خب دوستان خبر جدید :
به ایشون پی ام دادم اول یادشون نبود کی هستم و بعد که یادشون اومد گفتن سرشون شلوغه و تحویل ساعت 3 به ساعت 6 موکول شد ، بازم حالا دعا کنید بعد تحویل خوب باشه و سرور قبلیم بسته نشه تا قبل انتقال
خب دوستان خبر جدید :
به ایشون پی ام دادم اول یادشون نبود کی هستم و بعد که یادشون اومد گفتن سرشون شلوغه و تحویل ساعت 3 به ساعت 6 موکول شد ، بازم حالا دعا کنید بعد تحویل خوب باشه و سرور قبلیم بسته نشه تا قبل انتقال
باسلام من برای کارم از سرورشون واقعا راضی هستم واقعا حرف نداره پیشنهاد میکنم حتما بگیرید ایشون تایید میشن
فقط بشه همین قیمت بمونه عالی میشه
دوستان این افتضاح ترین سروری بود که تا الان دیدم ، قسم می خوروم روش 100 تا 300 تا وی پی اس ساخته ، قیمت واقعی این وی پی اس ها باید نصف این قیمت باشه ، نصب سی پنل 7 ساعته شروع شده و هنوز تموم نشده ، به خداوندی خدا راست میگم ، من خودم خریت کردم خریدم الانم مرجوع نمی کنم چون دلو واسه اون 4 ساعت دیشب و این 7-8 ساعت امشب از وقتم که برای نصب سی پانل هدر شد می سوزه ، آقای محترم مدیر محترم وی پی اس پارسه اگه می خوای پولت حلال باشه نکن این کارو و منابع رو بین 1000000000 نفر تقسیم نکن که اینطوری بشه ، دوست عزیز با وجود پرونده ای که اون آقا گفت برات درست کرده اگه جای تو بودم دست از این روش کار بر میداشتم که تو دادگاه یه حرفی واسه گفتن داشته باشم
دوستان اگر وقتتون و اعصابتون و آبروتون رو دوست دارید گول قیمت رو نخورید و نخرید
افتضاحه افتضاحه افتضاحه
بعد 8 ساعت که دیگه به زور بیدار موندم آخرشم نصب نشد
من بیخیال شدم
لطف کنید سرویس رو مرجوع و هزینه رو برگشت بزنید
وب سایت تفریحی جوک کده | سیستم نوین افزایش بازدید سایت|اپلود سنتر با قدرت دانلود 70 mg
ID YAHOO: tak_7pn
حماسه ای دیگر از سرورهای وی پی اس پارسه
ریبوت کردم دیگه بالا نیومد
=d>=d>=d>=d>=d>
وب سایت تفریحی جوک کده | سیستم نوین افزایش بازدید سایت|اپلود سنتر با قدرت دانلود 70 mg
ID YAHOO: tak_7pn
برگشت وجه خوب بود چون بدون بهانه بعد 5 دقیقه انجام شد
اونم بزنید پای حسابی وقتی که از من سوخت ، هرچند که وقت طلاست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)