شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
بارها و بارها این مطلب تکرار شده و به جایی نرسیده. دنیا دنیای رقابت.
یکی ارزون میده یکی گرون میده یکی دوتا اشانتیون هم میزاره روش. خلاصه فکرت رو مشغول این کار نکن و اعصابت رو خورد نکن. به جای فکر به این حرفها:
بهترین راه حل تو این دنیای بل بشو اینکه ببنید از چه راهی در آمدت رو میتونی بهتر و زیادتر کنی(منظورم فقط کار هاستینگ نیست. سرمایه گذاری کن تا کارهای مختلف، یاد گرفتم فن و وفنون جدید و...)
یا حق
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
همکاران گرامی چند سالتونه ؟ تازه واردید مگه ؟ هنوز نمی دونید 10 ها تاپیک این مدلی زده شده و آخرش هم به نتیجه نرسیده ؟
به پیشنهاد من بهتره روش جایگزین برای پرداخت انتخاب بشه
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
این ارزون فروشی همه جای این دنیا هست
فقط تو ایران نیست
ولی اونا به این قضیه به عنوان 1 مشکل نگاه نمیکنند
هر کس سیاست کاری خودش رو داره
یکی به سود کم قانعه
یکی توقع درآمد میلیونی داره
اونی که به سود کم قانعه خدمات محدودی ارائه میده
اونی هم که اینده نگره سعی میکنه سرمایه گذاری کنه و کارش رو گسترش بده
حرف شما درسته خیلی هم درسته
من هم نمیگم بیایم ارزون بدیم
من برای چندمین باره دارم این رو میگم
من میگم که خریدار باید بدونه پروسه کاری فروش سرور چیه و آیا وقتی داره این رو میخره 10 تومن چرا جای دیگه داره میده 20 تومن؟ و تعداد کس هایی که میده 20 تومن از 10 تومنی بیشتره؟
من دارم میگم کیفیت دیتا سنتر اینه ، این تعداد باید سرور روش باشه متوسط ، این کیفیتشه ، اینم قیمتشه حالا خریدار دوست داشته باشه میخره دوست نداشته باشه نمیخره
xlhost همه این موارد روش صدق میکنه
قیمت نان سه ماه پیش : 250 تومان
قیمت نان امروز : 700 تومان
قیمت ماست در 3 ماه پیش : 1500 تومان
قیمت ماست امروز : 2700 تومان
قیمت دستمال کاغذی 3 ماه پیش : 550 تومان
قیمت دستمال کاغذی امروز : 1150 تومان
قیمت دلار 3 ماه پیش:1700تومان
قیمت دلار امروز: بالای 2500 تومان
قیمت وی پی اس 3 ماه پیش:10 تومان
قیمت وی پی اس امروز: 10 تومان
این چیزیه که هست و باید قبولش کرد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)