اخلاق و پشتیبانی واقعا عالی
می خوامش خیلی حال کردم باهاش
اخلاق و پشتیبانی واقعا عالی
می خوامش خیلی حال کردم باهاش
سلام
نه دوست عزیز هزینه لایسنس داری + نصب و کانفیگ
برای شروع هزینه زیاد میشه برای شما اگر بخواهید از سیپنل یا ایرکت ادمین ... استفاده کنید
با تشکر
ویرایش توسط mariean : September 25th, 2012 در ساعت 16:06
من وی پی اس گرفتم راضیم
دستش درد نکنه
ساپورتشون هم فوق العاده هست
ممنونم
من الان 1 ساعته تیکت زدم هیچکس جواب نداده !
سلام تیکت زدید خوب ؟ ؟ خیلی انتظار دارید ؟ سر ظهر جمعه ؟ساعت 14 ؟ همه دوستان پشتیبانی بنده رو قبول دارند شما در تیکت فقط سوال کردید مگر سفارش داشتید ؟ در اینجا هم اعلام میکنید برای شلوغ بازی ؟
افرادی مثل شما همه جور انتظاراتی دارن بجز درک کردن ؟
بله گفتم تیکت کنید اما چطوری ؟
اول سفارش بدید
بعد تو تیکت اعلام کنید چی سیسم عاملی میخاید و ... متن تیکت خودتون بخویند لطفا ؟
این جو کارا هم جمعه و روز غیر تعطیل بیشتر داره ا چون سرور های من بقیه فروشنده های عزیز دیگه در کشور دیگه هست دسترسی کامل هیچ کس نداره و فقط با یک ایمیل باید کارشونو انجام بدن اکثر دوستان .
اینجا هر کس از ساپورت من از کار من ایراد داره بگه مشکلی از من داره بگه من هیچ ب دل نمی گیرم چون انتقاد پذیرم
ویرایش توسط mariean : September 28th, 2012 در ساعت 17:41
سرویس خریداری شد
سرعت و کیفیت در حد بنز
با تشکر
ویرایش توسط hack2hacker : September 28th, 2012 در ساعت 17:32
والا موندم با 19.2 گیگاهرتز اونم از برند Core i7 و پورت 1 گیگابیت اشتراکی چطوری رم 64 گیگ رو بین مشتریان تقسیم میکنید !!
اعلام می کنید عدم آور سل !
یکی از دوستان هم اعلام کردن سرعت کارکرد در وی پی اس مثل بنز !!! تا حالا همچین چیزی از برند Core i7 ندیدم شاید فقط با Xeon و Bi-Xeon همچین چیزی رو دیدم
با این تفاسیر و مشخصات سرور و قیمت هایی هم که گذاشتید هدفتون فروش عمده ای از سرورهای مجازی است نه به صورت جزئی و ... واسه همین این پرسش برام پیش اومد
این رو به صورت سوال مطرح کردم قصدم چیز دیگه ای نیست دوست عزیز برای اینکه تجربه بیشتری کسب کنم پرسیدم می تونید پاسخ هم ندید
ویرایش توسط peyman0742 : September 30th, 2012 در ساعت 01:50
سلام واقیعتش خیلی وقت بود میخاستم به بعضی ازدوستان ثابت کنم اور سل نمی کنم
چون همه تو یاهو پرسش میکردن مدرک نشون میدادم
شما هم خوب جای سوال کردید این جواب هم برای شما و بعضی از دوستان که تهمت زدند
جدا از بحث در 4 خط ک نوشتید هیچ علامت سوالی نبود ؟؟ :دییی
ارزانی رو دلیلش نوشتم یورو 2500 میخرم اما این ماه مشکلاتی که پیش امده من هم باید مثل بقیه خرید کنم یعنی ازاد و افزایش قیمت بدم متسفانه
فکر کنم همه متوجه هستن این چیه که 3تا سرور 4 گیگ برای کسی روشه که از پورت استفاده نمیکنه یعنی از رمی که می بیندی 12 گیگ کم کنید
سوالی هست بپرسید ؟
حلا متوجه شدید چرا مثل بقیه همکار تاییدم نکرده ؟ و فقط مشتری تایید کرده ؟ شاکی ندارم که ناراضی باشه ؟
فروش سرور از رید استیشن و المان با پاین ترین نرخ بازار و بقیه دوستان در این سایت در خدمتیم![]()
ویرایش توسط mariean : September 30th, 2012 در ساعت 02:13
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)