لطفا خوزستانی ها و اهوازی ها هم نظرشون رو بگن من بتونم تصمیم بگیرم.
شرکت از پارس آنلاین استفاده می کنیم سرعتش خوبه اما یه مدت هست قطعی داره، بعد نمی دونم چرا احساس می کنم *****ینگش بیشتر از وایمکس ایرانسل به درد نخوری هست که خونه دارم
عالیه و بهتر از این ندیدم
خوبه و در سطح بقیه ISP هاست
بد نیست ولی دیگر ای اس پی ها از این بهتره
بد هست و نسبت به قیمتش خدمات بدی می ده
افتضاحه و اصلا پیشنهاد نمی کنم
لطفا خوزستانی ها و اهوازی ها هم نظرشون رو بگن من بتونم تصمیم بگیرم.
شرکت از پارس آنلاین استفاده می کنیم سرعتش خوبه اما یه مدت هست قطعی داره، بعد نمی دونم چرا احساس می کنم *****ینگش بیشتر از وایمکس ایرانسل به درد نخوری هست که خونه دارم
سلام
این سوال دیگه برای کسایی که نیاز به اینترنت عالی دارن کامل مشخص هست
اگر با اینترنت کار داری حداقل 2 اینترنت با سیم و بی سیم باید داشته باشین
در مورد اینترنت adsl هم باید بگم مرکز مخابراتت بستگی داره به تجهیزاتی که اون شرکت اورده و پهنای باند که به اشتراک گذاشته
ممکنه پینگ تو با همسایه ات زمین تا اسمون فرق کنه هر دو در یک شرکت هستید و سرویس میگیرین .
VPS ,Dedicated , Colocation , Hosting , VOIP, SSL ۩
9101-0401[051] @ACHOST ۩
من اهوازم و پارس آنلاین دارم
خیلی وقتا خوبه ولی بعضی وقتا بد میشه ما که مرکز امامیم
پشتیبانیش زیاد خوب نیست یعنی واقعا تو خیلی موارد کاری ازشون ساخته نیست ولی نسبتا سریع جواب میدن
100% از ایرانسل بهتره بابا با اون سرعتشو قیمتش و ...
اگه سرویس حجمی بگیری بهت تا سرعت 9mb/s رایگان میدن ولی شبا هر سرویسی داشته باشی تو ساعت رایگان سرعت تعرفت رو میدن
جدیدا پینگشونم زیاد شده
در کل سرویس نسبتا خوبیه
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان؛
اینجانب از مشترکین اینترنت پرسرعت شرکت پارس آنلاین و در محدوده شرق تهران ساکن می باشم. به نظرم با توجه به امکانات موجود شرکت ها جهت ارائه سرویس اینترنت آنچه که از اهمیت بالایی برخوردار است اینکه می بایست از امکانات و سرویس های کدام شرکت در کدام منطقه استفاده کرد؟ به طوری که به عنوان مثال خودم قبل از درخواست سرویس مذکور تحقیق بسیاری انجام دادم. از آن جمله: مراجعه به کافی نت های نزدیک محل سکونت، پرس و جو از افرادی که در نزدیکی محل سکونت قبلاً از سرویس های فوق استفاده کرده اند و یا مراجعه به سایت نظرسنجی ها و استفاده از نظرات کاربران و جمع بندی مفید از نظرات آنان که بتوان به این نتیجه رسید: کدام شرکت در کدام محدوده یا منطقه پوشش بهتری میدهد. ممکن است پوشش شبکه ای یک شرکت در غرب یک شهر نسبت به شرق، شمال یا جنوب آن شهر متفاوت باشد. نتیجه اینکه سرویس های شرکت پارس آنلاین را به دلایل فوق انتخاب نمودم. در پایان عرایضم به اطلاع شما میرسانم سرویس و قراردادی که این دوره با شرکت بستم خرید و استفاده از 50 گیگ اینترنت پرسرعت با سرعت 2 مگ در طرح جشنواره پارس آنلاین با مبلغ 65000 تومان بود که به نظرم حجم و کیفیتش خوب، واقعی و فاقد قطعی می باشد.
(یا علی مدد، مؤید باشید.)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)