صفحه 6 از 8 نخستنخست ... 2345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 75

موضوع: نوسان قیمت دلار و پایین بودن قیمت سرورهای مجازی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    325
    تشکر تشکر شده 
    436
    تشکر شده در
    296 پست

پیش فرض پاسخ : نوسان قیمت دلار و پایین بودن قیمت سرورهای مجازی

دلار محلی ساخته کجاست؟!
    دلار محلی یعنی این که:
    من بر فرض مثال فروشنده وی پی اس هستم دوست بنده در اتریش زندگی می کنه و درآمد به دلار میگیره
    ایشون نیازی به خرید دلار از بانک مرکزی و بازار آزاد ایران نداره
    پول سرورها رو پرداخت می کنه
    Do You Understand?
    دلار محلی ساختگی نیست دوست عزیز تجربیات خودتون رو بالا ببرید متوجه خواهید شد
    عزیزم ،
    خب چه کاریه اون وقت دقیقاً ؟ مگه قرار نیست سود این پول بیاد توی ایران خرج بشه ؟
    مگه خودمون مردیم پول رو به واحد دلار بگیریم و بریزیم توی حسابهای ارزی ؟ و خودمون پرداخت رو انجام بدیم ؟! و سپس سود رو به ریال ایران چنج کنیم ؟! و یا کلاً معادل ریالی رو بگیریم و بخوریم ؟!

میشه فایده این کار رو بفرمایید ؟!

( این راه برای افرادی هست که از کشورهای تحت تحریم که احتمال ساسپند سازی رو در صورت اینکه تشخصی بدن استفاده کننده ایرانی هست ، قابل انجامه نه فردی که مشکلی نداره تا از طریق صرافی های ایران مستقیماً پرداخت بزنه .. ، که باز هم همون مساله تحریم رو صرافی ها با حساب های خودشون در کشور های ثالث حل کرده اند ! )
    کلا دو نرخ داره؟!
    شما ایرانی هستی . برا اینکه بالاخره دلارت قابل خرید/استفاده باشه دو راه داری :
    1.دلار بانک : که عملاً گرفتنش غیر ممکنه !
    2.دلار صراف : که به نرخ ازاد حساب میشه .

هر فردی که بخواد پول رو در ایران چنج بزنه باید از این رو راه اقدام کنه . حالا این پول توی 1000 تا بانک خارجی بچرخه بالاخره باید این بلا سرش بیاد !

موفق باشید !

عضو جدید agraph آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    46
    تشکر تشکر شده 
    102
    تشکر شده در
    71 پست

سلام
    دوستان من مطالب این تاپیک را خواندم اما به نظر تثبیت قیمت امکان پذیر نیست و غیر منطقی هست!
    دلیلش هم خیلی ساده هست امکان نداره شخصی شرکت زده و هزینه اجاره شرکت - حقوق کارکنان - هزینه سرور و... بیاد با هم قیمت سایتی بده که حتی یه شماره تماس هم تو سایت هاستینگش نگذاشته و از توی خونه داره هاست می فروشه!
    فکر کنید وی پی اس با رم 512 از دیتاسنتر ای وب کانادا قیمتش میشه 10 هزار تومان خوب اگه یه شرکت بزرگ هم بده 15 و هم یه کسی که تو خونه داره می فروشه بده 15 این که انصاف نیست!
    و یه دلیل دیگه ای که نمیشه قیمت ها یکسان باشه اینکه اینکه سرور ها با هم متفاوت هست سرور که فقط رمش نیست میزان پهنای باند - پورت - سی پی یو میزان هارد و.. هست تاثیر گذار هست
    اگه قیمت های یکی باشه اصول بازاریابی پس چی!!!!!!!!!!!!!!
    ویرایش توسط agraph : June 30th, 2012 در ساعت 20:35

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    648
    تشکر تشکر شده 
    1,664
    تشکر شده در
    814 پست

مشکل عده زیادی از ما به مسخره گرفتن همه چیز و کوته فکری خودمون هست
    حاضر نیستیم خیلی چیزها رو ببینیم و درک کنیم!
    فردی که بنده مثال زدم هیچ نیازی به چنج کردن پول و مبادله پولی در ایران نداره
    ایشون به خاطر مشکلات سیاسی و ... به هیچ عنوان به خانواده در ایران نمیتونه تبادل مالی و ... داشته باشه
    پرداخت دلار توسط ایشون=دریافت سود ریالی و اصل پول بدون نوسان قیمت که خرجی بخشی از خانواده ایشون در ایران هست
    ضمن این که همین آقا برای چند نفر از دوستان همین انجمن دلار رو با نرخ 1350 تومان پرداخت می کنه و از این بابت بدون هیچ زحمتی دلار خودش رو در ایران به صورت ریال به خانواده می رسونه
    حالا فرض مثال چند تا فروشنده ای که با این آقا دارن کار می کنن و بدون نوسان دارن با دلار 1350 تومان سرور میگیرن و البته وجدان کاری هم دارند براشون دیگه فرقی نداره که دلار چقدر باشه/کار خودشون رو می کنن و قیمت پایین میدن تا با بیشترین مشتری و کمترین قیمت سود کسی رو بکنن که داره بیشترین قیمت رو با کمترین مشتری بدست میاره
    منطقی باشید دوستان و قبل از این که احساسی و عجولانه حرفی رو به تمسخر بگیرید فکر کنید
    تجارت 1001 راه داره که افراد قدیمی و به قولی ریش سفید بازار همه این راه ها رو رفتن و از این چیزا آسیب نخواهند دید
    دلیلی نداشت تو این تاپیک دخالت کنم اما فقط خواستم به تازه نفس های بازار که گویا شدیدا آسیب پذیر شدن با این وضعیت بگم همیشه یک راه دیگه ای هست که بهترین انتخابه! افزایش قیمت یا ... آخرین راه حل یک تاجر موفق هست اولین راه حل ها راه حل هایی هستن که از دید مشتری ایده آل باشن
    بر فرض مثال اگر شرکت دارید هزینه های جانبی رو کاهش بدید مثل تعدیل نیرو/بهینه سازی هزینه های جاری محل شرکت و ...........
    به هر موضوعی تعصب نداشته باشید
    اگر دنبال نتیجه گیری از موضوع این تاپیک هستین افزایش قیمت رو آخرین راه حل ممکن قرار بدید
    بدون شک هنوز راه حل هایی برای کاهش هزینه های اضافی و ... باقی مونده!

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    1,897
    تشکر تشکر شده 
    8,821
    تشکر شده در
    4,186 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iranian-portal نمایش پست ها
    ضمن این که همین آقا برای چند نفر از دوستان همین انجمن دلار رو با نرخ 1350 تومان پرداخت می کنه و از این بابت بدون هیچ زحمتی دلار خودش رو در ایران به صورت ریال به خانواده می رسونه
    وقتی میتونه دلار رو 2000 تومن بده، مگه اُسکُله (واژه بهتری نمیشه براش پیدا کرد) 1350 بده؟
    از اون حرفایی بود که اگه به خَر بزنی مَلَق وارو میزنه!

5. تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    648
    تشکر تشکر شده 
    1,664
    تشکر شده در
    814 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 1eng.ir نمایش پست ها
    وقتی میتونه دلار رو 2000 تومن بده، مگه اُسکُله (واژه بهتری نمیشه براش پیدا کرد) 1350 بده؟
    از اون حرفایی بود که اگه به خَر بزنی مَلَق وارو میزنه!
    شعور شما در همین حده دیگه کاری نمیشه کرد

عضو انجمن makh000f آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    238
    تشکر تشکر شده 
    428
    تشکر شده در
    370 پست

کیمی سوفی 24 گیگ رم رو 264 تومان با بهترین کیفیت میده
    در مورد دلار هم دیشب تبدیل دلار کردم شد 1985 تومان واسم

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    325
    تشکر تشکر شده 
    436
    تشکر شده در
    296 پست

شعور شما در همین حده دیگه کاری نمیشه کرد
    البته حق با جناب فخرایی هستش .

چرا کسی که میتونه دلار رو بده 1990 تومن ، بفروشه 1350 ؟

البته احتمالی که من میدم این هست که دلار باید دلار بانکی باشه و در حسابهای ارزی ایران ، که اونم چند تا درگاه خارجی میتونه این پول رو وارد دیگر حسابهای ارزی کنه تا قابل استفاده باشه ( مثل پای پال و .. ) ، که اونم هیچ بنی بشری نمیاد واسه این کار ، از سود ملیونی خودش بزنه و این کار رو کنه !

اگر همچین کسایی هستند بنده دلار به صورت اسکناس و تحویل داخل ایران میخوام ، 200 تومنم بیشتر ، نه ؟ 400 تومن ، یعنی دلار اسکناس میخرم 1750 تومن . همین فردا هم بالای 5000 تا خرید میکنم . به صورت حضوری هر جای دولت جمهوری اسلامی هم که نمیخواد باشه ! ، والله ما هم مستحقیم :دی ، یه خیری هم به ما برسه !

با تشکر .

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    648
    تشکر تشکر شده 
    1,664
    تشکر شده در
    814 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط milade نمایش پست ها
    البته حق با جناب فخرایی هستش .

چرا کسی که میتونه دلار رو بده 1990 تومن ، بفروشه 1350 ؟

البته احتمالی که من میدم این هست که دلار باید دلار بانکی باشه و در حسابهای ارزی ایران ، که اونم چند تا درگاه خارجی میتونه این پول رو وارد دیگر حسابهای ارزی کنه تا قابل استفاده باشه ( مثل پای پال و .. ) ، که اونم هیچ بنی بشری نمیاد واسه این کار ، از سود ملیونی خودش بزنه و این کار رو کنه !

اگر همچین کسایی هستند بنده دلار به صورت اسکناس و تحویل داخل ایران میخوام ، 200 تومنم بیشتر ، نه ؟ 400 تومن ، یعنی دلار اسکناس میخرم 1750 تومن . همین فردا هم بالای 5000 تا خرید میکنم . به صورت حضوری هر جای دولت جمهوری اسلامی هم که نمیخواد باشه ! ، والله ما هم مستحقیم :دی ، یه خیری هم به ما برسه !

با تشکر .
    خوب من جواب این امر رو منطقی دادم دوست عزیز
    اول از همه که گفتم ایشون به دلایل مشکلاتی که در ایران و خارج دارند به هیچ عنوان هیچ گونه مبادله مالی/کالا/و..... در ایران و چه خارج نمی تونن داشته باشند!!!!!! پس این که میگین دلار فیزیکی از ایشون می خواین هیچ چون به جواب رسید!!
    در ارتباط با قیمت مورد معامله هم تا افرادی مثل 1eng.ir هستند تورم ما و اقتصاد ما بیمار خواهد بود!!!
    نمیدونم چرا عادت کردیم که یک کاری و یک چیزی رو تا حدی که ممکنه توش بخوریم و به قول معروف بکنیم تو پاچه هم!
    اما چیزی که بعضی ها دارند شرافت هست که در مقابل بعضی ها حتی نمیدونن شرافت چی هست!
    یکی داره دلار به قیمت مناسب و ثابت میده اسمش میشه اسکول!!! البته از دید کسی که با شرافت آشنایی نداره
    وقتی این آقا داره دلار رو اینجوری میده و بابت ریال 1350 که میگیره کلی پول هم اضافه و پس انداز براشون در ایران درست میشه
    دیگه چه دلیلی داره که بیاد به این و اون فشار بیاره کمر مردم رو بشکونه که حساب بانکی پر کنه؟!
    پولی که اگر فردا روزی مرد اون دنیا نمیبره؟؟؟
    اما چیزی که اون دنیا میبره خدا رحمت کنه افرادی هست که براشون دلار 1350 تومنی تو این وضعیت پرداخت کرد!!!
    البته یک آدمی که از شرافت بویی نبرده این حرفا براش مفهومی نداره
    فکر می کنم برای همه موضوع روشن شده و جای بحثی نذاشته مگر.....!!!!

10. تعداد تشکر ها از iranian-portal به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    1,897
    تشکر تشکر شده 
    8,821
    تشکر شده در
    4,186 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iranian-portal نمایش پست ها
    در ارتباط با قیمت مورد معامله هم تا افرادی مثل 1eng.ir هستند تورم ما و اقتصاد ما بیمار خواهد بود!!!
    یا خُدا، چی شد؟ حالا من شدم مُفسد اقتصادی؟ من تورم ایجاد کردم؟ من اقتصاد ایرانو بیمار کردم؟
    اقتصاد مملکتتون از موقعی بیمار شد که باباتون خواست نفت بیاد سر سفرش و بچش آینده روشنی داشته باشه، اصلاً به این فکر نمیکرد که یه روزی بچش بشه وی.پی.ان فروش
    اگه شما دلار 1350 تومنی داشتید و میتونستید 2000 تومن بفروشید، با فروش روزی فقط 100 دلار ماهی حدود 2 میلیون درآمد داشتید! دیگه نیازی به وی.پی.ان فروشی نداشتید و مجبور نبودید کار غیر قانونی انجام بدید جناب آقای آ-م
    درآمد یه مهندس با سابقه 10 ساله تو این مملکت خیلی کمتر از 2 میلیون هست، پس میتونی با سود 2 میلیونی پادشاهی زندگی کنی

جُک نگو پسر
    تو سایتت هم اسمتو درست بنویس، چون اگه قرار باشه مشکلی برات پیش بیاد راحت میتونن پیدات کنن

12. تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید

عضو دائم MagicVps.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

نباشه بهتره ادیت شد

----------------------
    ویرایش توسط MagicVps.Com : July 1st, 2012 در ساعت 19:53
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

صفحه 6 از 8 نخستنخست ... 2345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)