سرعت دانلود در نهایت برای هر vps چقدر هست؟
سرعت دانلود در نهایت برای هر vps چقدر هست؟
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
سلام.لطفا به بنده هم یک تست بدهید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
سلام
اگه میشه یه تست هم به بنده بدید یه نرم افزار میخوام تست کنم ببینم چقد به Cpu و Ram بستگی داره کارش
ممنون
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
عزیز یکبار گفتم خدمتون النا فقط برای تست هست چون روی سرور مجازیساز نصب شده بود بعدا که تست تمام بشه کالا روی یک سرور اختصاصی بصورت مستقما ویندوز نصب میشود و بقیه موارد
پس از اینکه بصورت مجازی سازی باشه از این فکر بیرون بیایید
بله
فقط چند سوال که به همه ی بحث ها خاتمه داده بشه
- سرعت دانلود روی وی پی اس همش همین اندازه که من تست کردم میمونه؟
- سرعت و کارایی سرور همیشه ثابت هست؟
- کیفیت سرور رو تضمین میکنید که همیشه به همین صورت باقی بمونه؟
جواب تک تک سوالات رو بدید ممنون میشم
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
سلام
خسته نباشید
اگه میشه یک تست هم به من بدید
آقا به من هم تست بدید. میخوام یه فایل 8 گیگ رو بکنم 1 گیگ. یه compress فوق فشرده
ببینیم سرور دووم میاره؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)