به نظر منم کار خوبی انجام دادن ولی یک نکته اینکه مثلا روی سرور با رم 16 گیگ باید ما فقط سرور مجازی با رم 1 گیگ بدیم؟ یعنی از فردا کلا سرور 512 دیگه نمیشه داد.
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
نه دوست عزیزشما باید 512 هم با قیمتی که براتون دراومده+سود+مالیات+پول کارمند+هزینه برق و آب و ... غیره ارائه کنید
من جسارتا توصیه ای برای محاسبه هزینه سرور مجازی دارم ، حالا نه این دیتاسنتر در کل عرض می کنم
فرض شما سرور با 15 سرور محازی در اختیار دارید ، روی این سرور فرض می تونید 3 تا 1 گیگ ، 5 تا 512 ، 7 تا هم 256 ارائه کنید
هزینه سرور اگر برای شما 300 دلار باشه این 300 دلار باید بین این سرور ها تقسیم بشه ، فرضا عرض می کنم 256 با هزینه 10 دلار ، 512 با هزینه 20 دلار ، و 1 گیگ هم حدود 43 دلار
حالا شما مثلا پلن 256 رو با هزینه 15 دلار بخواید ارائه کنید هزینه ای در حدود (15*2500) 37500 تومان به مشتری ارائه کنید
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
کسایی هم که قبلا سرور داشتند آیپیهاشون محدود میشه به 16 تا؟
خییلیی خخووششحالم البته ازونورم مقداری نگران که چه اتفاقی بیوفته واسه این بازار
یادش بخیر چقدر حرص میخوردیم سر این داستانا
چرا میشه داد شما مجبور نیستی که از حداکثر منابع استفاده کنی با یک تفاوت 1-2 هزار تومانی بین رم 512 و 1 میتونی 512 هم سرویس بدینبه نظر منم کار خوبی انجام دادن ولی یک نکته اینکه مثلا روی سرور با رم 16 گیگ باید ما فقط سرور مجازی با رم 1 گیگ بدیم؟ یعنی از فردا کلا سرور 512 دیگه نمیشه داد.
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)