-
عضو انجمن
پاسخ : Vps فلان گیگ رم ماهیانه 10 تومن|| بخریم !!؟ (سخنی با کاربران)
با سلام خدمت شما
نگاه کنید دوست عزیز من خودم سرور فروشم و با همین قیمت که شما میگین سرور میقروشم
ولی این کاری که شما میگین رو انجام نمیدم
دوست عزیز شما نمی تونید در مورد همه نظر بدین
من سرور اختصاصی میخرم ماهانه 350 تومان با 64 تا ای پی و رم 64 از کشور آمریکا یک دیتاسنتری که اسمشو نمی تونم بگم چون همتون شیب میشین میخرین ازش باز
من وقتی بااین قیمت سرور میخرم هم 50 تا رم یک رو بدم 10 تومان میشه 500 تومان واسه یک سرور هم بسه و همه چیز هم درست دادم و چیزی هم کم نکردم و سود هر سرور برای ما همون 150 بسه و کافی و نیازی نداریم بجاش تعداد سرور هامون زیاد .
لطفا این طوری تهین به کسی نکنید
شما سرورتون رو گرون میخرین - ایرانیا دونبال ارزونی هستن نه کیفیت پس همین عالی است
-
-
May 9th, 2013 19:51
# ADS
-

نوشته اصلی توسط
web-iran
با سلام خدمت شما
نگاه کنید دوست عزیز من خودم سرور فروشم و با همین قیمت که شما میگین سرور میقروشم
ولی این کاری که شما میگین رو انجام نمیدم
دوست عزیز شما نمی تونید در مورد همه نظر بدین
من سرور اختصاصی میخرم ماهانه 350 تومان با 64 تا ای پی و رم 64 از کشور آمریکا یک دیتاسنتری که اسمشو نمی تونم بگم چون همتون شیب میشین میخرین ازش باز
من وقتی بااین قیمت سرور میخرم هم 50 تا رم یک رو بدم 10 تومان میشه 500 تومان واسه یک سرور هم بسه و همه چیز هم درست دادم و چیزی هم کم نکردم و سود هر سرور برای ما همون 150 بسه و کافی و نیازی نداریم بجاش تعداد سرور هامون زیاد .
لطفا این طوری تهین به کسی نکنید
شما سرورتون رو گرون میخرین - ایرانیا دونبال ارزونی هستن نه کیفیت پس همین عالی است
چه قیمت خوبی تهیه می کنید..
کلو با 64 تا آی پی و پورت 1 گیگابیت و 20 ترابایت پهنای باند بیشتر از هزینه سرور شما میشه !!!
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
danitfk
چه قیمت خوبی تهیه می کنید..
کلو با 64 تا آی پی و پورت 1 گیگابیت و 20 ترابایت پهنای باند بیشتر از هزینه سرور شما میشه !!!
.عزیز من پرت 1 gb دارم
و همین قدر هم ازون میخرم پس لطفا به کسی که درست کار میکنه توهین نکنید و جمع نبندین
-
تعداد تشکر ها از web-iran به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
شما ها سرور گرون میخرین و موندین جرا ما داریم این قیمت میخریم
میخواین عزیز من بهت با هین مشخصات سرور بدم و لی اسم دیتا سنتر رو به هیج عنوان نمیدم بهتوم از آمریکا میدم
-
تعداد تشکر ها از web-iran به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
web-iran
.عزیز من پرت 1 gb دارم
و همین قدر هم ازون میخرم پس لطفا به کسی که درست کار میکنه توهین نکنید و جمع نبندین
چه جای خوبی ... سرور کمتر از 100 دلار با این ریسورس و نتورک
بنده عذرمیخوام
.....
-
-
عضو انجمن
ویرایش توسط HyperServer : May 9th, 2013 در ساعت 20:09
-
تعداد تشکر ها ازHyperServer به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
danitfk
چه جای خوبی ... سرور کمتر از 100 دلار با این ریسورس و نتورک
بنده عذرمیخوام

.....
بله عزیز
در هر صورت عزیز من حاضرم برای صحت حرفم سرور اختصاصی که شما میخواین با همین مشخصات که دادم بدم بهتون و ببین که درست میگم و دورغی هم در کار نیست و
بعد خود شما هم می یان با همین قیمت ها سرور میدین
و از نظر آب تایم این سرور ها هم عرض کنم که 100 درصد هست
اگه در این بار شک دارین من اسم چند سایت برزگ هم میبرم که سرور هاشون رو از من گرفتم با همین مشخصات و شما هم این سایت ها رو میشناسین
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HyperServer
تحت هیچ شرایطی هیچ دیتاسنتری از کل دینا سرور با 64 گیگ رم و 64 آی پی رو که حداقل یه پردازنده 2620 داشته و با 2 هارد دره پیت این قیمت نمیده !

دو پایی میرم روی قرآن وا میسم قسم میخورم.
این سرور با پورت 1 و 10 ترا پهنای باند single homed باشه تحت هیچ شرایطی این قیمت در میاد.
شما اگر حاضری برای پشتیبانی و دریافت سود برای هر مشتری ماهانه 3 توم راضی باشید حتما پیش یه مشاور برید

دوست عزیز فکر کنم باید دوپایی برید
چون من میخرم اگه میخوایی با برات بخرم بعد بیاین اینجوری بگین و از این بالا تر که نیست آقا اگه دارم دورغ میگم بهت بیا بخر و بعد بیا اینجا بگو این آقا داشت دورع میگفت من هم میام از همه دوستان معذرت خواهی میکم
و چهار تا هم فوش به خودم میدم .
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HyperServer
شما اگر حاضری برای پشتیبانی و دریافت سود برای هر مشتری ماهانه 3 توم راضی باشید حتما پیش یه مشاور برید

دوست عزیز من به کسی توهین نکردم فقط دارم از خودم دفاع میکنم شما هیچ حقی ندارین که با من اینطوری حرف میزنی من به شما آیا بحترامی کردم
؟
شخصیت برای خودتون قایل باشین
-
-

نوشته اصلی توسط
web-iran
دوست عزیز فکر کنم باید دوپایی برید
چون من میخرم اگه میخوایی با برات بخرم بعد بیاین اینجوری بگین و از این بالا تر که نیست آقا اگه دارم دورغ میگم بهت بیا بخر و بعد بیا اینجا بگو این آقا داشت دورع میگفت من هم میام از همه دوستان معذرت خواهی میکم
و چهار تا هم فوش به خودم میدم .
دو حالت بیشتر نیست که قیمت ریالی 350تومن تموم شده!
یا اینکه شما دلار نرخ مرجع دارید (هزار و خورده ای!) یا اینکه دلار با سورس کاملا" غیر معتبر و مشکل دار !
یا اینکه این تخفیف N درصدی برای Period خاص ..!!
شما لینک برای من یا hyperserver بفرست که این سرور زیر 100 دلار تموم بشه ! پول یک ماه سرورتو میدیم
-
تعداد تشکر ها از danitfk به دلیل پست مفید