-
February 7th, 2010, 16:38
عضو انجمن
پاسخ : مراحل ثبت شرکت!
خوب در مورد بحثی که بوده من با هر دو طرف موافق هستم! از یه طرف کلی دردسر داره و اگه بدیم یکی دیگه انجام بده راحت تر هست! اما از طرف دیگه فقط قضیه ثبت شرکت نیست و شما در آینده هم کلی سر و کار با این ادارات خواهید داشت! مثلا اگه بخواین تغییرات بدین، همهی این مراحل تقریبا تکرار میشه و ... .
از طرف دیگه اونی که میره دنبال کارهای ثبت و این چیزا تا اونجا که من فهمیدم باید بهش وکالت داد که ممکنه سوء استفاده کنه و ... .
در هر صورت این مدل ثبت هم در عین داشتن دردسرهای زیاد شیرینیهای خاص خودش رو هم داره!
بگذریم! دفترچه مالیات رو اسکن کردم براتون میزارم. راهنماش تعداد صفحاتش زیاد هست دیگه بی خیالش شدم اگه لازم بود بگید تا اونم یه فکری براش بکنم.
لینک دریافت: http://tasnimshop.ir/maliat.pdf
پ.ن.
هر کاری کردم ضمیمه نشد که نشد!
-
تعداد تشکر ها ازMohsen به دلیل پست مفید
-
February 7th, 2010 16:38
# ADS
-
February 7th, 2010, 23:48
قسمت بعدی سریال کی پخش میشه؟
کلی استفاده کردیم
-
-
April 18th, 2010, 01:35
عضو جدید
سلام
من وقتي رفتم اداره ثبت اسناد بهم گفتند به دليل اينکه محتواي ديجيتال دارم توليد ميکنم بايد برم از اداره ارشاد تاييديه يا همچين چيزي بگيرم !
در ضمن يک سوال: من دفتر ندارم ! ميخوام ادرس خونه رو بدم ... اينا عين بازديد هايي که براي کلوپ هاي کرايه فيلم و اينا ميشه هر چند مدت سر وقت ما نيان يه وقت !!!
اخه اگه بيان من رو سريع گرفتن و بردن !!!
-
-
April 18th, 2010, 12:51
عضو جدید
امروز رفتم اداره ارشاد !!!
بهم گفتند سن بايد بالاي 25 باشه !
من 18.5 سالمه ...
البته کارمند مربوطه هر چند تلاش کرد تا قانونش رو بهم نشون بده ولي چنين قانوني نبود و فقط نوشته بودند که :
معافيت دائم و يا پايان خدمت ...
البته اين موارد براي فناوري اطلاعات بود ... من هر چقدر بهش گفتم آقا من شنيدم يک نوع ديگه اش هست که به فناوري اطلاعات ربطي نداره ! به گوشش نرفت ...
من چه کار ميتونم کنم ؟!
-
-
April 18th, 2010, 16:54

نوشته اصلی توسط
Benygh
امروز رفتم اداره ارشاد !!!
بهم گفتند سن بايد بالاي 25 باشه !
من 18.5 سالمه ...
البته کارمند مربوطه هر چند تلاش کرد تا قانونش رو بهم نشون بده ولي چنين قانوني نبود و فقط نوشته بودند که :
معافيت دائم و يا پايان خدمت ...
البته اين موارد براي فناوري اطلاعات بود ... من هر چقدر بهش گفتم آقا من شنيدم يک نوع ديگه اش هست که به فناوري اطلاعات ربطي نداره ! به گوشش نرفت ...
من چه کار ميتونم کنم ؟!
سلام
برو از نظام صنفی رایانه بگیر ، فقط باید لیسانس داشته باشه مدیر عامل ، یه 250 تومان هم فکر کنم حق عضویت داره.
-
-
April 18th, 2010, 18:05
عضو انجمن
سلام
فقط یک آشنا در اداره ثبت شرکت ها داشته باشید همه چیز حل هست. نه مجوز برای کار ازتون میخوان ، نه سن مهم هست ، بازدید نداره ، آدرس هم آدرس منزل بدید ما قبلاً یه شرکت رو اینجوری ثبت کردیم. سن هم مهم نیست.
-
-
April 18th, 2010, 22:12
عضو انجمن
برای دریافت نشر دیجیتال باید حداقل لیسانس مرتبط داشته باشید.
اگر برای ثبت شرکت سوالی دارید بپرسید.کامل در خدمتم.
-
-
April 18th, 2010, 22:17
عضو دائم
هزینه هایی که باید کرد چقدر هست کلا؟
ثبت شرکت=؟
عضویت در نظام صنفی=؟
اگه هزینه دیگه ای داره بفرمایید...
-
-
April 18th, 2010, 22:32
عضو انجمن
یکی به ما توضیح بده نشر دیجیتال چیه ؟ البته منظورم تعریف دقیقش هست که شامل چه مواردی می شه ؟
-
-
April 18th, 2010, 23:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
pardishosting
یکی به ما توضیح بده نشر دیجیتال چیه ؟ البته منظورم تعریف دقیقش هست که شامل چه مواردی می شه ؟
زماني كه براي امور ثبت به اداره ثبت مراجعه ميكنيد.يكي از مراحل يكي نامه است كه خود ثبت به شما ميده تا برين اداره فرهنگ و ارشاد كه يه مجوز از طرف اونها صادر شود كه هزينه اي هم در بر داره.( امروز طرف واسم توضيح داد:دي )
-