آخ جون این نشون میده قدرت دست اوناست باید کم کم فروش سرور مجازی رو جم کنیم بریم تو کار سایت فروش کارت شارژ - مزایده-گردنبند ماه تولد و......
آخ جون این نشون میده قدرت دست اوناست باید کم کم فروش سرور مجازی رو جم کنیم بریم تو کار سایت فروش کارت شارژ - مزایده-گردنبند ماه تولد و......
صبانت هم کار نمیکنه مشکل سرعت داره شدید
اینترنت مخابرات هم کاملا مشکل داره و جالب اینجاست که برخی از دوستان پ ر و ک س ی که قطعه هیچ,تازه بدون پ ر و ک س ی می تونن فیسبوک رو باز کنن !!!!
اینجا بابل شرکت پارسیان نت هنوز وصله و بدون مشکل داره کار میکنه ولی سرعت خیلی افت کرده انگار دارن یه کارایی میکنن !
با سلام دوستان شاتل نفر اول بوده همیشه هم همین طور بوده چند ماه گذشته هم یه حرکت آزمایشی زدن این بار قشنگ تر شده معلوم هست بیکار نبودن الانم یه چن روزی این وضعیت هست تا ایراد هادی احتمالی مشخص بشه بعد ترتیب اینترنت هین خواهد شد ./ اما دست بالای دست بسیار است![]()
شماره تماس : 77395636-02109123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
این ایام فرخنده و اتفاق خوب خوش رو به همه دوستان همکاران هموطنانم تبریک میگم امید وارم شاهد دست آورد های بزرگتر از این هم باشیم من به شخصه ازشون تشکر میکنم که باعث گناه نکردن و اسودگی جوانان ما شدند از فردا شاهد خواهیم بود که مردم به جا این که شب روز توی رخ بوک بخوابند به کار و زندگی شون میرسند و پیشرفت میکنن اون های هم که توی همین کارا بودن رو میارن به شغل های سالم تری مثل باقالی فروشی![]()
واقعا خیالمون راحت شد چقدر با استرس زندگی کردیم که اینم قراره قطع شه
خدایا شکرت نمردیم و این روز ها رو هم دیدیدم
به قول شاعر گفتنی ادم تو محدودیت هاست که ستاره میشه بجنبین ستاره بارون کنید ایران رو :دی
از دیشب پرو+کسی قطعه اما وی... وصله سرعشتم خوبه (داتک)
من نمیدونم اگه قصدشون کلا بستنه چرا چیز بازه پس !!!
به نظر من بهتره اینترنت رو بکنن اینترانت بعد یه تراوین هم بزارن و بریم بشینیم دور هم بازی کنیم![]()
مشکل هست خفن هم هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)