خدا کنه ولی ...
خدا کنه ولی ...
میدونید چیه ؟ تا وقتی تحریم ها ادامه داشته باشه قیمت ها نجومی خواهد بود - کاهش قیمت ها موقتی و روانی هست همونظور که بالارفتنشم تا حد زیادی روانی هستش!
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
با سلام خدمت دوستان گرامی،
ابتدا در مورد قیمت ارز در روز پنجشنبه عرض کنم که باتوجه به عدم درج قیمت در وبسایت ها و همچنین تعطیلی برخی از بازار های ارزی در شهر های مختلف کشور، نمیتوان به نرخ های اعلام شده در این روز اعتنا کرد. به نظر بنده قیمت واقعی روز شنبه و واقعی تر روز دوشنبه همزمان با آغاز کار بازار های بین المللی مشخص خواهد شد.
هیچ رفتاری از بازار را نمیتوان 100% پیش بینی کرد اما محتملا نرخ روز شنبه کمتر از روز سه شنبه و چهارشنبه خواهد بود.
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
الویت ششم هم از امروز می تونه ارز 2.550 تومانی دریافت کنه برسه به نهم همه چی اوکی می شه![]()
تاریخ : 07/15
قیمت(ریال) : 28500
....
دوستان تو بعضی سایت ها چک می کنم، دلار اومده پایین ولی یورو هیچ تغییری نکرده.
سایت ها بروز رسانی درستی ندارن یا واقعیت به این صورت است؟!
افزایش قیمت دلار ارتباط خاصی به دلار ندارد و بازیچه Policy men ایرانی می باشد. شاید 100 تومان افزایش قیمت آن مرتبط با تحریم باشد.
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
من دیروز شنیدم شده 2600 که قراره بشه زیر 2000 گرچه بعید می دونم .
شرکت پندار پردازش - شماره ثبت 1655
سرور مجازی و اختصاصی ایران (زیرساخت) - سرور مجازی ایران با پهنای باند نامحدود
سلام
وضعیت بهتر شده امیدوارم بهتر ازینم بشه
Mesghal.Com:قيمت روز و لحظه ای طلا،سکه،نقره ، مس و ار
ولی یکچیزی نمیفهمم دلار اومد پایین ولی یورو چرا نمیاد؟
جالبه !
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)