فروش همچنان ادامه دارد...
با سلام
عزیز قیمت های اینجا با سایت یکی نیستند.....
سرور kim 16gb الان 35 یورو هست ....شما اینجا زدید 114 ولی داخل سایت چیز دیگری هست (135)
اگر یورو رو 3300 هم حساب کنید میشه 115 تومان!!!
من چند سوال ابتدایی دارم چون اولین بارم هست که میخوام سرور بخرم
قیمت صفحه اول بروز است؟
سوال دیگه من اینه فرق EX5 Hetzner و EX4s Hetzner چیه؟ کدومش به درد یه سایت سرگرمی با زبان پی اچ پی میخوره؟
بعد از اولین بار که خرید کردیم باید هر ماه شما برای ما تمدید کنید یا میشه توسط شرکت دیگه ای تمدید کرد؟
فایروال و بقیه موارد که از نظر امنیتی نیاز هست نصب می کنید ؟ چند؟
اگر کانفیگ اولیه بخوام چطور؟ یعنی apache,php,mysql؟
جریان این فضای بک آپ چیه؟ چطوری در اختیار ما هست؟ ftp میدن؟
مزایا یا معایب کلی این دیتاسنتر چیه؟ چرا قیمتش نسبت به امکاناتش خیلی خوبه؟ چرا دیتاسنتر تو کانادا یا آمریکا اینطوری قیمت نمیدن؟
پینگ سرور واسه ایران خوبه؟
ممنون میشم با حوصله جواب بدید
![]()
درود بر شما
فرق دو سرور مورد نظر باید خدمتتون عرض کنم خیلی زیاد هست ، اولین مورد در قدرت پردازش ، دومین مورد در میزان مموری و سومین مورد اینکه EX5 از جمله سرورهای قدیمی این دیتاسنتر هست که شانس خیلی زیاد میخواد که سرور سالم به دستتون برسه! که ما توصیه به خرید نمیکنیم ولی سرور EX4s سرور جدیدتری هست و سرورهای خوبی هستند.
برای تمدید تنها از طریق ما میسر خواهد یود.
هزینه های کانفیگی موارد دلخواه خوب بالطبع طبق هزینه ای که کاربر توان پرداخت داشته باشه انجام میشه.هزینه بستگی به نوع کار متفاوت و توافقی خواهد بود.
برای فضای بک آپ فقط اف تی پی هست.
در مورد هزینه ها و خوب و بد بودن هتزنر بی نهایت تاپیک میتونید پیدا کنید که صحبت شده فکر کنم بهتر بتونید نتیجه بگیرید.
سرور با توجه به اینکه در اروپا قرار دارد پینگ تایم مناسبی دارند
یعنی چی باید خوش شانس باشه ادم تا سرور سالم گیرش بیاد؟ مگه میشه اون چیزی که میدن قابل استفاده نباشه؟
سرور 24 گیگ کیمسوفی چقدر احتمال داره با پورت 1 تحویل داده بشه ؟ (معمولا با پورت 100 تحویل میدن یا پورت 1؟ )
Exchange rate Euro هر لحظه و دقیقه در حال بالا رفتن هست. به همین دلیل نرخ یورو ثانیه به ثانیه تغییر میکند.لذا کاربرانی که سفارش میدهند.قبل از پرداخت با تیم فروش حتما هماهنگی کنند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)