماده کردم که بهشون بدم
    مثل شماره موبایل اسم و فامیل ایمیل شماره تراکنش تاریخ خرید و...
    اما طرف حتی نمی دونست سایت چیه چه برسه به دامنه...!
    و فقط گفتن که چطوری می خوای این هارو ثابت کنی؟!!!! واسشون توضیح دادم که فقط یک فروشنده هستم و توی یک شرکت ثبت شده کار می کنم...
    و گفتم که برای پیدا کردن مدیر اصلی هر کمکی که بتونم می کنم اما فقط می گفتن چون دامنه به اسم تو هستش پس مال خودته!!!!
    البته اتهامی هم که به مدیر اصلی سایت زدن دروغی هستش و همچین چیزی وجود نداشته روی سایتشون حالا هم مدیر اصلیش سایتش رو حذف کرده و اونا هم چون سند هاشون کافی نبود و نمی تونستن اینجوری منو محکوم کنن قاضی بهشون گفته بود که مدرک محکم تری باید بدین و اینا کافی نیست
    فقط آدرس یک پست رو داده بودن و نوشته بودن فروش فیلم س...
    ولی همچین چیزی روی سایت وجود نداشت. حالا که سایت بسته چطور می تونن مدرک جمع کنن؟!!! به نظر خودم هم نمی تونن کاری کنن! وقتی فیلمی نفروختن چه فیلمی رو می تونن به عنوان سند به دادگاه بدن؟!!!
    وقتی سایت دیگه وجود نداره چیکار می تونن بکنن؟
    فقط یه دامنه .ir هستش که اونم از پنلم می تونم حذف کنم اما واسه این اینکارو نکردم که اتهام جدیدی بهم نزنن...

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    158
    تشکر تشکر شده 
    58
    تشکر شده در
    47 پست

این همه تلاش کنی سال ها کار کنی جون بکنی مشتری جمع کنی هزینه سنگین سرور بدی برای 2 قرون پولی که مشتری میده که یه پولی ته جیبت باشه اونم اگه با این وضع گرونی پولی واست بمونه بعد بخاطر نداشتن قانون درست حسابی به جرمی متهم بشی که انجام ندادی...
    مدیر محترم سایت هم فلنگو ببنده مارو تنها بزاره... با این حال آبرو ایشون رو نبردیم چون مشتریمون بوده و گرنه می تونستیم جار بزنیم که ایشون کیه و از چه شرکتی سرویس هاست گرفته...
    ایشالله درست بشه و همچین مشکلاتی هم برای هیچ شرکت هاستینگی پیش نیاد

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    67
    تشکر تشکر شده 
    572
    تشکر شده در
    364 پست

کار درستی کردی و اگر بازم رفتی اونجا اصلا زیر بار هیچی نرو ، بگو همه چیز داخل سایت فروش من و سیستم فروش از مشخصات تا فاکتور و غیره ثبت شده و دلیلی نداره بجز این مدارک معتبر چیز دیگه ای بخوام ارائه کنم در بی گناهیم ، وقتی صحبت از یک جرم در اینترنت هست تمام اسناد و صفحات اینترنتی از جمله فاکتور فروش من معتبر هستند نیازی به اثبات ندارند پرونده هم به قاضی ارجاع بدید من با همین مدارک به قاضی هم اعلام میکنم که صرفا یک دامنه فروختم و هیچ نقش دیگه ای نداشتم ... در مورد سایت طرف هم شما جوش نزن بگو به من ربطی نداره هرکاری کرده تو سایت به خودش مربوطه برید بگیریدش من نه خبر داشتم نه تا روزی که شما تماس گرفتید میدونستم همچین سایتی وجود داره ...

درضمن اگر بازم گفت که نه باید ثابت کنی بگو این شماره تراکنش خریدار هست که درفلان تاریخ سفارش رو پرداخت کرده برید پیگیری کنید از بانک ببینید کی بوده خریدار ... بازم میگم این قضیه اصلا چیز خاصی نیست که نگران باشی مظلوم نباش ، با ادب و با دقت کامل از خودت دفاع کن و اصلا جای وارد کردن هیچ شک و اتهامی رو نده .

علاوه بر این اگر در پنل شما دامنه های معتبر دیگری هست که مثل همین مورد در پنل خودتون ثبت کردید میتونید پرینت بگیرید و به افسر پرونده نشون بدید و بگید که مثلا فلان دامین و فلان دامین دیگه هم در پنل من هستند چون من کارم ثبت دامنه است ولی مدیر این سایت ها نیستم ...

17. تعداد تشکر ها ازali2k به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    158
    تشکر تشکر شده 
    58
    تشکر شده در
    47 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali2k نمایش پست ها
    کار درستی کردی و اگر بازم رفتی اونجا اصلا زیر بار هیچی نرو ، بگو همه چیز داخل سایت فروش من و سیستم فروش از مشخصات تا فاکتور و غیره ثبت شده و دلیلی نداره بجز این مدارک معتبر چیز دیگه ای بخوام ارائه کنم در بی گناهیم ، وقتی صحبت از یک جرم در اینترنت هست تمام اسناد و صفحات اینترنتی از جمله فاکتور فروش من معتبر هستند نیازی به اثبات ندارند پرونده هم به قاضی ارجاع بدید من با همین مدارک به قاضی هم اعلام میکنم که صرفا یک دامنه فروختم و هیچ نقش دیگه ای نداشتم ... در مورد سایت طرف هم شما جوش نزن بگو به من ربطی نداره هرکاری کرده تو سایت به خودش مربوطه برید بگیریدش من نه خبر داشتم نه تا روزی که شما تماس گرفتید میدونستم همچین سایتی وجود داره ...

درضمن اگر بازم گفت که نه باید ثابت کنی بگو این شماره تراکنش خریدار هست که درفلان تاریخ سفارش رو پرداخت کرده برید پیگیری کنید از بانک ببینید کی بوده خریدار ... بازم میگم این قضیه اصلا چیز خاصی نیست که نگران باشی مظلوم نباش ، با ادب و با دقت کامل از خودت دفاع کن و اصلا جای وارد کردن هیچ شک و اتهامی رو نده .

علاوه بر این اگر در پنل شما دامنه های معتبر دیگری هست که مثل همین مورد در پنل خودتون ثبت کردید میتونید پرینت بگیرید و به افسر پرونده نشون بدید و بگید که مثلا فلان دامین و فلان دامین دیگه هم در پنل من هستند چون من کارم ثبت دامنه است ولی مدیر این سایت ها نیستم ...
    مرسی عزیز برای راهنمایی هاتون... حتما از دامنه هایی که ثبت کردیم پرینت می گیرم

صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)