بنده Parspal را تأييد می نمايم. بدليل تيم متخصص و برنامه نويس که پيشتيبانی می کنند.
بنده Parspal را تأييد می نمايم. بدليل تيم متخصص و برنامه نويس که پيشتيبانی می کنند.
همچین میگه مصاحبرو ببین انگار همه مدیرا باید کت شلوار بپوشن یقه بسته باشه همچین یه کیف سامسونتم داشته باشن کتابی حرف بزنن (انگار عادت کردیم فیلم آدمارو ببینیم تا خودشونو )- من که خیلی حال کردم دمشم گرم
آدم که فیلم بازی نکنه خودش باشه بهتر از آدمیه که فیلم بازی میکنه اما خودش چیز دیگست -
زرین پال هم سیستم خوبیه مهمتر از همه معتبره این رکن اول یک درگاه پرداخته
اما پیشنهاد میکنم به عنوان یک عضو کوچیک از جامعه وب مسترها که امکاناتشونرو افزایش بدن ، رقابت بکنن ، ایده های جدید در زمینه درگاه پرداخت تموم که نشدههمیشه ایده جدیدتری هم هست
بهترین بودن پایدارتر از اولین بودنه
بنده تازه گيا از زرين خبر ندارم. ولی قبلاً همه جا صحبت ازش بود ، مخصوصاً افزونه های خوبش. پشتيبانی هم خوب بود . بديهی است که در ساعات اداری خيلی خوبه که تماس بگيرين و درخواست پشتيبانی بدين
زرین پال دیگه دوره اش تموم شد انقدر پول مردم را نگه داشته تو حسابش که الان سودی در حدود ده میلیون داره میکنه ولی اینها یه روزی جواب پس میدن شما نوشتی سه روز کاری حق نداری یه ثانیه بیشتر پول مردم را تو حسابت نگه داری مدیریت زرین پال
همون طوری که قبلاً عرض کردم ، زرين خوب هست. شايد مشتری هاش زياد شدن و توان پشتيبانی کاهش پيدا کرده. موفق باشند
ویرایش توسط itmseven_gmail_com : November 28th, 2012 در ساعت 07:30
آخه نت نما هم شد سایت ؟
یه سایت درست درمون آپلود میکردید.
کسی میتونه لینک دیگه بذاره از
اميری در اختتاميه سومين جشنواره فروشگاه های اينترنتی
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)