با سلام به کلیه کاربران گرامی
دوستان عزیز توجه فرمایید تمام مواردی که دوست عزیزمان majidisaloo1 فرمودند صحیح می باشد ، بنده نظریان آزاد مدیر عامل شرکت اهرا سامانه ایرانیان با آدرس www.ahra.ir (که فرد مربوطه با همین آدرس پستهای اولیه خود را امضا کرده بود و از نام جعلی اهرا سیستم هم استفاده کرده بود) هستم ، به صراحت و برای آخرین بار اعلام میکنم این مسئله کاملا تکذیب میگردد ،
اهرا سامانه ایرانیان ، سامانه و خط رایگان به بعضی مراکز خاص مثل بنیادهای خیریه ، صندوقهای قرض الحسنه ، مراکز حمایتی ، ترک اعتیاد ،مساجد ، پایگاههای بسیج ، کمیته های امداد ، بهزیستی و مراکز عام المنفعه و ... از یکطرف و شرکتهای همکار مثل تولیدکننده های نرم افزار، ارائه دهندگان هاست و سرور و ... ارائه میدهد ، ولی دقت کنید خط و سامانه ، نه پیامک !!! به عبارت دیگر ما آنچه را مالکش هستیم را میتوانیم رایگان بدهیم ، نه آنچه که مالکش نیستیم !!! ضمن اینکه این شخص هیچ ارتباطی با شرکت اهرا ندارد و اسکریپتهای ارائه شده توسط اهرا به هیچ عنوان ارسال رایگان انجام نمیدهد ، ارسال با نام هم کلا از دسترس کاربران عادی خارج شده ، ضمن اینکه من تعجب میکنم از عزیزانی که به این راحتی فریب اینگونه اشخاص را میخورند ، شما در ایران زندگی نمیکنید ؟ مخابرات ایران مجانی توی گوش شما هم نمی زند ، چه برسد به اینکه پیامک مجانی برایتان ارسال کند !!! در ضمن توجه داشته باشید که هرچند 3000 تومن به ظاهر مبلغ جزئی به نظر برسد ولی وقتی تعداد بالا برود مبلغ قابل توجهی خواهد شد ، هیچ از خودتان نپرسیدید اولا اگر این فرد با اهرا رابطه داشت چرا آدرس یک سایت دیگر را می دهد ، آنهم یک هاست مجانی روی یک سرور بی ربط ؟!!! نه شماره ای ، نه آدرسی ، نه اسمی ..... واقعا چقدر کلاه برداری ساده شده !!!! به هر حال دوستانی که هنوز بجای یک دقیقه فکر کردن ، نیاز به تایید صریح دارند می توانند با شماره مستقیم بنده 77643049 و یا سایت شرکت یعنی www.ahra.ir مراجعه نمایند بازهم صراحتا اعلام می کنم اهرا به هیچ وجه پاسخگوی افراد ساده لوحی که فریب چنین ترفند واضح و مشخصی که فقط با یک دقیقه فکر کردن کلاه برداری بودن آن مشخص میگردد نخواهد بود ، اگر واقعا پول اضافه دارید ، پولتان را صرف امور خیریه بکنید ،مثلا اینجا
http://www.tabnak.ir/fa/news/272573/...B9%DA%A9%D8%B3
که هم اجر دنیوی دارد هم اجر اخروی ، نه اینکه به جیب این گونه افراد که بجای کار شرافتمندانه طمع به سرمایه شما دارند و از خوشنامی شرکتهاییی مثل اهرا سوء استفاده میکنند پول بریزید
با تشکر
نظریان آزاد
مدیر عامل اهرا سامانه ایرانیان