نورتون خوبه یا بیت دیفندر؟
آیا برگه جواز یا همان سند محصول رو هم میتونید ارائه بدید؟ lمثل عکس زیر
تصویر رو از کجا گرفتید فکر نمیکنم اصل باشه ( البته کلید رو نمیگم بلکه منظورم کارت هست ) کارت اصل اینه
به اسکرچش دقت کن اینی که شما دارید یا مال پخش نرم افزار های ایران هست ( مثل آواژنگ ) یا برای اصل نشون دادن کد هست البته من نمیگم کد اصل هست ولی بهتون اطمینان میدم تمام پک ها و یا کارت هایی که در ایران هستند پک اصل سازنده نیستند چون اصلا به صرفه نیست بیارند حداقل 15-20 دلار هزینه حملش میشه تازه مثلا از روسیه یا دوبی بیاد این ها همشون کد میگیرند و بعد خودشون براشون پک میسازند
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
با سلام
بنده از اینرنت جی پی ار اس استفاده میکنم با توجه به مشکل سرعت اینرنت چه نسخه رو پیشنهاد میدین برای آپدیت ها اینا مشکل نباشه و در کل چه نسخه ای امنیتش بیشتره
مکافی نمیدین
اویرا کاسپر اسکای لطفا شرایط برای ما هم بفرستین تقریبا 2 یا 3 میخوام فعلا اپدیت ها هم سبک باشن برام مهمه کلا یکی همه جوانبو برامون تشریح میکنه چون زود به زود ویندوز عوض میکنم اپدیت ها برام مشکل میشه
آیا کسی از دوستان از دوستمون خرید کرد بعد از خرید چطوری تو سایت طرف باید ریجستر کنیم و از سایت خودش برنامشو دانلود کنیم
با تشکر
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
حد اقل سیستم مورد نیاز برای بیت دیفندر
Minimal system requirements :
Operating system: Microsoft Windows XP SP3 (32 bit) , Vista (SP2), Microsoft Windows 7 (SP1)
CPU: 800MHz processor
Memory (RAM): 1GB
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)