پست اول به روز شد
پست اول به روز شد
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
قابل توجه کسایی که از پشتیبانی بد نتورک پلاس حرف میزنند :
- سرور های Self Managed هستند ؛ یعنی توسط خود شما مدیریت میشند !!
- اگر مشکل آی پی پیش بیاد شما باید پیگیر بشید ( با پنلی که در اختیار دارید )
- نتورک پلاس از همه Kimsufi فروش های انجمن قیمت پایین تر میدند = سود کمتر , پشتیبانی همه جانبه از لحاظ آموزش و.. به گردن ایشون نیست.
- نتورک پلاس سره هر مشکل کوچیکی که با کاربرش داره نمیاد الکی بهونه کنه سرورتون مشکل داره تمدید نکنه براتون ( دوستانی هستند که اگه انتقادی ازشون در انجمن بشه دیگه سرور رو تمدید نمیزنن )
در آخر هم بگم ؛ آقای کوهی بازم اگه مشکلی پیش بیاد کمک می کنه ؛ اگر جایی گیر کنیم آموزش هم میده ..!
ببخشید کیم سوفی 2 گیگ توی پلن ها نیست من اگر بخوام با ویندوز سرور 2008 ارزون ترینش ماهانه چقدر میشه با اوبانتو 10.04 ماهانه چقدر میشه بعد پنل خوده کیم سوفی داده میشه به کاربر پنل امکان ریلود کردن او اس رو در هر زمانی میدهمن این سرویس 2 گیگ رو فقط بریا دانلود و اپلود میخوام و سی پی یو سرور برای کار من کافی هست.
پنل رابط فنی دیتا سنتر به شما داده خواهد شد و در رابطه با لایسنس نسخه های متفاوتی وجود دارد
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
پست اول به روز شد
قیمت هر ترا پهنای باند اضافه چنده؟
سلام
این هفته تمدید میکنم
توی این یک ماه هیچ مشکلی نداشتم
قصد خرید یه سرور دیگه هم ازشون دارم بکنیمش سرور دو قلو![]()
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
از کجا باید بفهمیم پهنامون از کدوم نوع هست
خواهشا قیمت و به تومان بگید ممنون میشم
ویرایش توسط rezahd : August 11th, 2012 در ساعت 20:53
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)